Brugte Ford - 3 biler til salg lige nu

Lettere brugte Ford'er

Ford er et klassisk bilmærke med et rigtigt godt ry. Nyere Ford’er er kendt for at være særdeles velkørende med nogle sublime motorer. Rent designmæssigt lader de heller ikke noget tilbage at ønske. Designet er skarpt – og især når man kigger på bilernes front, er man ikke i tvivl om, at der er tale om en Ford. Den Aston Martin-agtige kølergrill er særdeles karakteristisk. I Danmark har den økonomiske minibil Fiesta, den kompakte mellemklassebil Focus og den store, pålidelige Mondeo i efterhånden mange år været bestsellere. Især Ford Focus har virkelig solgt godt her i landet, både som hatchback og stationcar, og den blev kåret til ’Årets Bil i Danmark i 2019’. Af populære MPV’er kan de praktiske og familievenlige Ford Galaxy, S-MAX og Ford C-MAX nævnes. Tjek vores aktuelle udvalg af brugte Ford’er og se, om det ikke skulle være en, der matcher dine behov og ønsker.

Ford på lager

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen