1/1
Billede af Tesla Model X 90D el EL 7 sæder 525HK 5d Billede af Tesla Model X 90D el EL 7 sæder 525HK 5d Billede af Tesla Model X 90D el EL 7 sæder 525HK 5d
Km: 59.000
Model år: 2017
Forbrug: -
El
Denne bil er HOT! 51 personer
har set på bilen de sidste 7 dage!

Anmeldelser

Samlet vurdering (3):
Vis
Tesla Model X

Tesla Model X

100D 525HK (2017)

Tanja Eva Jørgensen 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 10-01-2021

Hvad er godt ved bilen?

Plads, kørsel, lang rækkevidde, 4-hjuls træk, design/udseende, adoptiv fartpilot mm

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model X

Tesla X

90X 215Hk (2017)

Carl Martin Nielsen 

Otterup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 15-03-2021

Hvad er godt ved bilen?

Der er god komfort i bilen.

Hvad kan forbedres?

Har ingen bemærkninger.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Tesla Model X

Tesla Model X

90D (2018)

Julie Hartvig Lind 

Næstved 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 06-06-2021

Hvad er godt ved bilen?

Den er stor og rummelig, god familiebil med plads til alverdens børneudstyr. Den er hurtig og kører godt - til trods for en masse udfordringer og mangler der senere delvist er udbedret. Designet er fedt og bilen har en masse fede detaljer.

Hvad kan forbedres?

Ved overtagelsen fra Andersen og Martini, som førstegangskøber til både Tesla, men i det hele taget til en elbil, var introduktionen til denne meget begrænset og vi måtte selv rådføre os andet steds ift. opladning, stik og ladestation. Samtidig var gennemgangen af selve bilens funktioner meget begrænset og sælgers viden om bilen var tydeligt mangelfulde og vi blev gentagende gange affærdiget med, at han ikke lige kendte denne model, men at det ville vi selv let kunne læse os frem til. Hvilket også er ganske sandt - men ikke tilfredsstillende når man køber en bil i den prisklasse. Vi har siden købet i december 2020 haft mangler og udfordringer med bilen hvor bl.a. skærm har været defekt (dette nu udbedret), censorer og kameraer hele vejen omkring bilen var defekte og vanskeliggjorde derfor både parkering, bedømmelse af omgivelser og afstande, samt skabte flere farlige situationer i trafikken med hårde automatisk generede opbremsninger, da censorerne opfangede fejl- og ikke-eksisterende biler på vejen. Dette er delvist udbedret, men skaber stadig udfordringer og har behov for endnu et eftersyn hos Tesla. Bilen knagede allerede ved overtagelsen og vi fik derfor allerede tid ved Tesla nyligt efter købet hvor dette blev udbedret. Dette er dog allerede vendt tilbage og vi afventer derfor endnu et besøg hos Tesla. Bilens servostyring var defekt ved købet, hvilket vi desværre ikke var opmærksomme på ved prøvekøreturen, da vi ikke vidste hvordan bilen ellers måtte føles. Dette er udbedret nu. Endvidere er manuel/analog åbning af bagklap/bagagerum ikke muligt. Dette fortsat ikke udbedret. Afventer endnu et besøg hos Tesla. Vi føler at mange af manglerne og fejlene burde være opdaget og udbedret allerede fra Andersen & Martini forud for salget af bilen. Det ville have givet os en markant bedre oplevelse af bilkøbet, hvor vi nu i stedet selv har måttet bruge en masse tid og energi i forsøget på selv at udbedre fejlene hos Tesla, hvilket er en meget ærgerlig følelse og ikke det man ønsker ved køb af en “ny” bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment
Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøveturUdfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.

Bestil tilbudUdfyld nedenstående med den bil og udstyr, du ønsker tilbud på samt finansieringsformen. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(du ønsker tilbud på)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Reservér bilen i 24 timerUdfyld nedenstående for at reservere bilen i 24 timer. Det kræver et depositum på 500 kr, som du får tilbage igen, uanset om handlen bliver til noget eller ej. Vi kontakter dig med henblik på betaling, så snart vi ser din henvendelse (inden for arbejdstid). BEMÆRK bilen er først reserveret, når pengene er indbetalt via Mobile Pay. 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Bestil tilbud på denne bilUdfyld nedenstående information og vælg de ydelser, du ønsker tilbud på. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.