Autoriseret FIAT værksted

Andersen & Martini har som tidligere FIAT forhandler mange års erfaring med reparation og service af FIAT biler

Dit autoriserede FIAT værksted

Godt nok er vores hus i Søborg blevet et multibrand hus, men vi laver stadig kvalitetsbilerne fra FIAT. Din Fiat bliver serviceret efter Fiat forskrifter, da vi stadig er et autoriseret FIAT serviceværksted.

Vi har fortsat fuld autoriseret FIAT service på vores FIAT værksted i Søborg på Gladsaxevej 340, uanset at vi også har Opel, Kia og Peugeot forhandling fra samme adresse. Det ligger os på sinde fortsat at yde den bedste service af topuddannede FIAT specialister til vores mange loyale Fiat-kunder.

Bestil tid på værksted

Andersen & Martinis autoriseret Fiat-værksted

Vi er stolte af at have Fiat-autorisation til af udføre reparationer, skader og Fiat-serviceeftersyn

Fiat værksted i Søborg

På vores adresse Gladsaxevej 340 i Søborg har vi fortsat autoriseret Fiat Service og Fiat-mekanikere, der er eksperter i Fiat-reparationer. Kig endelig forbi, hvis du skulle have problemer med din Fiat. Derudover har vi også et top professionelt skadecenter tilknyttet til skadesreparationer og lakering.

Autoriseret Fiat-værksted med 30 års erfaring

”Få den velkendte Fiat service, opdateringer, karrosserieftersyn, så din bil er omfattet af FIAT garantien. Vi er stadig de samme gode mekanikere der er i huset, og vi glæder os til at se dig på værkstedet igen”

Michael Duus, FIAT mekaniker

Fiat Service

Andersen & Martini kan tilbyde det omfattende FIAT+ Service for KUN 995 kr., hvis din FIAT 4 år eller mere.  

Som autoriseret FIAT-værksted følger vi naturligvis alle forskrifter, som FIAT har udarbejdet til netop din bil. Og vi bruger udelukkende godkendte reservedele. 

FIAT+ Service kr. 995,-

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

(hvis den er kendt)

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.