Peugeot 208 Leasing

Opdateret d. 4. april 2018

Du kan nu privatlease Peugeot 208 Selection Sky PureTech 110hk, for en særdeles fordelagtig pris. Du slipper for bekymringerne omkring service og uforudsete udgifter, da privatleasingaftalen er inkl. en service- og reparationsaftale i hele løbeperioden.

Læs meget mere om den atletiske og elegante Peugeot 208 her.

Leasingmodel  Udbetaling Mdl. ydelse
208 Selection Sky PureTech 110 hk 7.495,- 2.495,-

Der tages forbehold for udsolgte modeller og ændringer i leasingforholdene. Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år

208 Selection Sky 2.495,-/md.

Benzin PureTech - 82 HK

Udstyr

Udstyret i Pegueot 208 Selection Sky omfatter bl.a.:

 • Panoramaglastag
 • Aut. klimaanlæg
 • Bakkamera
 • Mirror Screen m. Apple CarPlay
 • 16" alufælge
 • 7" Touchskærm
 • P-sensor, bag
 • Sædevarme, for
 • Tågeforlygter
 • Regn- og lyssensor
 • El-sammenklappelige sidespejle
 • Mørktonede ruder, bag

... og meget mere!

Peugeot 208 privatleasing tilbud

Bilen kan være vist med ekstraudstyr

Energiklasse: A+  17,9 km/l. CO² 126 g/km. Prisen gælder, så længe lager haves.

208 Selection Sky: Privatleasing via Peugeot Finans v/Jyske Finans. Peugeot 208 Selection Sky PureTech 82 hk: Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. á kr. 2.495. Ekstraordinær leasingydelse kr. 7.495. Samlet betaling i perioden kr. 97.915 inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående.

 

Køb kontra privatleasing

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb. Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Peugeot 208 følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km., for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at kontakte Andersen & Martini og hør nærmere, eller for at prøvekøre den stilrene Peugeot 208.

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini