Ydelser hos A&M

A&M tilbyder en række ydelser og laver også specialopgaver.

Autoriserede teknikere

Hos Andersen & Martini er din bil i gode hænder hos vores autoriserede teknikere, der konstant videreuddannes og udvikler deres ekspertviden. Vi har autoriserede teknikere til Opel, Kia, Peugeot og Tesla. Faktisk er A&M Sjællands eneste Tesla godkendte skadescenter med lakering i eget hus. 

Du kan bestille tid døgnets 24 timer og vi gør vores bedste for at besvare de spørgsmål du måtte have. Skulle uheldet være ude, står vores kyndige kundecenter klar til at guide dig. Telefonen er åben mellem kl. 07.30 - 17.30 i hverdagene. 

Her finder du vores ydelser

Vi tilbyder alt fra en undervognsbehandling til opbevaring af dine dæk. Når det er tid til et serviceeftersyn, hjulskift, sæsontjek og diverse reparationer, står vores dygtige teknikere klar på vores værksteder. Er der reparationer eller specialopgaver, der skal laves på din bil, så giver vi gerne et konkurrencedygtig tilbud på opgaven.

"Er du i tvivl om, hvad det koster at få repareret din bil - så spørg om en pris"

Jackie Buus, Værkstedschef

Læs anmeldelser og få svar på andre spørgsmål

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.