Kia anmeldelser

Få overblikket over de mange bilmodeller og anmeldelserne fra motorjournalisterne

Hvad siger brugerne og journalisterne?

Her på siden finder du et samlet overblik over alle Kia bilanmeldelser og biltest fra forskellige eksterne medier og almindelige brugere. Er du i tvivl om hvilken bil du skal vælge, så kan det måske være af- eller bekræftende at læse nogle Kia anmeldelser fra en uvildig part, som selv ejer bilen. Det kan samtidig give dig et bedre sammenligninsgrundlag, hvis du er i tvivl om hvilken biltype, du skal vælge.

Find anmeldelse

 

Biltype
Kia logo Bilmodeller
Mikrobil Kia Picanto
Minibil Kia Rio
 Mellemklasse Kia Ceed
Kia ProCeed
 Stor familiebil Kia Optima
Crossover Kia Stonic
Kia Venga
Kia XCeed
Kia EV6
 SUV Kia Sportage
Kia Niro
Kia Sorento
 Elbil Kia e-Niro
Kia e-Soul
 MPV Kia Carens
 Luksusbil Kia Stinger

Kia-anmeldelser

Kia logo

Kia Picanto

Samlet vurdering (62):
Vis
Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Mikkel Schultz 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1.0 Prestige m/upgrade 67HK (2021)

Kristine Margrete Olsen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Simpelt design. Vild med den ikke virker billig, som andre små biler, bl.a. i speedometeret.

Hvad kan forbedres?

Forklar forskel i design, når man prøvekører topmodellen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Stella Dea Dalsgård 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Mette Pallesen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det hele, er vild med den. Fået lidt ekstra ting i den som jeg ikke havde i den gamle - købte samme mærke for 6 år siden, så det er luksus!

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Marlene Houlberg 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem at betjene.

Hvad kan forbedres?

Fartpilot.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Karen Have 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man får så meget for pengene med Kia. Støjsvag, økonomisk, god plads trods det er en minibil og mange lækre detaljer.

Hvad kan forbedres?

Jeg har ofte problemer når jeg skal have bilen i bakgear. Der en som om den ikke falder i hak i tandhjulet og det er irriterende (særligt min mand syns det er træls).

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1.0 Prestige m/upgrade 67HK (2021)

Christina Nadia Skødt Shek 

København SV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-06-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg synes, at min Kia kører rigtig godt, og den kan stadig bringe et smil frem på mine læber, når jeg sætter mig ind i den og kører stille og roligt af sted. Jeg har navngivet min Kia "Snehvide", da jeg synes, at den fremstår utrolig flot og elegant. Min "Snehvide" har mange smarte tekniske funktioner, som jeg virkelig nyder godt af. Jeg er en bypige og føler mig rigtig godt tilpas med at køre rundt inde i byen, og så lykkedes det mig stort set altid at finde en lille p-plads til min Kia.

Hvad kan forbedres?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at bakgearet ikke drillede, som det af og til gør. Et ønske for en pige som mig, ville være lys i make-up spejlet og en holder til solbriller. Ellers har jeg ikke fundet andre ting, som kunne forbedres.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Hans Hågensen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

At den kører 24 km på literen

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Inge-Lise Andreasen 

København N 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 05-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Dejligt med klimaanlæg. Behageligt med ratvarme. Nem at køre. God benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Lidt tung i forbindelse med overhaling

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Thea Andersen 

København Ø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1.0 67HK (2020)

Alice Bay Hansen 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-04-2021

Hvad er godt ved bilen?

Alt

Hvad kan forbedres?

Gps i bilen

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Marianne Fischer Lyding 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

En dejlig lille handy bil. Meget benzinøkonomisk.

Hvad kan forbedres?

Har ikke noget negativt umiddelbart.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Duncan MacInnes 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Excellent power steering and steering lock. Emergency breaking system is unique and works very well. It is very economical and has an excellent gear change which is light and easy to work with. Wonderful seating and lot of space for luggage.

Hvad kan forbedres?

LED lights should be standard even in this model.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) Aut. (2020)

Marianne Kerckhoffs 

Jyderup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automatgearet og de mange tekniske ting

Hvad kan forbedres?

Vi var 100 % tilfredse med vores sælger: Stefan fra Tåstrup afdelingen. Selv da vi havde brug for et ekstra besøg for at få gennemgået teknikken var Stefan super.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

1,0 Aut. Prestige m./Upgrade (2021)

Ilse Kristiansen 

Charlottenlund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem at komme rundt med og let at parkere. Kabinen føles meget rummelig, selvom det er en lille bil. Jeg føler ikke at jeg kører i en lille bil. Godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/upgrade (2015)

Ulla Lykke Hansen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 31-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig lille bil der passer til behovet. Serviceaftalen.

Hvad kan forbedres?

I sender mig gentagende mail om en bil jeg har solgt til jer.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Malene Madeleine Bloch 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lille og hurtig. God plads trods lille bil. Godt udsyn. Accelererer hurtigt.

Hvad kan forbedres?

Aircondition.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jacob A. Enevoldsen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er meget glad for den. Er blevet meget støjsvag, den gamle model var ikke sjov på motorvej. Den nye motor er super god.

Hvad kan forbedres?

Sidespejle burde selv klappe ind og ud, når man låser op eller låser. Og lidt dårligt, at man skal betale for at få baglys på hele tiden, når andre har det ad fabrik.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Carina Hanne Petersen Cubbin 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er økonomisk. Flot design. Perfekt til den pris.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Lucca Julie Nellemann 

København N 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-12-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg elsker farven (pop orange), størrelsen, at man sidder godt osv.

Hvad kan forbedres?

CarPlay virker ikke altid, nogle gange stopper motoren ikke (selvom bilen er varm) når man holder stille og kobler ud. Generelt virker elektronikken ikke altid helt super.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) Aut. (2020)

Jean Marian Hamilton 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt, automatgearet er super dejligt.

Hvad kan forbedres?

Ikke noget

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

1,0 67HK (2021)

Berit Schwaner 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 20-04-2022

Hvad er godt ved bilen?

Brændstof økonomi. Fantastisk bil at køre i. Ingen støj. Størrelsen er nem at parkere, men alligevel ok plads inden i. Mange muligheder for indstilling af førersæde. Nem betjening af div. funktioner fra førersæde.

Hvad kan forbedres?

Gerne lidt mere plads i handskerum. Klappen sidder langt nede og rammer ben, hvis der sidder nogen på sædet, eller kan ikke åbne rigtigt, hvis der står noget under. Dette var bedre i tidligere model.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

X-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Bettina Heintz Nielsen 

København NV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Minna Christensen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 04-11-2021

Hvad er godt ved bilen?

Det er dejlig med automatgear og varme i rattet. Kører langt på literen.

Hvad kan forbedres?

Vi har problemer med lys i bagagerummet, der er ikke altid lys der.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Bayram Durmaz 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Anne Gadby 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design, køreegenskaber, udstyr, støjniveau og benzinøkonomi

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Safia Bent Hamed Bazaaelise 

Nærum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Gitte Haarup Darling 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med min lille KIA. Nem at parkere pga. størrelsen, kører som en drøm, fint bagagerum trods størrelsen!

Hvad kan forbedres?

Eneste anke er optrækket mellem 70 og 90 km/t.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Inge Pejstrup Iversen 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Michael Riemann Seerup 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt er godt ! Alt el virker upåklageligt, Apple CarPlay er godt, elsker mit automatgear, der er næsten ingen støj i kabinen når jeg kører.

Hvad kan forbedres?

67HK er ikke meget, den klarer det fint. Men mangler noget power til at overhale på motorvejen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Andreas Holm Jakobsen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-02-2022

Hvad er godt ved bilen?

Alt er godt ved den. Den kører fint. Alt fungerer i den.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Collection 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Manja Jensen 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Gode sæder, bakkamera og dejligt med mulighed for at kunne regulere rattet op/ned

Hvad kan forbedres?

Mangler lille skuffe under passagersæde, holder til solbriller og hylde under handskerummet (havde det i min gamle Kia Picanto Style)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Jette Ekgreen 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 05-11-2021

Hvad er godt ved bilen?

Behagelig at køre. Godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Sidder meget lavt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Inge Vibeke Bjergegaard 

Gentofte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 25-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem at parkere, bakkamera perfekt. Aldrig nogen problemer med den (mest baseret på min tidl. Kia , som jeg havde i 7 år).

Hvad kan forbedres?

Savner sidespejle der kan klappes ind (havde det i min forrige Kia).

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Karin Løvbo 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg fik bilen anbefalet af min veninde, der har haft en tilsvarende i omkring 1 år. Jeg har med helt åbne øjne valgt en lille bil og det er på den baggrund, at jeg giver 5 stjerner.

Hvad kan forbedres?

Det har jeg ikke opdaget endnu.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Maria Bethina Ræbild 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg forelskede mig i KIA Picanto, første gang jeg så den, og er stadig helt pjattet med den. Den har et fantastisk design, og man sidder virkelig godt i den. Lækre sæder og masser af plads.

Hvad kan forbedres?

Kan ikke finde noget dårligt om bilen overhovedet. Der kunne have fulgt armlæn med til førersædet, men det jo bare fordi, jeg selv gerne vil købe det til min. Og det kan tilkøbes jo. Så måske det bare et luksus-“problem”.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Kirsten Rahbæk Kristensen 

Kastrup 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 09-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Hvis man skifter gear, når pilen "popper" op, sejtrækker man. Jeg kender andre med KIA Picanto'er, der har samme problem.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Lonnie Werner Petersen 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 18-11-2021

Hvad er godt ved bilen?

At den er opgraderet fra min gamle bil

Hvad kan forbedres?

At når man har bakkamera, at man så også har sensorer. At GPS ikke slår fra og til hele tiden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Erik Westermann 

Valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-10-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig bybil med størrelse

Hvad kan forbedres?

De høje biblyde når jeg starter og bilen laver systemtjek (burde være uden lyd) . Ikke meget plads til passagerer bag ved førersædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Michelle Mortensen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 26-01-2022

Hvad er godt ved bilen?

Ratvarme, rummelighed i bagagerummet, Apple CarPlay, sædevarme, el-ruder, børnesikring.

Hvad kan forbedres?

Køre længere på literen, baksensor, mere benplads på alle 4 pladser, køleindsats i handskerum, opbevaringsrum til solbriller.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Helle Annelise Svendsen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker meget som en dyrere bil end den er. Virkelig glad for den.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

Motion Plus 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Lars Monrad Hansen 

København K 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Dorthe Wøldike 

Stenløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er rigtig glad for rattets funktionaliteter og måden de er placeret. Det er meget intuitivt.

Hvad kan forbedres?

Det ville være rart, hvis der i nøglen var en funktion, så man kunne lukke alle vinduer automatisk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 67HK (2021)

Elisabeth Just 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-05-2022

Hvad er godt ved bilen?

Designet og komforten

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Benny Hovej 

Holte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Med det kørselsbehov, jeg som pensionist har i dag, fungerer bilen trofast, er nem at betjene og har en rimelig god benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Jeg har umiddelbart ingen forslag til forbedringer.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Lone Landgreen 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Stabil og driftsikker, gode manøvreegenskaber, god benzin økonomi, et godt valg som den første bil og måske som den sidste (pensionist).

Hvad kan forbedres?

Bagsædepassagerer har ikke så meget plads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

John Nygaard Lerche Hansen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Fartpilot som standard.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Joan Olsen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 26-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kørekomfort, sidder godt i førersædet, god plads på passagersæderne,

Hvad kan forbedres?

Mere plads i bagagerummet og mere plads i handskerummet, og gerne ekstra kopholdere.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1.0 Prestige m. Upgrade (2021)

Sami Shenol Salim 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-06-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg troede aldrig Kia kunne være så godt, men fra nu af vil jeg altid anbefale og købe Kia fremover.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Birgitte Groes 

København N 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 09-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Value for money/god til prisen. God benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Lidt kraftigere motor.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0, (benzin), 4 sæder (2019)

Dijanna Kahrimanovic Andersen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Pia Bak Dinitzen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man sidder rigtig godt og indstillelige vinduesviskere er rigtig godt. Aircon virker også rigtig fint og dug forsvinder hurtigt fra ruderne!

Hvad kan forbedres?

At man også kan indstille hastighed på vinduesviskere i bagruden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Lis Eickhardt-Sørensen 

Tårnby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 23-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg sidder rigtig godt i sæderne foran, knap så godt bagi - som om der er blevet mindre plads i forhold til tidligere udgave af Kia Picanto.

Hvad kan forbedres?

Bagsædet er af en eller anden grund ikke fantastisk, specielt er det vanskeligt at fæstne børnesæder af enhver kategori til Isofix beslagene. Synes bagagerummet godt måtte være en anelse større.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Søren Jeppsson 

Ballerup 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design, God plads (bilens størrelse taget i betragtning), værdi for pengene.

Hvad kan forbedres?

Motor, Gearkasse, brændstoføkonomi

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) Aut. (2020)

Helle Winther Jensen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg synes, at næsten alt er godt, men den måtte gerne have en større motor. Men det bedste ved denne bil er, at der er A/C og automatgear.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Ulla Tanggaard Larsen 

Bagsværd 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bakkamera.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jonna Skovgaard Hansen 

Jyllinge 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Nem at komme rundt med, flot design, flot rød farve.

Hvad kan forbedres?

Bagagerum for småt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Faith Dorothy Mucheriwa Worm 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Brændstoføkonomi. Passer godt til en lille familie. Nem at køre i.

Hvad kan forbedres?

Meget langtsom i optrækket.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

1,0 GT-Line (2021)

Mie Krieger Borup 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-02-2022

Hvad er godt ved bilen?

Jeg synes at comforten er stor selvom bilen er lille

Hvad kan forbedres?

Den er lang tid om at komme op i fart

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jesper Neiiendam 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er min første bil som jeg har købt, og jeg er ikke den store ekspert. Men generelt er jeg rigtig glad for min Picanto.

Hvad kan forbedres?

Der kunne godt gøres plads til tre personer på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1,0 67HK (2022)

Karina Jannie Sall Nielsen 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-05-2022

Hvad er godt ved bilen?

Bilen er en god kombi for mig der bor i byen og samtidig kører på motorvej og landevej til arbejde. Den er meget smidig og let at parkere, selv en parallelparkering føles meget let. Samtidig føles den rummelig og ikke som en “minibil” - også glad for klimaanlæg og bakkamera og ikke mindst, at sidespejlene let og automatisk kan slås ind ved parkering. Bilen ligger rigtig godt på vejen og så kan den også overhale en Tesla ;-) Jeg er meget tilfreds med bilen. Yderligere rigtig godt med 7 års garanti. Min veninde blev misundelig da jeg besøgte hende, så nu har hun solgt sin Volkswagen Up og købt en Picanto i stedet :-) Jeg synes jeg har fået rigtig meget god bil for pengene :-)

Hvad kan forbedres?

Overordnet er der ikke så meget - nok mere salgsprocessen, hvor alt egentlig var rigtig godt. Jeg spurgte til undervognsbehandling og fik besked om, at den godt kunne køre nogle år uden, da der var et beskyttende lag på fra fabrikken. Lige da jeg havde trillet bilen hjem fik jeg reklamemail fra jer om at det var vigtigt at bilen blev undervognsbehandlet og med tilbud på dette. Da jeg i starten af april var hos jer for at få sommerdæk på bilen, var beskeden at alt så rigtig godt ud på den nye bil (fik den i december 2021), men at jeg skulle overveje at få den undervognsbehandlet. Jeg fortalte hvad jeg var blevet vejledt til i købsprocessen og det er rigtig ærgerligt, for så kunne det være gjort inden jeg fik bilen i stedet for at jeg nu behøver at aflevere den for den behandling.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Søren Peter Jensen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 04-12-2021

Hvad er godt ved bilen?

Alt er fint.

Hvad kan forbedres?

Det er virkelig trist at den ikke bruger samme fælge som den tidligere Picanto, som jeg skiftede den ud med. Selv hende der solgte mig bilen, mente at jeg kunne køre med de vinterdæk jeg allerede havde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Bedst blandt de mindste
"Kia skærper køreegenskaberne og reducerer forbruget..."
Bedste mikrobil, basta!
"...det er den bedste mikrobil, du kan købe lige nu."
Kias mindste er klassens bedste
"Bare fordi, man er lille, kan man sagtens være storladen"

Kia Rio

Samlet vurdering (27):
Vis
Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Jesper Rønne  

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig lille og køre dejligt. Kæmpe plus for mig, at den er så billig i benzin forbrug.

Hvad kan forbedres?

Udsyn bagved - har en blind vinkel.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

1,0 120HK (2020)

Vivi Bech Nielsen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-02-2021

Hvad er godt ved bilen?

Er rigtig glad for automatgear, varme i rattet, bakkamera.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Base line 1.25 84HK (2020)

Lars Christensen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Bilen og Kia generelt er til prisen / Priserne et rigtigt godt køb. Virker meget gedin og er kvalitetsmæssigt meget fin. Velkørende, behagelige og gør præcis hvad en bil skal, nemlig at transportere dig fra A til B på en fin komfortabel måde til en fair pris. Al instrumentering er velplaceret og fungere som det forventes.

Hvad kan forbedres?

Det er selvfølgelig ærgerligt at priserne er steget, velvidende at det er mest pga. mere sikkerhedsudstyr og det er jo forståeligt. Men det er da altid en ønskelig forbedring hvis priserne kunne blive lavere, MEN det må absolut ikke gå ud over kvaliteten og oplevelsen af Kia.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

1,25 84HK (2022)

Martin Liebach 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Fantastisk meget bil til en meget fornuftig pris. Har valgt upgrade pakken, hvilket har givet mig det udstyr som jeg søgte. 7 års garanti vejer højt hver gang jeg vælger at købe en Kia.

Hvad kan forbedres?

Ville rigtig gerne have det 6. gear til 1,25l motoren, jeg synes det mangler når jeg kører på motorvej.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rrio

1,0 T-GDI MHEV 120HK (2022)

Kim Strandvad 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-01-2022

Hvad er godt ved bilen?

Automatgear

Hvad kan forbedres?

Sidespejle klapper ind med centrallås

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

1,0 Prestige T-GDI 100HK (2022)

Oskar Severin Jensen 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-04-2022

Hvad er godt ved bilen?

Super fin bil. Vi fik en “gratis” opgradering fordi Kia sendte en forkert til os. Så vi fik en mild hybrid i stedet for ingen hybrid. Det er en perfekt bybil til den lille familie (vi har en lille dreng på 5 måneder). Super smart at når man sætter bilen i reverse, så skruer musikken ned. Det har jeg selv skulle gøre før.

Hvad kan forbedres?

Perfekt til til den lille familie

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Camilla Andersen 

Glostup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Generelt er jeg meget tilfreds med min KIA Rio. Jeg er dog lidt overrasket over dens beregning af km pr. 100L. Det er et lidt andet (lavere) tal end hvad jeg var vant til fra min Space star. Men hvilken en af de to, der er mest retvisende, ved jeg ikke. Jeg syntes den ligger godt på vejen. Der er god plads. Den er rummelig. Den har et pænt design. Den larmer mindre inde i bilen når man kører, lyden er bedre. Alt i alt er jeg meget tilfreds med min Rio.

Hvad kan forbedres?

Der er én ting, der irriterer mig helt vildt. I 5 år nu har jeg været vant til nøglefri betjening, og jeg har virkelig svært ved, at vende mig hele tiden, at skulle have en nøgle op af lommen. Og man står der med alle sine varer, i regnen, og så skal man sætte dem på jorden, for at finde en nøgle. Det er så mega irriterende. Fremtidens Rio bør simpelthen være med nøglefri betjening. Og så giver det stadig ingen mening for mig, at jeg har oldnordisk vinduebetjening bag i bilen, og elektrisk foran. Og hvorfor er handskerummet så mikroskopisk?? Jeg kan dårligt have serviebogen derinde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Anton Kristiansen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Lene Sinding 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med, at der er varme i rettet, og i sæddet sidder man godt og kører godt.

Hvad kan forbedres?

Mine spejle kan ikke køres ind, skal skubbes ind.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Peter Svenson 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Udskiftede min Picanto til Kia Rio, og det har været en herlig overgang. Nu har jeg fået et større bagagerum, samtidigt med at kørekomforten er lige til en Europa tur med bilen. Alt i alt et super godt skift.

Hvad kan forbedres?

Elektriske elruder på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 120HK Aut. (2020)

Yvonne Andersen 

Skibby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

God komfort foran, og kører fantastisk.

Hvad kan forbedres?

Ikke Så meget plads til benene bagi.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Base Line 1.2 80HK (2020)

Jan Lygteskov 

Havdrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er selve bilen

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Tom Nordam 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er bare skønt, at få lov til at sidde i en bil, hvor man føler sig sikker og nyder faktisk bare at køre i den.

Hvad kan forbedres?

Ikke fundet noget negativt endnu.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction Plus 1.0 T-GDI 100HK (2019)