Flådestyring

Hvad er flådestyring og hvorfor skal man lade andre administrere sin bilflåde?

Kontakt erhvervscenter

Telefon: 36 93 10 20

Flådestyring

Hvad er flådestyring?

Flådestyring er administration af virksomhedens flåde af biler og/eller lastbiler og varevogne. Det er ofte en god idé at have et samlet overblik over virksomhedens køretøjer, således at man kan evaluere, effektivisere og minimere omkostningerne forbundet hertil. Alt dette kan du overlade til et leasingselskab, og Andersen & Martini hjælper gerne med rådgivning og formidling af kontakten. Vi samarbejder på daglig basis med mange leasingselskaber og kan vejlede dig i, hvad der er op og ned i markedet, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for netop din virksomhed.

Hvorfor flådestyring?

Hovedsageligt er omdrejningspunktet i flådestyring evaluering og optimering af bilomkostningerne. Få folk der er eksperter til at administrere og håndtere jeres bilflåde, så I kan koncentrere jer om det, som skaber størst værdi for jeres virksomhed. Vi kan i fælleskab finde frem til de overordnede rammer for økonomi, miljø, mobilitet og generelle behov, og så kan du frit overlade den daglige drift til leasingselskabet, så de kan minimere de overordnede totalomkostninger for jeres bilflåde. De økonomiske risici er dermed lagt over til en anden part, og I har garanti for at jeres bilbudgetter hænger sammen.

Læs mere om nogle af de firmabiler Andersen & Martini tilbyder som en del af din bilflåde, eller kontakt vores erhvervscenter for spørgsmål og vejledning.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini