Leasingselskaber

Andersen & Martini samarbejder med mange forskellige leasingselskaber.

Leasingselskaberne er vigtige og centrale samarbejdspartnere for Andersen & Martini. Vi leverer både biler til leasing- og erhvervskunder gennem nogle af disse nedenstående leasingselskaber. Vi kan rådgive dig og formidle kontakten til det leasingselskab, der måtte løse dine behov på bedst mulig måde. 

Kontakt A&M Erhverv

Andersen & Martini samarbejder bl.a. med følgende leasingselskaber:

Arval

ET SIKKERT VALG AF LEASINGSELSKAB

Typisk tilbyder leasingselskaber biler, der er tilpasset efter dine behov. Det gør sig også gældende for Arval. Vi skræddersyr nemlig vores løsninger til dig, så du ender med at lease en firmabil, som på alle måder lever op til dine forventninger og kan afdække alle dine behov. Du får altså ikke blot mulighed for at vælge din foretrukne firmabil, men også bilens udstyr.

Leasingselskaber kan tilbyde forskellige former for leasingaftaler. Hos Arval tilbyder vi operationel leasing, hvilket er en klar fordel inden for erhvervsleasing. Her dækker din leasingaftale nemlig alle de operationelle udgifter, som eventuelt opstår. Det betyder, at du med en leasingaftale hos Arval ikke skal bekymre dig om uventede udgifter i forbindelse med for eksempel service, forsikringer og afgifter. Alt er inkluderet i leasingaftalen.

Samlet set er Arval et selskab, som du trygt kan lease din næste firmabil hos. Tag derfor et kig i sortimentet, og kontakt os gerne for råd og vejledning.

Leasingselskaber - Arval BNP Paribas Group

ALD Automotive

ALD Automotive er en af Danmarks største bilvirksomheder inden for billeasing og flådestyring. Vi tager os af alt, der har med bilflåden og den enkelte firmabil at gøre.

Vores kunder vælger os ikke på grund af vores biler – vi har de samme som alle de andre. De vælger os heller ikke kun på grund af vores priser – det er kun en del af beslutningen. De vælger ALD, fordi vi har de rigtige mennesker bag. Mennesker med viden om, og holdninger til, hvordan du sammensætter din leasingaftale, så du får flest kilometer for pengene.

Som en af Danmarks største indkøbere af firmabiler og tilhørende serviceydelser opnår vi markante stordriftsfordele på bilernes indkøbspris, interiør, forsikring, brændstof osv.

Leasingselskaber - ALD Automotive

Autolease

Autolease er en af Danmarks største udbydere af operationel leasing- og fleet management til erhvervslivet. Autolease er ejet af Den Norske Bank og opererer i Norge, Sverige og Danmark. Vi administrerer og leaser ca. 30.000 biler, hvilket er medvirkende til at sikre de lavest mulige omkostninger for vores kunder.

Som kunde får du adgang til vores unikke online beregningssystem, hvor du 24/7 har mulighed for at beregne prisen på netop den bil du ønsker. Vores rapporteringssystem er udviklet i samarbejde med vores kunder, for at give dig det bedst mulige overblik over din bilflåde. Dette og meget andet er medvirkende til, at vi ligger blandt de bedste i branchen på kunde- og bruger tilfredshed.

Leasingselskaber - autolease part of DNB

LeasePlan

LeasePlan er det førende fleet management selskab i verden og råder over mere end 1,67 millioner biler og har over 50 års erfaring. LeasePlan er specialister i at finansiere og drive bilflåder, både personbiler, varebiler og lastbiler for private, virksomheder og kommuner. Vi tager os af alt fra forsikring og rengøring af bilerne til udvikling af bilpolitik og kørekurser for medarbejdere.

I LeasePlan Danmark er vi ca. 85 medarbejdere med kontor og bilsalg i Brøndby ved København. På verdensplan er vi 7.440 medarbejdere med hovedkontor i Holland. Global erfaring. Lokal ekspertise.

Leasingselskaber - LeasePlan

Nordania Leasing

Nordania Leasing er Danmarks største leasingselskab og er en del af Danske Bank-koncernen. Vi finansierer hvert år mange tusinde biler til både private og erhvervslivet.

I Nordania har vi over 40 års erfaring med god kundeservice, skarpe finansieringsløsninger og de bedste rådgivere. Når de gælder biler, kan vi både tilbyde lån og leasing – enten som privatleasing eller erhvervsleasing i form af firmabiler. Se mere på nordania.dk, hvor du i vores online showroom kan opleve det store udvalg af biler, vi finansierer – også for vores gode samarbejdspartner Andersen & Martini.

Leasingselskaber - Nordania leasing

Alphabet Danmark

Alphabet er til stede i 18 lande og har over 536.000 biler af forskellige mærker i sin flåde. Vores mål er at simplificere fleet management for din virksomhed.

Alphabet er en af de førende spillere inden for business-mobilitet og har positioneret sig stærkt i Europa. Alphabet strækker sig langt ud over blot levering af firmabiler.

Vi kombinerer ekspertise inden for biler med en bred viden indenfor finansiering. Med disse kompetencer gør Alphabet det muligt at tilbyde virksomheder innovative og fleksible skræddersyede løsninger inden for business-mobilitet. Udover individuelle rådgivnings- og finansieringsløsninger leverer Alphabet innovative produkter som for eksempel AlphaCity, erhvervskonceptet CarSharing og AlphaElectric, en holistisk eMobility-løsning.

Leasingselskaber - Alphabet

Jyske Fleet

Jyske Fleet er en af Danmarks største udbydere af operationel leasing- og Fleet Managementløsninger til erhvervslivet.

Vi er et 100% ejet datterselskab af Jyske Bank, og koncentrere os om løsninger til Dansk erhvervsliv.

Som kunde får du adgang til vores onlineberegner, og opnår økonomiske fordele på både indkøb og drift af jeres bilflåde.

Derudover tilbyder vi naturligvis den fulde pakke, herunder professionel rådgivning om bilvalg, bilpolitik m.m. ud fra jeres behov og ønsker. Se mere på jyskefleet.dk

Med over 35000 leasingbiler i flåden, og 50 års erfaring med finansierings- og leasingløsninger er vi med til at holde Danmark kørende.

Leasingselskaber - Jyske fleet

Alm. Brand Leasing

I Alm. Brand Leasing tager vi hånd om vores kunder. Vi har vi mere end 20 års erfaring med at udbyde og udvikle skræddersyede leasingløsninger direkte til privat- og erhvervskunder. Vores høje grad af produktkendskab og ekspertise gør os i stand til hurtigt og effektivt at skræddersy en leasingløsning, som du føler dig tryg ved.

Vi sætter dine behov højest, og du kan som kunde hos Alm. Brand Leasing forvente at møde engagerede medarbejdere, der yder en professionel og seriøs rådgivning og sparring omkring dit bilbehov.

Leasingselskaber - Alm brand
Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.