Alt om varevogne & kassevogne

Læs om de fundamentale elementer, når du skal have en ny varevogn. Hos A&M vi et bredt udvalg af varevogne & kassevogne.

Kontakt erhvervscenter

Telefon: 36 93 10 20

De 5 ting du bør vide, før du køber en varevogn

1. Formål med erhvervsbilen

Det lyder banalt, men faktisk kører rigtig mange rundt med overlæs – også uden, de er klar over det.

En undersøgelse fra Storbritanien i 2015 viste, at 84 % af alle biler, der blev stoppet, fik en bøde for lovovertrædelse. Første step er derfor at få defineret, hvad varevognen skal fragte  både hvad angår vægt og dimensioner.

2. Betaling/finansiering af dine varevogne

Høje faste omkostninger eller mangel på likvide midler på den korte bane, kan have en stor betydning for virksomhedens vækst.

Dertil kan mulighederne for finansiering/betaling også være en smule kompliceret, og derfor anbefaler vi, at du får professionel rådgivning for at finde den optimale løsning til netop jeres virksomhed. I dag bliver der typisk benyttet 3 former: operationel leasing, finansiel leasing og kontantkøb.

Balancegangen, mellem at minimere virksomhedens omkostninger og bevare fleksibiliteten, er hårfin. Derfor bør du nøje overveje virksomhedens behov og arbejdsgang, da det er en afgørende faktor for bundlinjen.

3. Virksomhedens image

Førstehåndsindtrykket af virksomheden er bevist at være en afgørende faktor, når handler skal i hus. Dukker man op til en kunde i en gammel rusten møgspand, så sender det et forkert signal, og folk er hurtige til at ”skue hunden på hårene”, og derved er man allerede bagud på point.

Signalværdien i at køre i en nyere varevogn må derfor ikke undervurderes, hverken overfor kunder, samarbejdspartnere eller kommende potentielle medarbejdere.

4. Løbende omkostninger på erhvervsbilen

Ud over den åbenlyse omkostning ”kilometer pr. liter”, så er der også andre faktorer, som er afgørende for din varevogns bidrag til virksomhedens rentabilitet. Af de mere væsentlige kan nævnes: intervallet af km. mellem service, dæk, slid på bremser, levetiden på bilen, alm. vedligeholdelsesomkostninger og gensalgsværdien. Derfor er det en god idé at registrere de angivne ting på dine nuværende biler, så det kan afsløre bilernes sande omkostninger. Dermed er du bedre klædt på, når du skal overveje at udskifte din varevogn/varevogne, og rådgivningen vil også blive på et højere niveau.

Formår du i øvrigt at passe ordentligt på bilerne, så vil du ofte se, at investeringen vil betale sig mange gange igen ved reduktion af nedetiden.

5. Komfort og køreglæde

Der er en sammenhæng mellem, hvor glad man er for en varevogn, og måden man behandler den på - især hvis det er dine medarbejdere, der skal køre i dem. Køber du biler med et køresæde, der ikke er komfortabelt at sidde i, er udstyret med en dårlig/billig radio, tung kobling eller manglende air condition, så kan man hurtigt komme til at hade bilen.

Sådan en varevogn er ikke en bil, som dine medarbejdere behandler særligt pænt  giv derfor dine medarbejdere en ordentlig varevogn, og så vil de belønne dig ved at behandle bilerne ordentligt.

Peugeot Expert
Årets Varebil 2017

Peugeot Expert varevogn

Er der forskel på en kassevogn, varevogn og varebil?

Faktisk er der ingen forskel på de 3 begreber, og de kan derfor alle benyttes til at betegne denne biltype. Kassevogn, varevogn og varebil er altså 3 betegnelser, der alle benyttes om en bil uden bagsæder. I stedet for bagsæder, så har biltypen et varerum, der kan indrettes præcis efter dine arbejdsmæssige ønsker. I Danmark er der sikkerhedsmæssige krav til afskærmning mellem varerum og førerhus, så lasten ikke kurer frem og skader føreren ved en hård opbremsning eller ulykke.

Find din næste varevogn hos A&M

Er du på udkig efter én eller flere varebiler, varevogne eller kassevogne til din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Vores specialuddannede erhvervskonsulenter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den varebil, som er skræddersyet til netop dine behov. Dette gælder uanset om du er en tømrervirksomhed eller salgsvirksomhed og ejer en enkeltmandsvirksomhed eller har behov for en stor flåde af biler.

Vælger du at købe varebiler hos Andersen & Martini, er du sikret en personlig og professionel vejledning – uanset om du er på udkig efter en eller 100 biler. Vores konsulenter vægter tillid højt og vi gør alt for, at du som kunde stoler på os – lige fra den indledende snak om valg af bilmærke og finansiering til underskrivning af købsaftalen.

Ønsker du at lease dine biler? Så husk, at vi hos Andersen & Martini tilbyder erhvervsleasing til erhvervsdrivende. Du kan læse mere om erhvervsleasing her.

"Håndværkere fortjener en lækker arbejdsplads

- til en pris, der gør mester glad "Michael Birk, Erhvervskonsulent

Vi finder varebilen til dig

Vi kan garantere dig, at vores dedikerede erhvervsteam finder den varebil, varevogn eller erhvervsbil, der passer til dine ønsker. Vi fokuserer på dit budget og bilens leveomkostninger, så du kan koncentrere dig om at træffe de beslutninger, der har størst værdi for din virksomhed.

Andersen & Martini forhandler Opel og Peugeot varebiler og kassevogne. Prøv en tur i den nye Opel Vivaro eller "Årets Varevogn 2017" Peugeot Expert.

Kontakt en af vor erhvervskonsulenter, book evt. et møde eller en test tur i en af vor demo biler. Du kan også læse mere om varebilerne, se de forskellige modeller og finde den, der passer til din virksomheds behov.

3 typer varevogne

Vi har samlet tre af Opels mest populære varevogne nedenfor til mindre, mellem og stor last. 

Opel Combo

Opel Combo - Perfekt varebil til mindre laster

Opel Vivaro

Opel Vivaro - fleksibel varevogn til håndværkeren

Opel Movano

Opel Movano - Stor varevogn til mange formål

Varebiler på lager netop nu

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini