Opel Insignia

Pris fra: 284.990,-
Prisliste Brochure

OPEL INSIGNIA-TILBUD


Opel Insignia Excite Coupé KUN 284.990 kr. Sports Tourer Excite (stationcar) KUN 299.990 kr.

Den luksuriøse køreoplevelse i Opel Insignia bliver ekstra markant med den lange liste af udstyr, der følger med i Excite-udstyrspakken. Her er et udpluk fra udstyrslisten: Læderrat med varme • Automatisk klimaanlæg, 2-zonet • Apple Carplay • 17" alufælge • Surround Sound • Regnsensor • Kromliste ved sideruder • Automatisk nødbremse • LED-kørelys og LED-baglygter • Farve-touchskærm • Bluetooth. 

OPGRADER TIL IMPRESS-UDSTYRSNIVEAU FOR KUN 50.000 KR. og få endnu mere motorkraft og masser af luksusudstyr. Coupé KUN 334.990 kr. / Sports Tourer KUN 349.990 kr. Så får du alt dette med: Matrix LED-forlygter • Avanceret navigationssystem med 8" skærm • Ergonomiske AGR-sportsforsæder • 18" alufælge • DAB+ •  Bakkamera • Open & Go, nøglefri betjening • Opvarmelig forrude • Alu-pedaler

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Rente- og afdragsfrit billån

0 kroner i udbetaling!

Når du køber en ny Opel hos Andersen & Martini, kan du nu undgå udbetalingen – og endda slippe for de månedlige afdrag og renter i de første 12 måneder.

Derefter skal du blot betale en lav månedlig ydelse. 

Billånet fås til alle Opel-modeller – hør mere hos din nærmeste Andersen & Martini Opel-forhandler.

Forskellen på den forrige og den nye Opel Insignia

Opels nye flagskib - den nye Opel Insignia har gjort sit indtog, og har solgt flere Insignia'er til privatpersoner end nogensinde før! Med den nye Insignia har Opel skudt en ny æra igang.

Væsentligste forskelle

De mest karakteristiske ændringer ved den nye Opel Insignia 2017 er:

 1. Op til 200 kg lettere end sin forgænger
 2. Frækt firhjuls-system
 3. Bedre sikkerhed
 4. Mere invendig plads
 5. Et lavere, mere atletisk og elegant design

Varianter

Både som 5-dørs og stationcar (Sports Tourer) er varianten et kvalitetsprodukt, der ikke går på kompromis med køreglæde, komfort, design eller fornuft. 

NY Opel Insignia Grand Sport 2017

Opel Insignia Coupé

Opel Insignia Coupé byder på stilrent design, lækre detaljer, masser af plads og en sikkerhed helt i top. Der er ikke sparet på komfort og køreoplevelse med standardudstyr, der bl.a. omfatter varme i rattet til de kølige dage, automatisk nødbremse og Lane Keep Assist med styrekorrektion. Det er enorme bagagerum rummer 490 liter - og 1450 liter, hvis bagsæderne slås ned. I bilen er der plads til 5 personer.

Fra pris kr. 334.990

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer følger lige i hælene på Coupé og fik sin debut i sommeren 2017. Sports Tourer er op til 200 kg lettere end sin forgænger. Det knivskarpe design giver bilen en akselafstand, der er 9,2 cm længere end før og resulterer i en totalt længde på 283 cm. Aerodynamikken er uovertruffen og ligger blandt top fem i sin klasse med en imponerende luftmodstandskoefficient på 0,26. Det rummelige bagagerum er udstyret med en elektrisk bagklap, så den let kan åbnes og lukkes via en sensor under den bagerste kofanger, når man har tændingsnøglen på sig. 

Fra pris kr. 349.990

Ny Opel Insignia 2017 Sports Tourer

Design

Den nye Opel Insignia 2017 har fået et bredere og mere kraftfuldt udtryk, hvilket tydeligst kommer til udtryk, når man ser bilen for- og bagfra. Her spiller især det nye lygtedesign, der med en markant LED-signatur, indkapslet i skarpe sporty linjer af kvalitetskrom, giver bilen en tydeligere og mere defineret form. Effekten er enestående.

Sportslig, elegant og aerodynamisk!

Designet på den nye Opel Insignia 2017 er inspireret af Opels konceptbil; Opel Monza Concept. Det ses tydeligt i det atletiske og elegante udtryk ved både Coupé og Sports Tourer. Den store vægtbesparelse på bilernes karrosseri, er med til sørge for en visuelt dynamisk bil. 

Opel Insignia Coupé

Opel Insignia Sports Tourer

Multimedia

I den nye Opel Insignia er du bedre forbundet end før - find vej, tilslut din telefon eller kontakt din personlige Opel assistent

IntelliLink

Den nye Insignia giver mulighed for vores mest avancerede infotainmentsystem nogensinde.

Med IntelliLink teknologien giver Navi 900 dig hurtig og nem adgang til digital underholdning på en stor 8" farve touchskærm, der kan afspille videoer og lyd, streamet fra din smartphone via bluetooth.

Systemet kan betjenes via en touchpad med bevægelsesfeedback eller fra rattet. Dermed behæver du aldrig fjerne øjnene fra vejen.

CarPlay

CarPlay gør det muligt at benytte din iPhone, mens du kører bil - på en sikker måde! Du kan let tilkoble din iPhone via det intelligente system. Herved får du let adgang til udvalgte apps fra din iPhone som du kan styre via stemmekontrol eller et tryk. Du kan bl.a.:

 • Foretage stemmeopkald 
 • "Skrive" og modtage beskeder (Siri skriver og læser for dig)
 • Lytte til musik (fra diverse apps)
  ...og meget mere

Andriods pandant til CarPlay forventes at være på markedet i 2018

3D Navigation

Med det smarte navigationssystem kan du let og ubesværet finde vej til din destination.

Indtast destinationen i det intelligente system og du får vist vej via den innovative 8" touchscreen.

Slut med at fare vild - Insignia finder vejen for dig.

WiFi Hotspot

Med det mobile Wi-Fi hotspot har du adgang til højhastigheds dataforbindelse på op til 7 enheder inde i bilen - hvor end du befinder dig.

Dette er særdeles praktisk, når børnene skal kobles op på en iPad på bagsædet. 

Endnu ikke tilgængeligt i Danmark.

Opel OnStar

Med Opel OnStar har du en 24-timers online serviceassistent, der kan assistere dig med næsten alt mens du kører! Herunder:

• Hotelbooking (via www.booking.com) og søgning efter parkeringspladser
 Bildiagnose
 Download af destination og rute til din Opels indbyggede navigationssystem
 Nødopkaldstjeneste og automatisk respons ved kollision
 Vejhjælpsassistance
 Assistance ved stjålet bil
 Fjernbetjente funktioner via myOpel smartphone app'en

Teknologi

Dommen fra de mange danske og internationale bilanmeldere er klar: Den nye Opel Insignia er en seriøs udfordrer til de andre store konkurrenter i ”limousine-klassen”

4x4 med Torque Vectoring 

Den nye Insignia 2017 fås for første gang med en 8-trins automatisk gearkasse og et dertilhørende intelligent firehjulstræk med drejningsmomentet vectoring - der styrer kraftoverførslen individuelt til hver hjul, afhængigt af kørselsforholdene. Der kan vælges mellem tre forskellige driving modes:

 • Tour
 • Sport 
 • Normal

På den måde får du det optimale kørselsforhold, der passer til din køretur. 

Uovertrufne LED-lygter

De gamle Xenon kan godt pakke sammen, når IntelliLux LED Matrix forlygterne rammer vejene. De kraftfulde og ekstremt præcise Matrix LED er et kæmpe skridt foran de konventionelle LED-lys. Nu er det længere et problem at lyse helt op til 400 meter frem - og du er dermed sikret det mest optimale aften- og nattekørsel! 
Ikke mindre end 32 LED-elementer tilpasser sig automatisk de forskellige køresituationer. De fantastiske lygter tilpasser lyskeglerne til vejen forløbe gennem sving - dermed bliver mest muligt at vejen oplyst, når du drejer. 

Adaptive Forward Lighting (AFL+)

Den nye Opel Insignia 2017 fås med Adaptive Forward Lighting – et af de mest avancerede forlygtesystemer i mellemsegmentet.

Med den seneste generation af AFL, Adaptive Forward Lighting, følger lyset vejbanens kurver. Det giver en mere sikker og afslappet køretur. Insignias avancerede AFL-system vælger automatisk blandt ni forskellige lysfunktioner, som hver især er udviklet til at give optimal belysning i alle situationer uden at blænde andre førere.

Opel Insignia Adaptive FOrward Lightning AFL

Adaptiv fartpilot

Et radarbaseret system der hjælper føreren med at fastholde en ønsket hastighed og mulighed for at vælge sikkerhedsafstand. Sikkerhedsafstanden til den forankørende bil kan indstilles fra rattet. Et symbol med en grøn bil lyser, hvis radarføleren registrerer en forankørende bil i vognbanen. Hvis du nærmer dig den forankørende bil for hurtigt, udløser systemet visuelle og hørbare advarsler og aktiverer bremserne samt sænker bilens hastighed til 15 km/t med manuel gearkasse og får bilen til helt at stoppe med automatisk gearkasse. Det betyder kontrol ved alle hastigheder.

Sikkerhed

Opel Insignia giver dig optimal sikkerhed, hvilket dens 5 stjerner i Euro NCAP testen klart viser

Teknologisk sikkerhed i top

Insignia 2017 vil med sine mange flotte features for alvor lægge afstand til de nærmeste bejlere i segmentet.

Den nye Opel Insignia 2017 er således ikke kun udstyret med topmoderne, aktive sikkerhedssystemer, men også passagererne er beskyttet med en eksemplarisk passiv beskyttelsesteknologi. Bilen fik top karakter, hele 5 stjerne i Euro NCAP, i den seneste test.

Ny Opel Insignia 2017 sikkerhed

Opel Eye

Opel Eye i den nye Opel Insignia 2017 er et specielt kamera med fire funktioner, der læser og husker skilte med overhaling forbudt og hastighedsbegrænsninger. Systemet viser det aktuelle skilt på instrumentpanelet. Det giver også føreren forudgående advarsel af utilsigtet afvigelse fra vognbanen og angiver afstanden til den forankørende bil samt advarer, hvis der er fare for en kollision.

Head-Up Display

Med det avancerede Head-Up Display slipper du for at vende din opmærksomhed ned på instrumentbrættet - alle de nødvendige oplysninger bliver vist oppe i forruden, uden at det er til gene for dit udsyn. 

Herved har du konstant øjne på vejen og er mere sikker end nogen sinde før. 

Head-Up Display er en innovativ teknologi, der gør det muligt at overføre instrumentbrættet til forruden. Endnu engang træder tyskerne igennem med deres avancerede ingeniørkunst på biler.

Kollisionsalarm

Med den innovative kollisionsalarm registerer Opel Insignia objekter og forhindringer på vejen. Skulle et objekt bevæge sig foran bilen, bremsen bilen automatisk op. 

Herved får ikke kun chauffør og passagerer den ultimative sikkerhed - men andre trafikanter er ligeledes sikret. 

Du kan med ro i maven sætte dig bag rattet og kun koncentrere dig om at køre - din Insignia er din personlige bodyguard. 

Side Blind Zone Alert

Du kan ikke have øjnene alle steder, så Insignia Sports Tourer har radarbaseret Side Blind Zone Alert (SBZA). Den overvåger konstant den vigtige 3,5 til 5 meter “blinde vinkel", som du ikke kan se, når du kigger i sidespejlene. Når den registrerer en fare, lyser et LED-symbol i det respektive sidespejl.

Opel Insignia Side Blind Zone alert

Opel Insignia-anmeldelser

Her er den nye Opel Insignia Sports Tourer 

"Mere plads og mere standard- og sikkerhedsudstyr..."

Læs anmeldelsen
Test: Den burde koste mere

"Komfortabel og ekstremt velkørende Opel Insignia..."

Læs anmeldelsen
Insignia stationcar er en letbenet gigant

"Under det velskabte karrosseri står..."

Læs anmeldelsen

Opels bedste motorer

Motorer, der går fremtiden i møde med højere ydelse og lavere brændstofsforbrug

Benzinmotorer:
- 1.5 Turbo 140 hk, 6-trins manuel, 14,5-16,1 km/l (*C) / 13,9-15,4 km/l (*ST). Træk 1.405/730 kg.
- 1.5 Turbo 165 hk, aut. gear, 14,5-16,1 km/l (C) / 12,7-13,7 (ST). Træk 1.405/730 kg.

Dieselmotorer:
- 1.6 136 hk, 6-trins manuel, 17,5-19,2 km/l (C) / 16,9-18,5 km/l (ST). Træk 1.405/750 kg.
- 2.0 170 hk, 6-trins manuel, 16,7-18,2 km/l (C) / 14,5-15,6 km/l (ST). Træk 1.950/750 kg.
- 2.0 170 hk, aut. gear, 15,2-16,4 km/l (C) / 14,7-16,1 km/l (ST). Træk 1.950/750 kg.

*Coupé
*Sports Tourer

Ny Opel Insignia 2017 ECOTEC motor

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 

Opel Insignia Leasing pris udbetaling
Læs meget mere om leasing af Opel Insignia og alle modellerne der er til rådighed, samt mulige tilkøb til leasingpakken.
Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.
 

Opel Insignia på lager lige nu

Udstyrsmodeller

Den nye Opel Insignia 2017 fås som den flotte 5-dørs Grand Sport og frække Sports Tourer.

Insignia Excite

Ny Opel Insignia 2017 Enjoy

Insignia Coupé Fra kr. 334.990
Insignia Sports Tourer Fra 
kr. 349.990

Primært udstyr
 • Tonede varmedæmpede ruder
 • Mørktonede ruder bag
 • 17" strukturfælge (på 1.6D 110 hk)
 • 17" alufælge (på 1.5 140 hk og 1.6D 136 hk)
 • Multijusterbart læderrat
 • Elbetjente ruder for/bag
 • Opvarmelige forsæder (3-trins)
 • Opvarmeligt rat
 • Fartpilot
 • Opvarmelige el-sidespejle
 • Automatisk klimaanlæg, 2-zonet
 • Regnsensor & aut. viskere
 • Midterarmlæn for
 • Trafikskilteassistent
 • LED-kørelys og -baglygter
 • LED-kabinelys for og bag
 • Quickheat hurtigopvarningsfunktion (kun på dieselmotorer)
 • Apple Carplay ®
 • Bluetooth ® smartphoneintegration
 • Surround Sound m. 7 højtalere
 • Hill assist
 • Manuel deaktivering af passagerens frontairbag
 • ISOFIX-beslag på yderpladser på bagsædet
 • Activ Safety Brake
 • Aktiv vejbaneassistent
 • Vejbaneskiftalarm
 • Distanceindikator

Insignia Impress

Ny Opel Insignia 2017 Dynamic

Insignia Coupé Fra kr. 384.990
Insignia Sports Tourer Fra 
kr. 399.990
Primært udstyr udover Excite

 • 18" alufælge (1.6D 136 hk har 17" alufælge)
 • Nedfældeligt splitbagsæde (40/20/40)
 • P-sensor for og bag
 • Bakkamera
 • Opvarmelig forrude
 • Midterarmlæn bag med 2 USB stik til opladning
 • Ergonomiske AGR-sportsforsæder
 • Open & Go, nøglefri betjening
 • Ambient-belysning
 • Matrix LED-lygter
 • Ergonomiske AGR-sportsforsæder
 • Stof/imiteret sæder
 • 8" touch-farveskærm
 • Advanceret navigationssystem
 • DAB+
 • 8 airbags

Insignia OPC-Line

Ny Opel Insignia 2017 Innovation

Insignia Coupé Fra
kr. 439.990
Insignia Sports Tourer Fra 
kr. 454.990
Primært udstyr udover Impress
 • OPC Exteriør
  OPC Interiør

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini