Billigt serviceeftersyn til bilen

Få et Budgetservice hos A&M Budgetværksted, så bilen bliver vedligeholdt

Trænger bilen til service?

Hos A&M Budgetværksted i Greve tilbyder vi 3 forskellige typer service til alle bilmærker, der er uden for garantiperioden - uanset om du har en Audi, Hyundai, Ford eller noget helt fjerde:

Prisen afhænger af, hvor gammel din bil er, da reservedelene ofte er en smule dyrere på de nyere biler, og der er mindre ekstraarbejde, der skal laves. Står du derfor med en ældre bil, der skal have et bilservice, så anbefaler vi dig at kigge på vores prisskema nedenfor, der giver dig et overblik over, hvad de forskellige services indeholder.

A&M Budgetværksted

Bestil tid på værksted

Priser på service til bilen

Vælg prisskema baseret på, hvor gammel din bil er (fra 1. registreringsdato)

Vælg det rette service til din bil

Budgetservice

Hvad: Dette bilservice er et almindeligt olieskift og oliefilterskift med kontrol af de vigtigste elementer på bilen, såsom tjek af bremsevæske- og kølervæskestand. Det er den minimale form for vedligeholdelse af bilen, som man kan få i et bilservice, og man skal være klar over, at dette ofte er langt fra, hvad bilfabrikanten anbefaler. OBS: Gælder ikke mærkerne Opel, Peugeot og Kia--> Se særskilte priser for disse her

Hvornår: Dette service kan benyttes, når bilen er uden for garantiperioden, og du blot gerne vil vedligeholde bilen minimalt. Det kan være, at du lige har købt bilen privat, og derfor ikke kender servicehistorikken, eller du blot gerne vil have skiftet olien og set bilen efter for en sikkerheds skyld. De fleste fabrikanter anbefaler, at olien bliver skiftet minimum en gang om året, eller inden bilen rammer et bestemt antal km. jf. bilens olieskift-interval.

Budgetservice
Standard Service

Standardservice

Hvad: Et Standardservice er det, som betragtes som normal vedligeholdelse af ens bil. Her får man, udover indholdet i et Budgetservice, også skiftet flere væsentlige filtre, der har forskellige essentielle funktioner for, at motoren kan fungere optimalt. Disse filtre bliver beskidte og mindre effektive over tid, hvorfor det mange gange anbefales af bilfabrikanten, at disse skiftes. Med tiden vil bremsevæsken optage fugt og dermed nedsættes kogepunktet, som så kan skabe luftarter i systemet. Det kan have alvorlige konsekvenser på din evne til at kunne bremse i værste tilfælde, og derfor er det utroligt vigtigt, at denne væske udskiftes regelmæssigt.

Hvornår: Det anbefales, at man får udført et Standardservice en gang hvert andet år. Dette skyldes, at mange bilfabrikanter anbefaler, at især bremsevæsken udskiftes med dette interval. Derfor vil det være en rigtig god idé minimum at vælge dette service, hvis din bil ikke er vedligeholdt efter fabrikantens forskrifter, eller hvis det er over et år siden, at den sidst er blevet vedligeholdt. Det giver altid mening at give bilen et Standard Service, da disse elementer er nogle, som bilen benytter konstant til at fungere korrekt.

Premiumservice

Hvad: Et Premiumservice er for dig, der gerne vil vedligeholde din bil og dens vitale dele på den mest optimale måde. Udover alle filtre og væsker, der udskiftes i et Standardservice, får du også et bremseeftersyn, hvor bremserne skilles af og renses og smøres. Dette forlænger dine bremsers levetid markant. Vi laver bremseeftersyn på alle vores Guld Serviceaftaler, der er inde til service, fordi vi ved, at det er med til at forlænge bremsernes levetid så markant, at det ikke kan betale sig at lade være! Derudover bliver bilen let støvsuget og vasket, så den er behagelig at sætte sig ind i efter bilservice.

Hvornår: Dette service er godt, hvis bilen skal have en grundig gennemgang og helt optimal vedligeholdelse. Det kunne være efter, at bilen måske er blevet forsømt i nogle år, eller man ikke har kendskab til vedligeholdelseshistorikken. Det anbefales også til folk, der går meget op i at bilen vedligeholdes optimalt. 

Premium Service

Tilvalg til dit bilservice

Vælger du at få udført nogle af nedenstående service i forbindelse med serviceeftersyn, så kan der være mange penge at spare.

Ovenstående tilbud i forbindelse med et af vores 3 bilservice på A&M Budgetværksted kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Bliv en del af klubben i Andersen & Martini

Vores loyale kunder er vores venner, og vi behandler vores venner godt. Tegner du en serviceaftale hos Andersen & Martini, så får du adgang til en lang række fordele:

  • Op til 15 % på værkstedsreparationer og -ydelser
  • Op til 10 gratis vaske om året
  • Fri kontrol af bilen f.eks. op til ferien
  • Attraktive add-ons og eksklusive tilbud
  • Mulighed for fri topup af motorolie, sprinklervæske, pæreskift m.m

94,9 % af A&M’s fordelskunder er ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres serviceaftale
(Intern undersøgelse baseret på 742 besvarelser fra A&M’s fordelskunder)

A&M Budgetværksted

Vi ønsker altid, at du får en god oplevelse hos os. Kommer du på vores A&M Budgetværksted, lover vi:

  • Vi udfører ikke ekstraarbejde uden at tage dig med på råd
  • Tilfredshedsgaranti - er du ikke tilfreds, så er vi det heller ikke!
  • Akut vejhjælp 24 timer i døgnet kan købes til fordelagtig pris
  • Vi går op i gennemsigtige priser og troværdig kommunikation
  • Billig reparation og ekstraarbejde til faste tilbud

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kunden i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du besøger vores værksteder - naturligvis også i forbindelse med serviceeftersyn. Se hvad nogle af vores kunder siger om deres oplevelse med vores værksteder i videoerne nedenfor. 

"Jeg vil klart anbefale Andersen & Martini til andre"
Daniel Gutfeld

"Jeg er rigtigt tilfreds pga. den høje kvalitet af servicearbejdet"
Klaus Grünbaum

"Min oplevelse af at komme hos Andersen & Martini er meget positiv"
Pernille Fabisak

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.