Korttidsleasing

Minilease din næste Opel i ned til 3 måneder 
til 0 kr. i udbetaling med Like2Go

Minilease med Like2Go

Nu kan du korttidslease en Opel i ned til 3 måneder ad gangen til 0 kr. i udbetaling og 0 kr. i depositum med Like2Go. På den måde opnår du den mest fleksible form for leasing, der passer perfekt, hvis du kun ønsker at lease en bil i en kort periode. 

Leasing er en nem og sikker måde at få en ny bil hver 3. måned, hvor du ikke behøver at tænke på udgifter til serviceeftersyn, uforudsete værkstedsbesøg eller bilens værditab. Det hele er inkluderet i en fast månedlig ydelse, som du betaler for at lease bilen. Kontakt os vedrørende et af nedenstående leasingtilbud, hvis du måtte have spørgsmål eller ønsker en prøvetur.

Har du behov for at lease en bil i en længere periode tilbyder vi alt fra privatleasing og mixleasing til releasing og erhvervsleasing for virksomheder. Vælg leasing blandt mærkerne Opel, Kia og Peugeot, så strikker vi et godt tilbud sammen til dig. Med en leasingaftale kender du dine udgifter til bilen de næste tre år. Du kan se alle de aktuelle leasingtilbud HER.

Opel Korttidsleasing Minilease Like2Go

Værd at vide om korttidsleasing

Hvis du overvejer korttidsleasing og endnu ikke er helt afklaret, så følger nogle punkter, der er værd at vide, før du minileaser en bil igennem Andersen & Martini:

Bestilling

1. Vælg hvilken bilmodel, du ønsker at lease på Like2Go. 

2. Det er nødvendigt at blive kreditgodkendt. Det er ikke muligt at lease, hvis man er registeret i RKI eller debitorregistret. 

3. Minimumsalder ved leasing er 23 år m. gyldigt kørekort i mindst 1 år. (Førere under 26 år, bliver opkrævet et engangsbeløb på 118,75 kr. inkl. moms.)

4. Man skal være dansk statsborger og have dansk registeret bopæl for at lease.

5. Når bestillingen er gennemført, er  den bindende og herefter følger de almene regler for opsigelse.

6. Bilen kan som regel afhentes 10 hverdage efter bestillingen er modtaget. Der kan være længere leveringstid ved udvalgte modeller. 

7. Minimums bindingsperiode er 3 måneder.

8. Opsigelsesvarslen er kun 14 dage, dvs. at du tidligst kan opsige din aftale, når der er gået 2,5 mdr./75 dage og tidligst returnere bilen, når der er gået 3 mdr./90 dage.

Betaling

1. Satsen for overkørte kilometer fremgår af din kontrakt. Afregning af evt. overkørte kilometer vil ske i forbindelse med afleveringen af bilen og ved lukning af kontrakten. 

Leasingmodel Pris pr. overkørt km
Opel Adam kr. 1,25 inkl. moms
Opel Corsa kr. 1,25 inkl. moms
Opel Astra kr. 1,70 inkl. moms
Opel Astra ST kr. 1,70 inkl. moms
Opel Mokka kr. 1,90 inkl. moms
Opel Zafira kr. 2,20 inkl. moms
Opel Cascada kr. 2,20 inkl. moms

2. Der er hverken udbetaling eller depositum, når du minileaser med Like2Go. Gebyrer kan forkomme ved fartbøder, vej- eller parkeringsafgifter, som ikke betales rettidigt af lejer selv og derfor bliver videresendt til ejeren af bilen.

3. Betaling foretages med kreditkort såsom MasterCard, Eurocard og Visa. Debitkort accepteres ikke. Det er ikke muligt at betale med faktura eller kontanter. Kreditkortet skal være dit personlige kreditkort. Det er ikke muligt at betale for andre lejere end sig selv. Kreditkortholder og lejer skal være samme person. Ved betaling af eventuelle skader, som afregnes hos forhandleren, kan der betales med kreditkort eller kontant.

4. Ved lejeopkrævning vil du løbende kunne se på din konto, at der tages en autorisation op til 1,5 gange den forventede månedlige lejepris, hver løbende måned under hele lejeperioden. Det betyder at man skal være indstillet på, at der altid skal være 1,5 gange den månedlige lejepris til rådighed på kontoen. Selve betalingen af lejen sker hver 30. dag og trækkes automatisk fra det aftalte betalingskort. Første gang der betales for lejen, er når de første 30 dage af lejeperioden er gået, men selve autorisationen tages på dagen ved udlevering og du skal derfor allerede her sikre dig at du har 1,5 gange den månedlige lejepris til rådighed på kontoen.

Afhentning

1. Ved afhentning skal du medbringe din ordrebekræftelse, som sendes til dig på mail i god tid før, når du afhenter bilen. Du skal også medbringe dit kreditkort, dit kørekort samt dit sygesikringsbevis. Du vil blive bedt om at fremvise dette før bilen bliver udleveret og der vil blive taget en kopi af dit kørekort og dit sygesikringsbevis. Kreditkort, kørekort og sygesikringsbevis skal fremvises i sin originale form, kopier eller scan på e-mail accepteres ikke.

2. Bilen kan som regel afhentes 10 hverdage efter bestillingen er modtaget. Der kan være længere leveringstid ved udvalgte modeller. 

Regler for brug af bil

1. Det er ikke tilladt at ryge i bilen. Hvis det er nødvendigt at rengøre/lugt-fjerne grundet rygning, brug af kraftig duftspray, wunderbaum eller lignende, vil der blive pålagt et gebyr på minimum 2.500 kr. på fakturaen. Dette er også af hensyn til kunder med allergener.

2. Det er tilladt at transportere kæledyr i bilen. Alle spor fra dyr i form af lugt, hår, snavs eller lignende, skal fjernes inden returnering af bilen. Såfremt der fremgår synlige skader, lugt eller lignende efter dyr, opkræves et ekstra gebyr på minimum 2.500 kr. i henhold til værkstedets angivelse af skadesomkostning.

3. Det er tilladt at låne bilen ud til andre i din husstand, såfremt de opfylder kravene om alder og kørekort.

4. Det er som udgangspunkt tilladt at køre i udlandet. Bemærk dog at kørsel i følgende lande ikke er tilladt: Storbritannien, Moldova, Hviderusland, Cypern, Island, Malta, Albany, Israel, Iran, Irak, Marokko, Tunesien, Tyrkiet, Bulgarien, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Rusland, Bosnien, Hercegovina, Kroatien, Makedonien, Slovenien, Serbien, Montenegro og Korsika.

I tilfælde af overtrædelse af overnævnte vil alt forsikringsdækning frafalde og alle omkostninger med relation til udlandskørsel vil blive direkte viderefaktureret til lejeren af bilen.

5. Det er ikke tilladt at montere anhængertræk på bilen.

6. Det er som udgangspunkt tilladt at montere udstyr, eksempelvis tagboks, men gældende for alt udstyr, der monteres er, at det ikke må være synligt ved returnering af bilen. Såfremt det er synligt og evt. skader er opstået i denne forbindelse, opkræves der i henhold til værkstedets angivelse af skadesomkostning. Der må ikke fjernes allerede fastmonteret udstyr som er i bilen ved udlevering.

Om bilerne

1. Alle leasingbilerne er under 1 år gamle

2. Det er ikke muligt at købe bilen efter endt lejeperiode. Vi står dog altid klar til at give dig et godt tilbud på en lign. bil.

3. Alle leasingbilerne bliver leveret med sommerdæki

4. Det er muligt at skifte bil, når bindingsperioden på 3 måneder er gået. I så fald bliver der udarbejdet en ny kontrakt og en ny bindingsperiode på 3 måneder.

5. Det er muligt at minilease en ny bil i op til 7 måneder. En brugt bil kan leases i op til 5 måneder. Du er dog altid garanteret at kunne køre i den samme bil i minimum 3 måneder.

6. Det er ikke muligt at erhvervslease minileasing biler.

7. Det fremgår både under bestilling og på din kontrakt hvor mange kilometer du har med i din aftale. Beregningen vil blive foretaget ud fra en månedsberegning i tilfælde af opsigelse. Har du eksempelvis lavet en aftale om at have bilen i 7 måneder, svarer dette til at du har 14.700 kilometer inkluderet i hele perioden. Det svarer endvidere til, at du har 2100 km. inkluderet per måned.

Forsikring

1. Minileasing er inklusiv den lovpligtige ansvars- og kaskoforsiking med en selvrisiko på kr. 5.000,- per skade.

2. Ved minileasing følger der gratis vejhjælp med i tilfælde af, at bilen bryder sammen.

Værksted og service

1. Alt afhængig af hvor lang tid du har bilen, kan det ske at den skal ind til et rutinemæssigt serviceeftersyn. Det koster dig ikke noget, men det er vigtigt, at du reagerer, så snart du ser at servicelampen lyser i bilens instrumentering. Serviceeftersyn er vigtigt af flere årsager, blandt andet i forhold til garanti på dele af bilen og ikke mindst af sikkerhedsmæssige grunde. Kontakt den udleverende forhandler hvis servicelampen lyser.

2. Ved mistanke om, at der er noget galt med bilen, som kræver et værkstedsbesøg, skal forhandleren kontaktes. De leasede biler må kun komme på autoriserede værksteder og efter aftale.

Returnering 

1. Du kan opsige din aftale inde for det gældende opsigelsesvarsel. Dvs. at du tidligst kan opsige din aftale når der er gået 2,5 måned/75 dage af bindingsperioden, og du kan tidligst returnere bilen, når der er gået 3 måneder/90 dage. Du opsiger aftalen ved at sende en mail med emnet ”Opsigelse ” til info@like2go.dk. Herefter modtager du kontaktinformation til Applus, hvor bilen skal gennemgås på afleveringsdagen, og før bilen afleveres hos forhandleren. Du skal kontakte nærmeste Applus bilcenter og aftale tid for gennemgang af din bil, før den kan afleveres hos forhandleren. Du finder en oversigt over Applus bilcentre her 

Dine favoritter hos Andersen og Martini

Dine favoritter hos Andersen & Martini