Brugte VW - 28 biler til salg lige nu

Lettere brugte VW'er

Hvis man vil have en tysk kvalitetsbil, der prismæssigt ligger et stykke under BMW, Audi og Mercedes, så er en Volkswagen det rigtige valg. Her får du tidløst design og slidstærke motorer – og man er sikker på, at gensalgsværdien er i orden. Bilerne har nemlig et rigtigt godt ry for at være pålidelige og langtidsholdbare – og brandet VW hører til blandt de allerstærkeste både herhjemme og i resten af Europa. Er du ude efter en brugt VW, er Andersen & Martini et godt sted at kigge.

  • Tysk kvalitet
  • Høj gensalgsværdi
  • Stor køreglæde

Volksvagen på lager

Klassiske modeller - og bredt program

Når man tænker Volkswagen, tænker men uundgåeligt på Type 1, den ikoniske boble, der var særdeles populær herhjemme i 60’erne og 70’erne. Senere er der kommet andre klassiske modeller på programmet – naturligvis først og fremmest Golf, der har eksisteret siden 1974, og i skrivende stund produceres i 8. generation. Også Passat er populær herhjemme. Den store mellemklassebil er især et sikkert hit i firmabilklassen. Volkswagen laver både mikrobiler, minibiler, små og store mellemklassebiler, luksusbiler, MPV’er, SUV’er, offroadere og varebiler. VW er de senere år også kommet ind på elbilmarkedet i stor stil med de populære modeller ID.3 og ID.4. Der er med andre ord noget for enhver smag. 

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Rådgivningen i forhold til valget af elbil var rigtig god"
Christian Dam

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen