Utroligt meget for pengene!

Den lynhurtige og toptunede Opel Insignia går man ikke galt i byen med! Du kan privatlease den for 3.895 kr. pr. måned i ST-udgaven og få RIGTIG meget bil for pengene. Insignia hører til i den store mellemklasse og er spækket med lækkert udstyr. Udstyret indebærer bl.a. IntelliLink farveskærm med Carplay, bluetooth, metallak, klimaanlæg og meget mere. Se vores attraktive leasingtilbud på Opel Insignia nedenfor.

Priser på Opel Insignia privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
Opel Insignia Coupe 1.5T 140 hk Excite 14.995,- 3.995,-
Opel Insignia ST 1.5T 140 HK Excite 14.995,- 3.895,-
Aktuelle tilbud
Opel Insignia Coupe 1.5T 140 hk Excite
Leasingydelse
3.995,-/md.
Udbetaling
14.995,-
Udstyr
 • 17" alufælge
 • Touchskærm m. Apple Carplay ®
 • Bluetooth ®
 • Multijustrebart læderrat med varme
 • Opvarmelige forsæder (3-trins)
 • Fartpilot
 • Opvarmelige el-sidespejle
 • Automatisk klimaanlæg 2-zonet
 • Regnsensor & aut. viskere
 • Mørktonede ruder bag
 • Surround Sound m. 7 højtalere
 • og meget mere...
Prisen for briliantlak er ekstra 50 kr./md. og for metallak 100 kr./md. Energiklasse B 15,4 km/l. CO2 147 g/km. Halvårlig ejerafgift 890 kr. Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk. Privatleasing via Nordania Finans. Samlet betaling i perioden for Opel Insignia Coupé 1.5T 140 hk Excite er kr. 158.815. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Leasingperiode: 36 mdr. og 15.000 km. årlig kørsel. Leasingydelsen er baseret på fast rente inkl. moms, leveringsomkostninger samt service i perioden. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Afviger det faktuelle km. forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model. Bilen kan være vist med ekstraudstyr som ikke er inkl. i tilbuddet. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.
Opel Insignia ST 1.5T 140 HK Excite
Leasingydelse
3.895,-/md.
Udbetaling
14.995,-
Udstyr
 • 17" alufælge
 • Touchskærm m. Apple Carplay ®
 • Bluetooth ®
 • multijustrebart læderrat med varme
 • Opvarmelige forsæder (3-trins)
 • Fartpilot
 • Opvarmelige el-sidespejle
 • Automatisk klimaanlæg 2-zonet
 • Regnsensor & aut. viskere
 • Surround Sound m. 7 højtalere
 • Mørktonede ruder bag
 • og meget mere...
Prisen for briliantlak er ekstra 50 kr./md. og for metallak 100 kr./md. Energiklasse B 14,9 km/l. CO2 152 g/km. Halvårlig ejerafgift 890 kr. Forbruget er angivet efter den nye WLTP norm, se evt. mere på wltp.dk. Privatleasing via Nordania Finans. Samlet betaling i perioden for Opel Insignia Sports Tourer 1.5T 140 hk Excite er kr. 155.215. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Leasingperiode: 36 mdr. og 15.000 km. årlig kørsel. Leasingydelsen er baseret på fast rente inkl. moms, leveringsomkostninger, samt service i perioden. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Afviger det faktuelle km. forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes under- eller overkørte kilometer efter fast takst, alt afhængig af den valgte model. Bilen kan være vist med ekstraudstyr som ikke er inkl. i tilbuddet. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

 Bilforsikring til din Opel

Du har nu mulighed for at tilvælge en særlig attraktiv forsikring, når du skal lease din nye Opel. Bilen forsikres igennem IF forsikring, og du får en fast forsikringspris i hele leasingperioden og er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Antal års skadefri kørsel, postnummer og kørelængde påvirker ikke prisen. Forsikringsprisen varierer kun ift. alder og bilens nyværdi. Læs hvad forsikringen dækker.

Forsikringspriser
Variant 18-24 år 25 år +
Opel Insignia Coupé
1,5T 140 hk Excite
886 kr. 485 kr.
Opel Insignia ST
1,5T 140 HK Excite
886 kr. 485 kr.
Selvrisiko
18-24 år 10.000 kr.
25-29 år 7.000 kr.
30 + år 5.000 kr.

Ved skade nr. 2 inden for 12 måneder tillægges din selvrisiko ekstra 5.000 kr. Tillægget bortfalder igen efter 12 måneder uden skader. IF er omfattet af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber. Læs mere på if.dk/garantifond

Ekstra

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Opel Insignia følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km. for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at spørge på en anden pris eller book en prøvetur til den lækre Opel Insignia.

Køb kontra privatleasing

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb. Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

KIA ProCeed
3.495,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot 508
4.695,-/md.

Leasingtilbud

Opel Crossland X
2.395,-/md.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Firmabil eller privatbil?

Kan det bedst betale sig for dig, at få en firmabil eller købe privat? Se mere her

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil

 Mere info

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.