KIA e-Niro

Pris fra: 279.999,-
Prisliste
7 års Garanti og Whatcar - Car of the year 2019
7 års Garanti Whatcar - Car of the year 2019

KIA e-Niro - Fremtidens elbil

Nu kan du prøvekøre KIA e-Niro hos Andersen & Martini!

Interessen for KIA's unikke og prisvenlige elbil, KIA e-Niro, har været overvældende. Mange har allerede bestilt den - men til de, der gerne vil prøve bilen først, er der godt nyt. KIA e-Niro kan nemlig nu prøvekøres i Andersen & Martinis 5 KIA-afdelinger

Vil du gerne prøvekøre bilen, så klik nedenfor. 

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de mest hyppige spørgsmål, Andersen & Martini får fra kunder, der er interesseret i at bestille en e-Niro. 

 • Hvor er den forventede leveringstid: Lige nu er forventet leveringstid 12-18 mdr. fra bestilling.
 • Hvornår skal jeg betale for bilen? Betaling finder først sted ved levering
 • Hvad sker der, hvis afgifterne eller priserne ændrer sig efter min bestilling? Hvis afgifterne ændres efter slutsedlens underskrift, bliver bilens pris reguleret tilsvarende op eller ned indtil levering. Stiger bilens pris med mere end 10 procent, kan købet ophæves.
 • Hvad sker der, hvis jeg fortryder mit køb? Så hæfter du i værste fald for op til 10 procent af købesummen. 
 • Hvad sker der, hvis leveringen bliver forsinket? - Er der tale om en væsentlig forsinkelse, så har du mulighed for omkostningsfrit at ophæve købet.
 • Er det muligt at købe forhandlernes demobiler? Ingen demobiler kommer til salg i 2019.
 • Vil I tage min nuværende bil i bytte?  Ja, vi tager alle biler i bytte - vi kan dog først komme med en endelig vurdering, den dag bilen skal byttes.
 • Kan I lave et godt tilbud til mig, hvis jeg bestiller nu? Der gives ikke nogen former for rabat på KIA e-Niro, da bilen er så eftertragtet, at fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen.
 • Kommer der kampagner på KIA e-Niro i 2019? Nej, det forventes ikke.
 • Kan jeg få anhængertræk på e-Niro? Seneste nye er, at det ikke forventes pt.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 36931000

Vær opmærksom på, at der kommer desværre ingen større sendinger hjem af biler – kun specifikke kundebestillinger forlader fabrikken.

Der tages forbehold for oplysninger, der kan være mangelfulde i ovenstående. Husk, at din slutseddel altid er det juridisk bindende dokument, og alt, hvad der måtte stå i ovenstående, er blot vejledende.

 

Varianter

Bilen der tager højde for miljøet helt uden at gå ned på komfort og køreglæde. Læs mere om de 2 forskellige varianter af KIA e-Niro

KIA e-Niro EV - Standardpakken

Den nye KIA e-Niro er en banebrydende elbil, som er skabt for at bryde normen og tage hånd om miljøet. 

Denne udgave kommer med et batteripakke på 39,2 kWh og med en frisk 136hk motor, som klarer 0-100 på 9,8 sekunder.

Rækkevidden på standard batteripakken er testet til 289 km på en fuld opladning efter den realistiske WLTP metode.

Pris 279.999 kr.

KIA e-Niro standard pakke

KIA e-niro ev

KIA e-Niro - Udvidet batteripakke

Den store batteripakke forvandler KIA e-Niro til en af markedets mest kompetente elbiler.

Batteripakken er her udvidet til hele 64 kWh, og motorens ydelse er vokset til hele 204 hk - bilen klarer 0-100 på kun 7,8 sekunder.

Rækkevidden er her testet til 455 km. på en fuld opladning efter WLTP - ved bykørsel er den målt helt op til 615 km! - det er mere end mange benzinbiler.

Opladning kan klares fra 0->80% opladning på kun 54 minutter med en 100 kW-lynoplader.

Pris 334.999 kr.

Er elbilen det rigtige valg for mig?

Fordele og ulemper ved elbil

Som ved de fleste komplekse køb, kræver det lidt forberedelse at vælge den rigtige motortype, så vi har her gjort det nemt og lavet arbejdet for dig.

Her kan du få styr på de kolde facts og derved slippe af med myter og fordomme - så du kan nemmere træffe det rigtige valg.

Så klik her og se alle fordele og ulemper ved de populære elbiler.

KIA i top på kvalitet

KIA for kvalitet

KIA står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti.

Derudover imponerede KIA også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en KIA Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - Den første bil i bladets historie.

KIA bedst på kvalitet

Sikkerhed

KIA e-Niro har de nyeste teknologier inden for sikkerhed og har fået imponerende 5 stjerner i Euro NCAP crash test, så du kan færdes trygt på vejen. e-Niro beskytter dig og dine passagerer.

Kia e-niro aeb

Automatisk nødbremse

Den nye KIA e-Niro gør alt for at du kan føle dig tryg. Den kommer med den nyeste generation af automatisk nødbremse, som også passer på fodgængere og cyklister. Den fungerer ved, at en radar konstant skanner vejen og dens omgivelser for fare, og når systemet registrerer at kollision er uundgåeligt, så bremser bilen for reducere eller helt afværger ulykken. En automatisk nødbremse reagerer på et splitsekund og kan være en afgørende faktor for udfaldet i dit og andres liv.

Blind Spot Detection & Rear Cross-Traffic Alert

Med det smarte og innovative Blind Spot Detection, så er det slut med ubehagelige overraskelser i den blinde vinkel. Med dette system bliver du automatisk advaret, hvis en bil befinder sig i den blinde vinkel. Advarslen fungerer ved at en LED i sidespejlet aktiveres med blind spot ikonet. Systemet har to funktioner og fungerer også som Rear Cross-Traffic Alert, der hjælper dig, når du skal bakke ud, hvor der kommer tværgående trafik. Den nye e-Niro hjælper dig og holder øje med de blinde vinkler. 

KIA e-niro blind spot detection rear trafic alert

Teknologi

Ved KIA e-Niro er der skabt en perfekt synergi mellem nyeste teknologi og minimum miljøbelastning. Det sikrer dig en ultimativ køreglæde og komfort i hverdagen, samtid med en ren samvittighed.

Elektrisk varmepumpe sikrer hurtig opvarmning af kabine

I KIA e-Niro finder du en elektrisk varmepumpe, som både kan varme bilen op eller køle den ned, allerede inden du kommer ud i den. Dermed kan du komme ud til en dejlig varm/kølig bil, og du behøver ikke at vente 5 minutter på en motor, der først skal blive varm, før du opnår en behagelig temperatur inde i kabinen. Den bruger strømmen fra det enorme batteri, og hvis den sidder i stikkontakten, så tager den strømmen direkte derfra.

kia e-niro ev elektrisk varmepumpe

KIA Niro-lvl 2 autonomous driving

Niveau 2 selvkørende

Kombinerer du flere af KIA e-Niro’s intelligente funktioner er bilen i stand til at opnå ”level 2” i rækken af selvkørende niveauer. Det vil sige, at der overlades mindst to kørselsfunktioner til bilen, e-Niro kombinerer den adaptive fartpilot (SCC), Lane Follow Assist (LFA) med Stop & Go funktionen, det muliggør at køre motorvejs- og køkørsel uden menneskelig indblanding – bilen kører i disse situationer mere eller mindre sig selv (det anbefales dog på det kraftigste, at du ALTID holder i rattet under kørsel).

Lane Follow Assist

Med det smarte Lane follow Assist hjælper e-Niro dig med at holde dig i midten af din vognbane, så du ikke kommer for langt ud til den ene side, når du f.eks. drejer hovedet eller lignende. Ved hjælp af et kamerasystem registrerer bilen, hvor du befinder dig i vognbanen og hjælper dig automatisk med at styre bilen, så du har den rette position i den valgte vognbange, selv hvis du slipper rattet. 

kia e-niro lane follow assist

KIA e-niro NSSC smart cruise control adaptiv fartpilot

Navigation-based Smart Cruise Control

Smart Cruise Control er standard i alle varianter af KIA e-Niro. Her får du den adaptive fartpilot med i købet. Det er en utrolig komfortabel og meget populær feature, som gør motorvejs- og køkørsel mindre stressende. Det fungerer som almindelig fartpilot, hvor KIA Niro holder en hastighed efter eget ønske og nu selv tilpasser afstanden og sætter farten ned i forhold til den øvrige trafik. Nu bruger den også navigationen til at tilpasse hastigheden, fx hvis der kommer et sving, så sætter fartpiloten selv farten ned inden sving.

Maksimal rækkevidde

E-Niro benytter alle muligheder for at kunne tilbyde maksimal rækkevidde til dig. Du kan hele tiden se din rækkevidde på skærmen, dit forbrug af strøm og hvornår bilen genererer strøm til batteriet.

Når e-Niro motorbremser genererer den elektricitet til genopladning af batteriet. Derfor vil du i modsætning til en benzinmotor opleve, at start/stop kørsel rent faktisk kan resultere i en længere rækkevidde end normalt. Vi har set eksempler på op til 615 km. rækkevidde under bykørsel med 64 kWh udgaven.  

kia e-niro cluster display

KIA e-Niro High Beam Assist fjernlys

High Beam Assist

Alle udgaver af KIA e-Niro kommer med High Beam Assist. KIA e-Niro kan altså selv vurdere lysforholdene i dine omgivelser. Denne information bruger den til at veksle mellem kort og langt lys, alt efter om der er andre trafikanter i nærheden.

Det giver en mere behagelig og afslappet kørestil, der sikrer dig optimalt udsyn under alle forhold.

Tilpas drive mode til dit humør

Med det smarte drive mode Select-system kan du selv tilpasse din køreroplevelse, så det passer til dit behov eller humør. På de store batteripakke kan du vælge mellem indstillingerne Eco, Eco+, Normal og Sport. Eco+ er den mest konservative indstilling, der maksimerer rækkevidden på bekostning af maksimal drejningsmoment og minimerer de energiforbrugende systemer for at opnår maksimal rækkevidde. Sport, siger lidt sig selv. Her får du fuld køreglæde. Her er fokus på maksimal acceleration, og styretøjet bliver mere direkte for at opnå underholdende og dynamiske køreegenskaber.

KIA e-niro drive modes

Multimedia

KIA eNiro er gennemført og helt moderne har derfor et væld af tilslutningsmuligheder.

7" multimediaskærm

Skærmen er hjertet i bilen. Du kan dele skærmen fra din smartphone med mirrorscreen, så du har adgang til apps og alle telefonens smarte funktioner, såsom Podcasts, Spotify, lydbøger og meget mere.

Her får du også adgang til oplysninger om rækkevidden på batteriet og det generelle forbrug.

Sætter du bilen i bakgear, så starter bakkameraet, og du har nu et fornemt udsyn af alt, hvad der foregår bag bilen, alt sammen direkte på den højopløselige skærm.

KIA e-Niro EV multimedia screen

kia niro krell hifi audio

HiFi lyd

Det er muligt at forsøde tilværelsen ved at tilkøbe det eksklusive lydsystem fra Krell Industries. Krell er et meget anerkendt mærke blandt verdens mest krævende audiofile lydentusiaster.

Nu kan du nyde musikken præcis, som den er tiltænkt af kunstneren, når de højopløste og fyldige toner fylder bilens kabine, og tager dig med på en musikalsk rejse dybt ind i musikken. 

Motor

Motorsystemet er KIA's nyeste generation af el motorer, der er blandt de mest banebrydende og effektive på markedet.

Højtydende elmotorer

De to varianter af elmotorer passer begge godt til bilen og indbyder til en frisk kørestil. Begge udgaver kvikke i optrækket og har alle kræfter lige fra du træder på speederen, oplever du den fulde konstante acceleration, det er simpelthen en fryd at kører i en elbil fra KIA's nyeste generation.

39,2 kWh Batteripakke

136 hk, 0-100 9,8 sekunder rækkevidde 289 km

64 kWh Batteripakke

204 hk, 0-100 km/t 7,8 sekunder og rækkevidde 455 km

KIA NIRO motor

KIA e-Niro clever ladestation

Oplad derhjemme eller ude

Med i prisen får du en Clever-ladeløsning installeret i dit hjem med din egen 3,7 kw-ladestation. Her får du fri opladning hjemme hos dig selv - for et fast månedligt beløb på 599 kr. - uden det påvirker din strømregning.

Derudover får du fri opladning og adgang til ubegrænset strøm i Nordens Største ladenetværk med i prisen med et Clever-abonnement. Disse ladestationer findes over 700 steder i landet, langs motorvejsnettet og ved supermarkeder - og antallet vokser dagligt.

KIA e-Niro ladetider

Forventet ladetid på det store 64 kWh batteri.

DC hurtiglader 100 kW: 

 • 30 min. / 50%
 • 54 min. / 80%

DC hurtiglader 50 kW: 

 • 75 min. / 80%

AC hjemmelader 3.6 kW (16A): 

 • 20 timer / 100%

Kia e-niro ladetid opladning

KIA Niro-anmeldelser

KIA's elektroniske Crossover

"...der er rigeligt med kræfter i Kia e-Niro"

Læs anmeldelsen
Elektrisk KIA med 455 km rækkevidde

"...det lover godt for den elektriske fremtid"

Læs anmeldelsen
Kia e-Niro lokker med lang rækkevidde

"Rækkevidden på Kia's nye mellemstore e-Niro burde være tilstrækkelig til de fleste danskeres kørselsbehov."

Læs anmeldelsen

Forsikring

KIA har i samarbejde med Gjensidige Forsikring lavet et yderst fordelagtigt tilbud til dig, der køber en KIA e-Niro.

KIA Bilforsikring fra 5.495,-

Du får:

          Ansvar

        Kasko

        Retshjælp

        Selvrisiko 5.000 kr.

        Redningshjælp i udlandet

Den årlige pris for KIA Bilforsikring er 5.495 kr. for personer over 30 år, 5.696 kr. for personer ml. 24 og 29 år, 10.495 kr. for personer mellem 21 og 23 år og 11.495 kr. for personer mellem 18 og 20 år. Forsikringen stiger ikke ved blot én skade inden for 3 år. Prisen er ikke afhængig af bopæl/post nr. og ej heller kilometerbegrænset. Forsikringen gælder lige så længe, du har din KIA eller til aftalen opsiges (ved 2 skader eller flere inden for de sidste 3 år kan prisen stige). *Hvis ruden ikke kan repareres, men skal udskiftes, så gælder normale vilkår, som du kan læse mere om på www.gjensidige.dk/kia

Udstyrsmodeller 

KIA e-Niro fås i flere udstyrsmodeller med masser af lækkert standardudstyr og et væld af ekstraudstyr.

Se hele KIAs udstyrsordbog, hvis du er i tvivl om, hvordan de forskellige features fungerer.

Vision - EV

KIA e-Niro EV vision udstyr

KIA e-Niro 39 kWh
Fra: 279.999 kr.
Udstyrsliste:
 • 17" alufælge
 • LED baglygter
 • LED kørelys foran
 • Projektionsforlygter
 • Tagræling
 • Tågelygter foran
 • Armlæn bagved m. kopholder
 • Armlæn mellem forsæder
 • Aut. Fjernlys
 • Aut. lysregulering
 • Bakkamera
 • Delkunstlædersæder
 • El ruder for/bag
 • Fjernbetjent centrallås
 • Højdejusterbart fører & passagersæde
 • Justerbart rat, 4 vejs
 • Klimaanlæg 2-zoner
 • Læderrat & lædergearknop
 • Multifuntionel Smart Key
 • Sædevarme i forsæder
 • 7" Audio Display
 • 7" Supervision instrument
 • Apple CarPlay m. stemmestyring
 • Bluetooth
 • Forberedt til Android Auto
 • Ratbetjent audioanlæg
 • USB/AUX & iPod indgang
 • ABS m. elektronisk bremsekraftfordeling
 • BAS Bremseassistent
 • DAA Træthedsregistrering
 • Elektrisk P-bremse
 • ESC Elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering
 • ESS Aut. havariblink
 • HAC BakkestartsassistentIsoFix
 • LFA Udvidet vejbaneassistent
 • TPMS Dæktrykskontrol
 • VSM Stabilitetsstyring
 • Advanced Driving Assistance pack
 • Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse
 • SCC Adaptiv fartpilot
 • Nød-Ladekabel 230V
 • Battery heating system
 • Regenererende bremsesystem

Comfort - EV

KIA e-niro ev comfort

KIA e-Niro 64 kWh
Fra: 334.999 kr.
Ekstra udstyr udover Vision:
 • Varme i rattet
 • Varmepumpe
 • 7" Navigation
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
 • Parkeringssensor bagved
 • Regnsensor
 • TomTom live services
 • Privacy Glass
 • Hajfinneantenne
 • Sidespejle eljusterbare m. varme
 • Sidespejle el-indklappelige m. blink
 • Eco driving funktioner i navigationen

Advance EV

KIA e-niro advance udstyr

KIA e-Niro 64 kWh
Fra: 349.999 kr.
Ekstra udstyr udover Comfort:
 • Fuld BI-LED forlygter
 • Krom dørhåndtag
 • Alu pedaler
 • Alu indstigningslister
 • High glossy sorte detaljer indvendigt
 • Krom detaljer indvendigt
 • Luftdyser bagved
 • Parkeringssensor foran
 • Sædevarme i bagsæder
 • Trådløs telefon opladning

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini