Privatleasing af Peugeot 5008

Nu kan du privatlease Peugeot 5008. Den rummelige og stilfulde 5008'er kan nu blive din for kun 5.495 kr. om måneden. Peugeots største SUV giver dig, udover en unik køreoplevelse, også muligheden for at være hele 7 personer i bilen. Med udstyrsmodellen Allure Pack får du en omfattende udstyrsliste, der bl.a. indeholder: bakkamera, p-sensor for og bag, Apple CarPlay, 18" alufælge og meget mere. Læs mere om bilen HER.

Se vores øvrige leasingtilbud her.

Privatleasing af denne majestætiske perle fra Peugeot giver dig fleksibilitet og rummelighed til hverdagens udfordringer, om det er hele familien, der skal transporteres eller udstyret til din hobby. Ved privatleasing slipper du for at bekymre dig om videresalg af bilen, samt det værditab, der vil være i denne periode. Hvis du elsker nye biler, og har en trang til ofte at skifte bil, kan leasing være en rigtig fin løsning, da værditabet her vil være mindre. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

Priser på Peugeot 5008 privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
5008 Allure Pack BlueHDi 130HK EAT8 24.995,- 5.495,-
Aktuelle tilbud
5008 Allure Pack BlueHDi 130HK EAT8
Leasingydelse
5.495,-/md.
Udbetaling
24.995,-
Peugeot 5008
Udstyr
 • Automatgear (EAT8)
 • 18" alufælge
 • 7 sæder (inkl. fører)
 • 3D navigation, TomTom m. 10" skærm
 • Elektrisk bagklap
 • Open & Go - nøglefri betjening
 • Driver assist pack+
 • 180˚ bakkamera
 • Aut. klimaanlæg - 2 zoner
 • ECO LED-forlygter
 • Digital instrumentering m. 12,3" skærm
 • Peugeot i-Cockpit®
 • Apple CarPlay
 • P-sensor, for og bag
 • Fartpilot/-begrænser
 • Peugeot Connect SOS
 • Regn- og lyssensor
 • Frontkollision-advarselssystem
 • Aut. nødbremsesystem
 • Aktiv vejbaneassistent
 • Aluminiums-tagræling
 • Family Pack
 • Mørktonede ruder, bag
 • ...og meget mere!
Peugeot 5008 SUV Allure Pack BlueHDi 130 EAT8. Energiklasse A 18,9 km/l. CO2 140 g/km. Privatleasing via Jyske Finans. Leasingperiode: 36 mdr. Årlig kørsel: 15.000 km. Samlet betaling i perioden kr. 223.415 inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (2.000 kr. halvårligt) og Adblue. Prisen er ekskl. metallak. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og tastefejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Leasingprisen er gældende så længe lager haves.

Bilforsikring til Peugeot

Med en Peugeot bilforsikring i samarbejde med If forsikring, får du bilen forsikret til 0 kr. den 1. måned*.

Årets forsikringsselskab 2018
Kåret til Årets forsikringsselskab 3 år i træk af AutoBranchen Danmark.

Få 10 % rabat på dine andre forsikringer
Når du køber en bilforsikring hos If, får du altid mindst 10 % rabat på dén og alle andre forsikringer med If Fordelsprogram.

Originale reservedele 
Med If bilforsikring til Peugeot er du altid garanteret reparationer udført med originale reservedele.

*Ved skader den 1. måned er selvrisikoen 3.000 kr. per skade.

Ekstra

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Peugeot 5008 følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km., for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at kontakte Andersen & Martini og hør nærmere, eller for at prøvekøre den flotte Peugeot 5008.

Køb eller privatleasing?

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb.

Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

Opel Grandland X
,-/md.

Leasingtilbud

Kia Sportage
,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot 3008
4.495,-/md.

Hvad siger kunderne om Peugeot 5008?

Samlet vurdering (3):
Vis
Peugeot 5008

Peugeot 5008

Allure PureTech 130HK (2019)

Sune Jørgensen 

København NV 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kører godt. Sidespejle justeres ned ved bak. Automatisk kørelys og nedblænding af bakspejl. Stort bagagerum og de ekstra sæder. "flyborde". 3 hele bagsæder med Isofix.

Hvad kan forbedres?

Hvis min cykel hænger bagpå og jeg bakker, slår alle mine parkeringssensorer fra (ikke kun bagtil) og de kan kun blive slået til igen, når jeg fjerner cyklerne og cykelanhængeren. Virker som en fejl ved bilen. Når jeg bruger Apple carplay er det vigtigt, at jeg først tilslutter min iPhone efter motoren er startet og bilcomputeren er startet. Hvis jeg tilslutter den før dette kan den åbenbart ikke registrere, at min iPhone er tilsluttet. Jeg er ikke særlig imponeret over støddæmpningen ved kørsel over bump, eller når jeg rammer et vejhul. Der synes jeg ærlig talt markedsføringen er vildledende, hvor man ser en video, hvor bilen kører hurtigt på en bumlet grusvej (https://www.peugeot.dk/personbiler/modeller/5008-suv/). Det er i hvert fald ikke noget jeg har lyst til i denne bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Strike PureTech 130HK (2019)

Brian Skau 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Allure PureTech 130HK Aut. (2019)

Niels Rasmussen 

valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Ift. prisen får man her rigtig meget for pengene. Bilen er ekstremt letkørende og den forholdsvis lille benzinmotor på 1.2 liter leverer en ydelse som man nok skal prøve for helt at forstå det. Hele sikkerhedspakken også et stort plus. Man skal lære at bruge det, men på langture er det helt suverænt.

Hvad kan forbedres?

Elektronikken har det med at glitche. Efter et år har der ca. tre gange været udfald i skærmen således, at man ikke har kunnet betjene funktionerne via denne. Ctrl Alt delete (genstart af bil med lås af dør) løser det, fejlen er dog periodisk og ikke noget der har generet nævneværdigt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Hvilken biltype?

Er du usikker på, hvilken biltype der passer dine behov? Se sammenligner her og meget mere

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Forsikring af bilen

Hvordan får man den billigste forsikring til bilen? Læs artiklen her og spar mange tusinde kroner

 Mere info

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøveturUdfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.