Releasing

Det billigere alternativ til leasing af nye biler eller hvad...?

Releasing - leasing af brugt bil

Du har hos Andersen & Martini ikke mulighed for at release brugte biler længere. For med de nye afgiftsregler kan det ikke betale sig i forhold til leasing af en helt ny bil længere.

Det kan stadig lade sig gøre at lave tilbud på releasing, men nu er førstegangsydelse og pris pr. måned ikke længere fordelagtigt sammenlignet med leasing en ny bil. 

Se leasing på nye biler

Hvad er releasing?

Releasing betyder kort sagt, at du leaser en lettere brugt bil, dvs. en bil, som allerede har kørt de første kilometer (mellem. 2.000-15.000 km.), typisk som demo- eller udlejningsbil.

Bilen er imidlertid i perfekt teknisk stand og grundigt gennemgået og godkendt af vores autoriserede værksted, inden den releases ud til kunder. Bilen kan naturligvis have tegn på, at den har været i brug tidligere, helt som man vil forvente af en bil med et par kilometer på bagen.

Er du derfor på udkig efter et billigere alternativ til normal billeasing, så kan det bedst betale sig at købe bilen fra ny eller som demo.

A&M tilbyder andre leasingformer, såsom flexleasing, privatleasing eller splitleasing.

Konklusion

Releasing er ved at være et døende koncept efter de nye afgiftsregler. Forhandleren kan simpelthen ikke matche de skarpe privatleasingtilbud på nye biler i markedet længere, selv med biler der er 2-3 år gamle, da indtjeningen på bilen simpelthen ikke gør det lukrativt at drive forretning på dette koncept længere. Der hvor releasing stadig kan gøre sig gældende, er på helt gamle biler over 5-6 år eller på modeller/varianter, som ikke udbydes til privatleasing som ny bil.

Få hjælp til at finde den rigtige bil

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov.

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Hjælp til finansiering

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info