Privatleasing af Peugeot 508

Nu kan du privatlease den stilfulde Peugeot 508 til en skarp pris. Den nye 508 vandt Designprisen, da Årets Bil 2019 blev kåret i januar 2019- og det med god grund. Bilen er nemlig utrolig stilfuld og veldesignet. Og så har den bunker af standardudstyr. 

Besværet med at sælge bilen videre og værditabet i perioden, man ejer bilen, er ting som man helt slipper for at bekymre sig om, hvis man vælger at lease sin bil. Det er faktisk en fordel, hvis du ofte skifter bil, da værditabet ikke er så stort, som ved almindelig køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

Priser på Peugeot 508 privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
508 SW Limited Pack BlueHDi 130 9.995,- 3.795,-
508 SW Limited Pack BlueHDi 130 EAT8 14.995,- 3.995,-
Aktuelle tilbud
508 SW Limited Pack BlueHDi 130
Leasingydelse
3.795,-/md.
Udbetaling
9.995,-
Udstyr
 • 17" aluminiumsfælge
 • 10" HD-touchskærm
 • 100% digital instrumentering
 • Aut. klimaanlæg
 • P-sensor, for og bag
 • Start/stop knap
 • Regn- og lyssensor
 • 3D-navigation m. Apple CarPlay®
 • Adaptiv fartpilot (Driver Assistance Pack 1)
 • 180° bakkamera (Visio pack 2)
 • ...og meget mere!
Energiklasse A+ - 20,4 km/l. CO2 127 g/km. Privatleasing via Peugeot Finans v/Jyske Finans. Peugeot 508 Allure 5D BlueHDI 130. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. á kr. 3.795. Udbetaling kr. 9.995. Samlet betaling i perioden kr. 147.215 inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende til 30/6-2020, eller så længe lager haves.
508 SW Limited Pack BlueHDi 130 EAT8
Leasingydelse
3.995,-/md.
Udbetaling
14.995,-
Udstyr
 • Automatgear (EAT8)
 • 17" aluminiumsfælge
 • 10" HD-touchskærm
 • 100% digital instrumentering
 • Aut. klimaanlæg
 • P-sensor, for og bag
 • Start/stop knap
 • Regn- og lyssensor
 • 3D-navigation m. Apple CarPlay®
 • Adaptiv fartpilot (Driver Assistance Pack 1)
 • ...og meget mere!
Energiklasse A+ - 20,4 km/l. CO2 127 g/km. Privatleasing via Peugeot Finans v/Jyske Finans. Peugeot 508 Allure 5D BlueHDI 130. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. á kr. 3.995. Udbetaling kr. 14.995. Samlet betaling i perioden kr. 159.415 inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende til 30/6-2020, eller så længe lager haves.

Bilforsikring til Peugeot

Med en Peugeot bilforsikring i samarbejde med If forsikring, får du bilen forsikret til 0 kr. den 1. måned*.

Årets forsikringsselskab 2018
Kåret til Årets forsikringsselskab 3 år i træk af AutoBranchen Danmark.

Få 10 % rabat på dine andre forsikringer
Når du køber en bilforsikring hos If, får du altid mindst 10 % rabat på dén og alle andre forsikringer med If Fordelsprogram.

Originale reservedele 
Med If bilforsikring til Peugeot er du altid garanteret reparationer udført med originale reservedele.

*Ved skader den 1. måned er selvrisikoen 3.000 kr. per skade.

Ekstra

Serviceaftale

Ved privatleasing af en Peugeot 508 følger der serviceaftale med, så du slipper for at skulle tænke på serviceeftersynsomkostninger. Det eneste du skal, er at følge serviceintervallerne og retningslinjerne for den specifikke model.

Priser ved flere antal km.

Det er muligt at tilkøbe flere kilometer end de angivet 15.000 km., for et mindre tillæg, hvis der skulle være behov for det. Brug en af nedenstående knapper for at kontakte Andersen & Martini og hør nærmere, eller for at prøvekøre den rummelige Peugeot 508.

Køb eller privatleasing?

Fordelen ved at lease sin bil er, at man slipper for at bekymre sig om besværet ved videresalget af sin bil og værditabet i perioden, man ejer bilen. Skifter du ofte bil, er det særdeles fordelagtigt og godt for budgettet at vælge privatleasing, da værditabet således ikke vil være lige så stort som ved almindeligt køb. Det er ofte også meget billigere, at lægge førstegangsydelsen ved privatleasing end udbetalingen ved et køb. Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

Opel Crossland X
2.095,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot 3008
,-/md.

Leasingtilbud

Kia Stonic
2.895,-/md.

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Hvilken biltype?

Er du usikker på, hvilken biltype der passer dine behov? Se sammenligner her og meget mere

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Forsikring af bilen

Hvordan får man den billigste forsikring til bilen? Læs artiklen her og spar mange tusinde kroner

 Mere info

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking. 

 

Tiderne er vejledende og vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.