Elbil-webinarer

Vi holder løbende en del elbil-webinarer omkring opladning, rækkevidde, biløkonomi, konkrete anbefalinger af elbiler, best practises og meget mere. Se eller gense alle vores tidligere webinarer herunder, og bliv meget klogere på elbiler.

Vores webinar "Elbiler anno 2023" har vundet ”Årets Markedsføringskampagne” ved Auto Awards. Læs mere om det her.

2024

Elbiler anno 2024 - april 2024

2023

Opladning af elbil - november 2023

Bliv klar til en elbil - august 2023

Elbiler anno 2023 - marts 2023

2022

Rækkeviddeangst - september 2022

Elbiler anno 2022 - marts 2022

2021

Elbil Q&A - november 2021

Elbiler anno 2021 - september 2021

Husk at du altid har rig mulighed for at spørge vores eksperter, om alt det du gerne vil vide om elbiler. Har du andre spørgsmål end dem vi besvarer i videoerne, kan du stille dem i formularen herunder.

Årets Markedsføringskampagne 2023

Andersen & Martini vandt prisen som ”Årets Markedsføringskampagne” ved Auto Awards for vores webinar "Elbiler anno 2023". Her hyldes det kreative og effektive.

På vores webinarer leverer vi altid troværdig rådgivning om elbiler, så du kan blive klogere på de mange nye teknologier og bilmodeller, som lanceres på markedet.

Vi er derfor ekstra stolte af dette skulderklap fra juryen hos Auto Awards og de mange personlige stemmer vi har fået, som beviser vores webinar om elbiler kan noget særligt og giver værdi til kunderne.

Auto Awards vinderlogo

Seneste elbiler på lager

Test dig selv

Vi har lavet en elbiltest, der kan gøre dig klogere på, om en elbil er det rigtige for dig lige nu. 10 spørgsmål der afklarer, om du er klar til en elbil. 

Læs nogle af vores mest populære elbil-guides

Opladning af elbil

Få et overblik over alle de ting, du skal vide, i forbindelse med opladning af elbiler.

► Mere info

Rækkevidde på elbiler

Vi har samlet alle de vigtigste spørgsmål og informationer om elbilers rækkevidde.

► Mere info

Vælg ladeløsning

Hos A&M anbefaler vi Clever, hvor du får markedets bedste priser. Se hvad det koster for dig.

Mere info

Alt om refusion

Når du oplader din elbil kan du få tilbagebetalt elafgiften. Læs hvordan det fungerer i praksis.

► Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.