Brugte Dacia - 5 biler til salg lige nu

Lettere brugte Dacia

Dacia er et rumænsk bilmærke, der gør sig i billige biler. Dacia blev stiftet i 1966, og har siden 1999 været ejet af den franske bilgigant Renault. Franskmændenes overtagelse betød en ny æra for Dacia. Siden har modeller som Logan, Sandero, Jogger og Duster set dagens lys. Alle billige biler med for folk, der først og fremmest bare vil fra A til B. I 2021 kom så mærkets første elbil Dacia Spring, som er en lille bybil, der har rækkevidde nok til, at den er et billigt alternativ, hvis man kører de fleste af sine kilometer i byen. Dacia tilbyder 3 års garanti (eller 100.000 km) på alle deres biler (fra første registreringsdato). Hvis vi har Dacia’er på lager, kan du se dem nedenfor.

  • 3 års garanti
  • Billigt alternativ
  • Alt det vigtigste 

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Jeg følte mig tryg ved at komme her og er blevet godt behandlet"
Kirsten Rauff Jensen

"Jeg vil altid anbefale at købe bil hos Andersen & Martini"
Marianne Nielsen

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen