Kia anmeldelser

Få overblikket over de mange bilmodeller og anmeldelserne fra motorjournalisterne

Hvad siger brugerne og journalisterne?

Her på siden finder du et samlet overblik over alle Kia bilanmeldelser og biltest fra forskellige eksterne medier og almindelige brugere. Er du i tvivl om hvilken bil du skal vælge, så kan det måske være af- eller bekræftende at læse nogle Kia anmeldelser fra en uvildig part, som selv ejer bilen. Det kan samtidig give dig et bedre sammenligninsgrundlag, hvis du er i tvivl om hvilken biltype, du skal vælge.

Find anmeldelse

 

Biltype
Kia logo Bilmodeller
Mikrobil Kia Picanto
Minibil Kia Rio
 Mellemklasse Kia Ceed
Kia ProCeed
 Stor familiebil Kia Optima
Crossover Kia Stonic
Kia Venga
Kia XCeed
 SUV Kia Sportage
Kia Niro
 Elbil Kia e-Niro
Kia e-Soul
 MPV Kia Carens
 Luksusbil Kia Stinger

Kia-anmeldelser
Kia logo

Kia Picanto

Samlet vurdering (50):
Vis
Kia Picanto sort

Kia Picanto

Motion Plus 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Lars Monrad Hansen 

København K 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Birgitte Groes 

København N 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 09-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Value for money/god til prisen. God benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Lidt kraftigere motor.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Maria Bethina Ræbild 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg forelskede mig i KIA Picanto, første gang jeg så den, og er stadig helt pjattet med den. Den har et fantastisk design, og man sidder virkelig godt i den. Lækre sæder og masser af plads.

Hvad kan forbedres?

Kan ikke finde noget dårligt om bilen overhovedet. Der kunne have fulgt armlæn med til førersædet, men det jo bare fordi, jeg selv gerne vil købe det til min. Og det kan tilkøbes jo. Så måske det bare et luksus-“problem”.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Mikkel Schultz 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) Aut. (2020)

Helle Winther Jensen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg synes, at næsten alt er godt, men den måtte gerne have en større motor. Men det bedste ved denne bil er, at der er A/C og automatgear.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Søren Jeppsson 

Ballerup 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design, God plads (bilens størrelse taget i betragtning), værdi for pengene.

Hvad kan forbedres?

Motor, Gearkasse, brændstoføkonomi

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Gitte Haarup Darling 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med min lille KIA. Nem at parkere pga. størrelsen, kører som en drøm, fint bagagerum trods størrelsen!

Hvad kan forbedres?

Eneste anke er optrækket mellem 70 og 90 km/t.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Inge Pejstrup Iversen 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0, (benzin), 4 sæder (2019)

Dijanna Kahrimanovic Andersen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Anne Gadby 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design, køreegenskaber, udstyr, støjniveau og benzinøkonomi

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1.0 Prestige m/upgrade 67HK (2021)

Kristine Margrete Olsen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 01-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Simpelt design. Vild med den ikke virker billig, som andre små biler, bl.a. i speedometeret.

Hvad kan forbedres?

Forklar forskel i design, når man prøvekører topmodellen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Carina Hanne Petersen Cubbin 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er økonomisk. Flot design. Perfekt til den pris.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

X-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Bettina Heintz Nielsen 

København NV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1.0 67HK (2020)

Alice Bay Hansen 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 22-04-2021

Hvad er godt ved bilen?

Alt

Hvad kan forbedres?

Gps i bilen

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/upgrade (2015)

Ulla Lykke Hansen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 31-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig lille bil der passer til behovet. Serviceaftalen.

Hvad kan forbedres?

I sender mig gentagende mail om en bil jeg har solgt til jer.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

1.0 Prestige m. Upgrade (2021)

Sami Shenol Salim 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-06-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg troede aldrig Kia kunne være så godt, men fra nu af vil jeg altid anbefale og købe Kia fremover.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Helle Annelise Svendsen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker meget som en dyrere bil end den er. Virkelig glad for den.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jonna Skovgaard Hansen 

Jyllinge 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Nem at komme rundt med, flot design, flot rød farve.

Hvad kan forbedres?

Bagagerum for småt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jesper Neiiendam 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er min første bil som jeg har købt, og jeg er ikke den store ekspert. Men generelt er jeg rigtig glad for min Picanto.

Hvad kan forbedres?

Der kunne godt gøres plads til tre personer på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Safia Bent Hamed Bazaaelise 

Nærum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Stella Dea Dalsgård 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Hans Hågensen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

At den kører 24 km på literen

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Ulla Tanggaard Larsen 

Bagsværd 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bakkamera.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Lis Eickhardt-Sørensen 

Tårnby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 23-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg sidder rigtig godt i sæderne foran, knap så godt bagi - som om der er blevet mindre plads i forhold til tidligere udgave af Kia Picanto.

Hvad kan forbedres?

Bagsædet er af en eller anden grund ikke fantastisk, specielt er det vanskeligt at fæstne børnesæder af enhver kategori til Isofix beslagene. Synes bagagerummet godt måtte være en anelse større.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Bayram Durmaz 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Pia Bak Dinitzen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man sidder rigtig godt og indstillelige vinduesviskere er rigtig godt. Aircon virker også rigtig fint og dug forsvinder hurtigt fra ruderne!

Hvad kan forbedres?

At man også kan indstille hastighed på vinduesviskere i bagruden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Lone Landgreen 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Stabil og driftsikker, gode manøvreegenskaber, god benzin økonomi, et godt valg som den første bil og måske som den sidste (pensionist).

Hvad kan forbedres?

Bagsædepassagerer har ikke så meget plads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Marianne Fischer Lyding 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

En dejlig lille handy bil. Meget benzinøkonomisk.

Hvad kan forbedres?

Har ikke noget negativt umiddelbart.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Benny Hovej 

Holte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Med det kørselsbehov, jeg som pensionist har i dag, fungerer bilen trofast, er nem at betjene og har en rimelig god benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Jeg har umiddelbart ingen forslag til forbedringer.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) Aut. (2020)

Jean Marian Hamilton 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt, automatgearet er super dejligt.

Hvad kan forbedres?

Ikke noget

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Dorthe Wøldike 

Stenløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er rigtig glad for rattets funktionaliteter og måden de er placeret. Det er meget intuitivt.

Hvad kan forbedres?

Det ville være rart, hvis der i nøglen var en funktion, så man kunne lukke alle vinduer automatisk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Malene Madeleine Bloch 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lille og hurtig. God plads trods lille bil. Godt udsyn. Accelererer hurtigt.

Hvad kan forbedres?

Aircondition.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Joan Olsen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 26-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kørekomfort, sidder godt i førersædet, god plads på passagersæderne,

Hvad kan forbedres?

Mere plads i bagagerummet og mere plads i handskerummet, og gerne ekstra kopholdere.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Mette Pallesen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det hele, er vild med den. Fået lidt ekstra ting i den som jeg ikke havde i den gamle - købte samme mærke for 6 år siden, så det er luksus!

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Kirsten Rahbæk Kristensen 

Kastrup 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 09-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Hvis man skifter gear, når pilen "popper" op, sejtrækker man. Jeg kender andre med KIA Picanto'er, der har samme problem.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Karen Have 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man får så meget for pengene med Kia. Støjsvag, økonomisk, god plads trods det er en minibil og mange lækre detaljer.

Hvad kan forbedres?

Jeg har ofte problemer når jeg skal have bilen i bakgear. Der en som om den ikke falder i hak i tandhjulet og det er irriterende (særligt min mand syns det er træls).

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1.0 Prestige m/upgrade 67HK (2021)

Christina Nadia Skødt Shek 

København SV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-06-2021

Hvad er godt ved bilen?

Jeg synes, at min Kia kører rigtig godt, og den kan stadig bringe et smil frem på mine læber, når jeg sætter mig ind i den og kører stille og roligt af sted. Jeg har navngivet min Kia "Snehvide", da jeg synes, at den fremstår utrolig flot og elegant. Min "Snehvide" har mange smarte tekniske funktioner, som jeg virkelig nyder godt af. Jeg er en bypige og føler mig rigtig godt tilpas med at køre rundt inde i byen, og så lykkedes det mig stort set altid at finde en lille p-plads til min Kia.

Hvad kan forbedres?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at bakgearet ikke drillede, som det af og til gør. Et ønske for en pige som mig, ville være lys i make-up spejlet og en holder til solbriller. Ellers har jeg ikke fundet andre ting, som kunne forbedres.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Faith Dorothy Mucheriwa Worm 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Brændstoføkonomi. Passer godt til en lille familie. Nem at køre i.

Hvad kan forbedres?

Meget langtsom i optrækket.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

John Nygaard Lerche Hansen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Fartpilot som standard.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Thea Andersen 

København Ø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Inge Vibeke Bjergegaard 

Gentofte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 25-07-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem at parkere, bakkamera perfekt. Aldrig nogen problemer med den (mest baseret på min tidl. Kia , som jeg havde i 7 år).

Hvad kan forbedres?

Savner sidespejle der kan klappes ind (havde det i min forrige Kia).

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Collection 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Manja Jensen 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 19-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Gode sæder, bakkamera og dejligt med mulighed for at kunne regulere rattet op/ned

Hvad kan forbedres?

Mangler lille skuffe under passagersæde, holder til solbriller og hylde under handskerummet (havde det i min gamle Kia Picanto Style)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

1,0 Aut. Prestige m./Upgrade (2021)

Ilse Kristiansen 

Charlottenlund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem at komme rundt med og let at parkere. Kabinen føles meget rummelig, selvom det er en lille bil. Jeg føler ikke at jeg kører i en lille bil. Godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Erik Westermann 

Valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-10-2021

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig bybil med størrelse

Hvad kan forbedres?

De høje biblyde når jeg starter og bilen laver systemtjek (burde være uden lyd) . Ikke meget plads til passagerer bag ved førersædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Michael Riemann Seerup 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt er godt ! Alt el virker upåklageligt, Apple CarPlay er godt, elsker mit automatgear, der er næsten ingen støj i kabinen når jeg kører.

Hvad kan forbedres?

67HK er ikke meget, den klarer det fint. Men mangler noget power til at overhale på motorvejen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Karin Løvbo 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg fik bilen anbefalet af min veninde, der har haft en tilsvarende i omkring 1 år. Jeg har med helt åbne øjne valgt en lille bil og det er på den baggrund, at jeg giver 5 stjerner.

Hvad kan forbedres?

Det har jeg ikke opdaget endnu.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jacob A. Enevoldsen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er meget glad for den. Er blevet meget støjsvag, den gamle model var ikke sjov på motorvej. Den nye motor er super god.

Hvad kan forbedres?

Sidespejle burde selv klappe ind og ud, når man låser op eller låser. Og lidt dårligt, at man skal betale for at få baglys på hele tiden, når andre har det ad fabrik.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) Aut. (2020)

Marianne Kerckhoffs 

Jyderup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automatgearet og de mange tekniske ting

Hvad kan forbedres?

Vi var 100 % tilfredse med vores sælger: Stefan fra Tåstrup afdelingen. Selv da vi havde brug for et ekstra besøg for at få gennemgået teknikken var Stefan super.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sort

Kia Picanto

1,0 Prestige m/Upgrade (2021)

Marlene Houlberg 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Nem at betjene.

Hvad kan forbedres?

Fartpilot.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto sølv

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Duncan MacInnes 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Excellent power steering and steering lock. Emergency breaking system is unique and works very well. It is very economical and has an excellent gear change which is light and easy to work with. Wonderful seating and lot of space for luggage.

Hvad kan forbedres?

LED lights should be standard even in this model.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Bedst blandt de mindste
"Kia skærper køreegenskaberne og reducerer forbruget..."
Bedste mikrobil, basta!
"...det er den bedste mikrobil, du kan købe lige nu."
Kias mindste er klassens bedste
"Bare fordi, man er lille, kan man sagtens være storladen"

Kia Rio

Samlet vurdering (23):
Vis
Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Przemyslaw Krajczynski 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Komfort og pålidelighed.

Hvad kan forbedres?

Lidt større bagage rum, ikke automatisk Aircondition efter man trykker på luftstrømsknap, og ikke automatisk køreassistance efter motor start.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Lene Sinding 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med, at der er varme i rettet, og i sæddet sidder man godt og kører godt.

Hvad kan forbedres?

Mine spejle kan ikke køres ind, skal skubbes ind.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 120 HK Aut. (2019)

Pia Tripsen 

København N 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bakkameraet. Varme i sæder og rat. Automatgear Stop-and-go, der rent faktisk virker i modsætning til Picanto'en. Komforten i kabinen i det hele taget.

Hvad kan forbedres?

Nakkestøtterne er helt forkert vinklet, så man nærmest får hovedet bøjet ned mod brystet (også i picantoen). Ville være skønt med frontkamera. Automatisk luk på bagklappen. Automatisk luk af sidespejle. Automatiske vinduer ved bagsæderne

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Steen Holm 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lækker design med 17" hjul. Selv efter over 5 måneder får jeg stadigvæk sus i maven når jeg ser bilen. God plads til en familie på 4. Vi havde en rigtig dygtig salgskonsulent (Victor Dalager) som gav extra service.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Thomas Bruntse 

København Ø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 12-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er bare en god bil med fantastiske køreegenskaber

Hvad kan forbedres?

Interiør kunne godt forbedres, den "rasler" når man kører motorvej

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Anton Kristiansen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction Plus 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Poul Sørensen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automatisk op og ned blænding af langt lys. Godt motorkraft.

Hvad kan forbedres?

Højdejusterbart passagersæde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Charlotte Lykke Nielsen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker hver gang.

Hvad kan forbedres?

Mangler en plade til at lægge i bagagerummet og er ikke så vild med lygternes design.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Camilla Andersen 

Glostup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Generelt er jeg meget tilfreds med min KIA Rio. Jeg er dog lidt overrasket over dens beregning af km pr. 100L. Det er et lidt andet (lavere) tal end hvad jeg var vant til fra min Space star. Men hvilken en af de to, der er mest retvisende, ved jeg ikke. Jeg syntes den ligger godt på vejen. Der er god plads. Den er rummelig. Den har et pænt design. Den larmer mindre inde i bilen når man kører, lyden er bedre. Alt i alt er jeg meget tilfreds med min Rio.

Hvad kan forbedres?

Der er én ting, der irriterer mig helt vildt. I 5 år nu har jeg været vant til nøglefri betjening, og jeg har virkelig svært ved, at vende mig hele tiden, at skulle have en nøgle op af lommen. Og man står der med alle sine varer, i regnen, og så skal man sætte dem på jorden, for at finde en nøgle. Det er så mega irriterende. Fremtidens Rio bør simpelthen være med nøglefri betjening. Og så giver det stadig ingen mening for mig, at jeg har oldnordisk vinduebetjening bag i bilen, og elektrisk foran. Og hvorfor er handskerummet så mikroskopisk?? Jeg kan dårligt have serviebogen derinde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Inger Thorgrimson 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 04-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Støjsvag kabine, gode køreegenskaber, ligger godt på vejen, miljøvenligt brændstofforbrug, meget og forbrugervenligt udstyr.

Hvad kan forbedres?

Ved ikke

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Jesper Rønne  

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig lille og køre dejligt. Kæmpe plus for mig, at den er så billig i benzin forbrug.

Hvad kan forbedres?

Udsyn bagved - har en blind vinkel.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Base line 1.25 84HK (2020)

Lars Christensen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 21-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Bilen og Kia generelt er til prisen / Priserne et rigtigt godt køb. Virker meget gedin og er kvalitetsmæssigt meget fin. Velkørende, behagelige og gør præcis hvad en bil skal, nemlig at transportere dig fra A til B på en fin komfortabel måde til en fair pris. Al instrumentering er velplaceret og fungere som det forventes.

Hvad kan forbedres?

Det er selvfølgelig ærgerligt at priserne er steget, velvidende at det er mest pga. mere sikkerhedsudstyr og det er jo forståeligt. Men det er da altid en ønskelig forbedring hvis priserne kunne blive lavere, MEN det må absolut ikke gå ud over kvaliteten og oplevelsen af Kia.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Brian Konge 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt, og man sidder godt i den. Godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Nemmere fartpilot. dvs. bedre funktioner med knapperne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Base Line 1.2 80HK (2020)

Jan Lygteskov 

Havdrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-11-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er selve bilen

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Marianne Mølgaard 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 120HK Aut. (2020)

Yvonne Andersen 

Skibby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

God komfort foran, og kører fantastisk.

Hvad kan forbedres?

Ikke Så meget plads til benene bagi.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Anja Ohlsø 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Funktionen med, at man kan sætte en makshastighed, så man ikke behøver at få fartbøder + fartpilot er jeg simpelthen SÅ glad for.

Hvad kan forbedres?

Jeg mener, at bilen er rigtig god til prisen og man føler sig fremtidssikret - dog kunne jeg godt have ønsket mig bagagerums-åbning med censor.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Tom Nordam 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er bare skønt, at få lov til at sidde i en bil, hvor man føler sig sikker og nyder faktisk bare at køre i den.

Hvad kan forbedres?

Ikke fundet noget negativt endnu.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 120HK (2020)

Lisbeth Mona Larsen 

Tårnby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Nem at overskue og kører godt. Man sidder godt i sæderne

Hvad kan forbedres?

Kunne godt tænke mig blink og sideadvarsel på sidespejle

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

1.25 84HK Man.  (2020)

John Sørensen 

København S 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 03-03-2021

Hvad er godt ved bilen?

Økonomi

Hvad kan forbedres?

Kobling virker ikke optimalt ved koldstart. Ryster, selvom den er blevet skiftet efter ca. 1000 km.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

1,0 120HK (2020)

Vivi Bech Nielsen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-02-2021

Hvad er godt ved bilen?

Er rigtig glad for automatgear, varme i rattet, bakkamera.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Inge Randbæk 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører dejligt. Sæder er komfortable, og nemme at indstille.

Hvad kan forbedres?

Mangler trafikmeldinger på radioen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Peter Svenson 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Udskiftede min Picanto til Kia Rio, og det har været en herlig overgang. Nu har jeg fået et større bagagerum, samtidigt med at kørekomforten er lige til en Europa tur med bilen. Alt i alt et super godt skift.

Hvad kan forbedres?

Elektriske elruder på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Kia Rio med mere samba
"...mere spræl under motorhjelmen, der giver køreglæden et pift"
Ny Kia Rio med vokseværk
"Den næste generation af Kia Rio vokser og får mere kant"
Bestseller tager nyt tigerspring
"Kia Rio er på én gang et vellykket design og gennemført snusfornuftig:"

Kia Ceed

Samlet vurdering (33):
Vis
Kia Ceed

Kia Ceed SW

Vision 1.4 T-GDI 140HK Aut.  (2020)

Gazi Er 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Reservehjul plus donkraft med i prisen. KIA-biler må godt være billigere...

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed

1.6 GDI Plug-in Hybrid Upgrade DCT (2020)

Martin Haastrup Ishøi 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 20-05-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den er god og rummelig og kører fantastisk.

Hvad kan forbedres?

Ikke noget, er meget glad :-)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed

1,0 Active T-GDI 100HK (2020)

Daniel Karlo Berg 

København K 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-09-2021

Hvad er godt ved bilen?

Komplet bil for god pris.

Hvad kan forbedres?

Varme i bagspejlene, benrum for og bag især til høje mennesker.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

1.0 100HK (2020)

René Thomsen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 12-04-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den er bare dejlig at køre i :)

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

Attraction 1.4 T-GDI 140HK (2019)

Finn Zoega Olesen 

Vallensbæk 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

God brændstoføkonomi også ved småkørsel. Godt overblik ifm. kørsel og ved instrumenter. Rigtig god plads også når man har børn med i bilen. Dejligt med varme i rattet.

Hvad kan forbedres?

Fint med bakkamera, men savner lyd ved for tæt på noget bagved. En anelse for lav ved indstigning.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

Upgrade 1.6 PHEV 141HK, Aut.  (2020)

Thomas Vilhelmsen 

Tune 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 20-08-2020

Hvad er godt ved bilen?

Fedt design og gode løsninger.

Hvad kan forbedres?

Rummelighed indvendig og i bagagerum.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

Upgrade PHEV 1.6 105HK, Aut. (2020)

Jørgen Uch Hansen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-10-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kan lades op inden for rimelig tid

Hvad kan forbedres?

Motorvarmer med app. så den kan startes med el når det er koldt

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

Upgrade 1.6 PHEV 105HK. Aut. (2020)

Michael Nimb 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 05-12-2020

Hvad er godt ved bilen?

Varme i rattet, skærm interface, bakkamera og størrelsen på baggagerum

Hvad kan forbedres?

Sædekomfort i passagerside, mulighed for at skrue ned for bak lyd (generer naboer)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

Upgrade PHEV 1.6 105HK, Aut (2020)

Dani Nikolaj Kestler 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 04-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Når motoren er startet har den god respons.

Hvad kan forbedres?

Elektrisk varme sådan at motoren ikke skal startes for at få kabinevarme. Support for KIA App.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed

Kia Ceed SW

Attraction 1.4 T-GDI 140HK (2019)

Klaus Malmberg 

Vallensbæk Strand 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg nyder en dejlig kø