Garanti

Når kun det bedste er godt nok til dig og din bil

Garanti - på dit autoriserede værksted

Hos A&M er du sikret kvalitetsarbejde ved ethvert besøg.

Det betyder, at du ikke på kompromis med din sikkerhed og bilens garanti, når du bruger et af vores autoriserede mærkeværksteder, når din bil skal serviceres eller repareres.

Vi har autorisation til af udføre reparationer, skader og serviceeftersyn for Peugeot, Opel, Kia, Fiat, SAAB, Cadillac og Corvette. 

 

Bestil tid på værksted

Specialuddannet personale er DIN sikkerhed

Vores personale specialiseres og uddannes løbende, så de altid er bekendte med de nyeste teknologier, metoder og værktøjer, der skal anvendes ved reparation af lige præcis din bil. Og vi anvender naturligvis udelukkende originale reservedele til reparation af din bil.

Hos os er du altid sikker på, at din bils garantier overholdes og eventuelle sikkerheds- og softwareopdateringer fra producentens side bliver korrekt implementeret. Det kalder vi ”garanti for garanti”.

Vi håndterer nemlig al tænkelig dokumentation og sikrer derved, at dine rettigheder som kunde overholdes – også i forbindelse med kulance samt eventuelle garanti- og reklamationssager

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.