Bilkøb

....er ikke bare et spørgsmål om pris

Køb af ny eller brugt bil

Det at købe ny eller brugt bil handler også om at føle sig tryg, at blive godt vejledt og at få en sublim service. Selvom der næsten ikke findes en bedre duft, end duften af ny bil – så kan der også være mange ting at holde styr på, før man tilfreds kan læne sig tilbage i førersædet og nyde glæden ved sin nye bil.

Hvilken bil skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en lille eller stor bil? Skal det være en "egoistbil" eller en familiebil? Kan det betale sig at vælge diesel frem for benzin? Bør jeg lease min bil eller købe den kontant? Hvordan er det med sikkerhed, garanti og serviceaftaler? Skal jeg vælge automatgear eller manuelt gear?

Spørgsmålene hober sig let op, når man begiver sig ud i junglen af tilbud og informationer, men du er et godt skridt på vej, og vi har her på vores hjemmeside prøvet at gøre det en smule nemmere for dig at træffe det rigtige valg. Besøg f.eks. vores Købsguide for at få et overblik over de mange forskellige muligheder der findes, eller tag et kig i vores FAQ-sektioner rundt på siden og få svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvorfor købe bil hos A&M?

  • Over 100.000 har købt bil af A&M siden starten i 1939
  • Online servicebooking - også fra mobilen lørdag aften
  • Serviceaftale der sikrer dig fantastiske fordele (læs mere)
  • 100% kundefokus - vi rådgiver om alt omkring dit bilkøb!
  • Altid fuld fabriksgaranti, med mulighed for kulance for loyale kunder
  • Automatisk serviceindkaldelse, der sikrer din bil vedligeholdes.
  • Mulighed for dækhotel, så dine dæk opbevares korrekt

Vi hjælper dig med at få styr på alt lige fra serviceaftale, finansiering, forsikring m.m. – uden at det koster dig ekstra. Tegner du en serviceaftale med Andersen & Martini, så får du oven i købet en lang række fordele med.

Vi er autoriseret forhandler af Opel, Kia, Peugeot og autoriserede specialister i Saab på vores værksted. Og med et stort udvalg af forskellige modeller for hver af disse syv mærker, er vi overbeviste om, at vi kan finde en bil, der passer perfekt til lige præcis dig og dine behov. Tag et kig i vores store online showroom eller kig forbi din nærmeste A&M-afdeling for en uforpligtende bilsnak og en prøvetur.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov.

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Finansiering af bil

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Udvalgte biler

Det siger vores kunder om os

Hos Andersen & Martini sætter vi kundeoplevelsen i højsædet. Derfor er det utroligt vigtigt, at DU er tilfreds, når du vælger at købe ny bil hos os.
Se hvad nogle af vores kunder siger om deres oplevelse med vores salgsafdelinger i videoen nedenfor. 

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking.

 

Dette er en forespørgsel og tidspunktet vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.