Tesla skadecenter

Andersen & Martini er godkendt karosseriværksted for Tesla Motors og lever dermed op til højeste standard.

Bestil tid på Tesla skadesværksted

Hvis du har en skade på din Tesla, så skal du bestille tid via formularen. Vi kontakter dig snarest med henblik på at finde en dato, hvor du afleverer bilen.

Tesla skadecenter

Vælg rigtigt Tesla skadesværksted første gang!

Hvorfor A&M Tesla skadesværksted?

Andersen & Martini tilbyder skadesreparation og lakering af din Tesla på vores Tesla-godkendte karrosseriværksted i Greve. Grundet Teslas høje krav til sikkerhed og kvalitet kan skadesreparation og lakering på din Tesla kun udføres på certificerede værksteder.

Fabrikstrænet karrosseriværksted

Da Teslas avancerede aluminiumkarrosseri og teknologi kræver særlig behandling, er det vigtigt, at have specialiserede karrosseriteknikere. Forkert bilreparation kan have fatale følger og forøge indtrængningsdybden ved fremtidige uheld. Det er derfor et krav for Tesla, at det kun er eksperter, der kan genoprette og reparere deres biler. Skulle uheldet således være ude, har Tesla sikret et godkendt netværk af fabrikstrænede karrosseriværksteder, der er særligt udstyret til at reparere din Tesla, så de kommer tilbage i deres oprindelige og sikkerhedsmæssige korrekte stand. Dette er led i at sikre den høje kvalitet og integritet, der kendetegner Tesla.

Som del af Tesla skadecenter netværket, sætter vi Hos Andersen & Martini en ære i at overholde den høje standard, der kræves for at ordne din bil og har stor fokus på kvalitetssikring af din Tesla hele vejen fra lakken og til det indre karrosseri.

Tesla Approved Body Shop

Tesla

Mærkeautoriseret
Tesla-godkendt skadescenter med lakering i eget hus.

Certificeret værksted
Teslas høje krav til sikkerhed og kvalitet gør, at skadesreparation og lakering KUN må udføres på Tesla certificerede værksteder.

Specialiserede teknikere
Internationalt uddannede teknikere med specialundervisning i at håndtere Teslas alu-karosserier.

Nemt og hurtigt
Vi samarbejder med alle større forsikringsselskaber, og vil således hurtigt kunne hjælpe dig med dokumentation og taksering.

Få en lejebil til 0,-

Du kan få en lejebil til 0,- i leje* i reparationsperioden, når indleverer din bil i skadecenteret i Greve.

*Overkørte km, brændstof og eventuel selvrisikodækning er ikke inkl. i fri lejebil

Bestil tid på Tesla skadesværksted

Hvis du har en skade på din Tesla, så skal du bestille tid på tlf. nr. 36 93 14 60 eller lade os ringe dig op, når det passer dig, for at arrangere nærmere.

Kalender ikon

Safety first

Da A&M nægter at gå på kompromis, når det kommer til vores kunders sikkerhed, har alle vores certificerede Tesla teknikere gennemgået en grundig træning og været på Tesla specialuddannelse i henholdsvis England og Holland. Dette betyder, at vores teknikere, med deres specialiserede aluminiums svejsningsfærdigheder, kan garantere at alle sikkerhedskritiske svejsepunkter lever op til Teslas OEM specifikationer.

For at sikre den fortsatte kvalitet og sikkerhed på din Model S og Roadster arbejder vores Tesla skadesafdeling tæt sammen med Teslas Karrosseri Reparation Program Team.

Kompetente entusiaster

Hos Andersen & Martini tror vi på elbiler og har nogle af Danmarks mest engagerede Tesla entusiasterVi bruger kun de mest kompetente og omstillingsparate karrosseriteknikere til vores Tesla kunder og sørger for altid at holde dem opdateret indenfor den nyeste teknologi og aluminiumshåndtering.  

Hos Andersen & Martini har vi fokus på mærkeautoriseret sikkerhed – vælg rigtigt første gang.

Besøg os i Greve

 Agenavej 15, 2670 Greve

Tesla specialister, der brænder for teknik

"Jeg tager mit arbejde meget seriøst og er klar over den ekspertise det kræver, at arbejde med et så komplekst og højteknologisk maskineri."

Michael Eriksson, Tesla Karrosseritekniker

Medarbejder

Mærkeautoriseret sikkerhed!

Hør den professionelle kørelære Jim Hartmans historie om den fænomenale sikkerhed Tesla bilerne yder, og hermed fastslår hvor vigtigt det er, at bevare den! Vi har hos Andersen & Martini altid din sikkerhed for øje!

Hos Andersen & Martini er vi bevidste om, at det kræver specialiserede teknikere for at kunne ordne din Tesla og holde dens velkendte sikkerhed og kvalitet i top. Du kan derfor altid trygt overlade din Tesla til vores team af veluddannede Tesla specialister, så du igen er klar til at rulle sikkert ud på vejene. 

Bliv ringet opIndtast dine oplysninger og lad os ringe dig op med henblik på bestilling af tid på skadecenter.

Skriv reg. nr. det drejer sig om, hvis den kendes
Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.