Find vej   |  Tempovej 21, 2750 Ballerup

Åbningstider

Salg
Mandag-fredag
09.00-17.30
Lørdag
Lukket
Søndag
11.00-15.00

Ballerup brugte biler

Hos Ballerup Brugtvognscenter får du en enestående oplevelse, når det kommer til køb af brugt bil. Vi har fokus på kvalitet, pålidelighed og fremragende service, og vi sætter en ære i at finde den perfekte brugte bil til dig.

Hos Andersen & Martini forstår vi vigtigheden af at vælge en bil, der passer til dine præferencer. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde et bredt udvalg af biler, som ikke kun er af høj kvalitet, men som ofte også har få kilometer på tælleren.

Når du handler hos Ballerup Brugtvognscenter, kan ikke kun forvente kvalitet, men også enestående service. Vores dedikerede salgsteam sætter en ære i at guide dig sikkert gennem hele købsprocessen. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi arbejder hårdt for at sikre, at du føler dig tryg og godt informeret, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Skal du af med din bil i forbindelse med køb af en ny, kan vi også hjælpe. Vi tager nemlig alle biler i bytte uanset stand og kilometertal. 

Kort fortalt, tør vi godt love dig, at du er i de bedste hænder hos Andersen & Martini Brugtvognscenter i Ballerup.

Se alle vores >> Brugte biler i Ballerup << 

Ansatte

Claus Andreasen

Salgschef  |  36931973

Enes Kizilkaya

Brugtvognsansvarlig  |  36931921

Enes Kizilkaya

Brugtvognsansvarlig  |  36931921

Michael Birk, Varebilsspecialist

Michael Birk

Erhvervschef  |  36931028

Andreas Thor Jacobsen

Salgstrainee  |  36931922

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.