NY Kia Sportage 2019 facelifted

Pris fra: 279.999,-
Prisliste Brochure

Kia Sportage-tilbud

KIA Sportage Vision / Collection-pakke

Nu kan du få den stilrene SUV KIA Sportage Vision fra KUN 279.990 kr. Du får bla.a alt dette udstyr med: 16" alufælge ● El-justerbare og el-indklappelige sidespejle m. varme og LED-blink ● Aircondition ● 7" navigation m. touchskærm ● Apple CarPlay og TomTom Live Services ● Bluetooth ● Bakkamera m. dynamisk guide ● Fartpilot m. speedlimiter ● Vognbaneassistent. 

OPGRADER TIL COLLECTION-PAKKE 1+2 FOR KUN 29.998 KR. OG FÅ UDSTYR FOR HELE 79.998 KR.

Pakkerne indeholder tilsammen alt dette lækre udstyr: 

Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk, Aut. anti-dug ● Aut. nedblændeligt bakspejl ● Regnsensor ● 17" alufælge ● Tagræling ● Sædevarme i forsæder & bagsæder ● Tågelygter foran ● Privacy Glass ● Stænklapper foran og bagved ● 19” alufælge ● Dellædersæder ● Elektronisk lændestøtte på førersæde ● Højdejusterbart passagersæde ● Varme i rat ● USB-lader, bag ● Deluxe-indstigningslister ● Satin krom-dørhåndtag invendigt ● Kromindlæg i dørhåndtag udvendigt ● Highgloss sort kølergrill ● Forrude m. opvarmning af vinduesviskere ● Elektrisk p-bremse ● Parkeringssensor, bag. 

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Varianter

Uanset hvilken variant du går efter i KIA Sportage, er du altid garanteret en god oplevelse! Den fantastiske siddehøjde, skarpe udstråling og frembrusende attitude sikrer, at du bestemmer i trafikken.

Et fuldendt design

Den revolutionerende nye KIA Sportage byder på en helt unik kombination af komfort, køreglæde og er nu endnu mere attraktiv end nogensinde før.

De markante og dynamiske linjer passer perfekt til bilens sportslige køreegenskaber. Det gælder ikke blot om at nå fra A til B, men i høj grad også om at nyde turen. Med den helt nye KIA Sportage er der fokus på oplevelsen, og med dens banebrydende teknologi, er der et godt fundament for at blive overvældet. 

Pris fra kr. 301.599,-

KIA Sportage facelift 2018 brown metalic gt line

kia sportage 2018 facelift gt line variant

KIA Sportage GT-Line

Hvis den almindelige KIA Sportage ikke er rå nok til dig, og der skal lidt mere fart-over-feltet attitude i din Sportage, så er GT-line det perfekte valg.

Med et sporty udseende, som består af både større fælge og skarpere detaljer både indvendigt og udvendigt, som giver et mere eksklusivt look, er du særdeles godt kørende!

Pris fra kr. 342.999

KIA Sportage MHEV - Mild hybrid

KIA Sportage kommer i en ny MHEV udgave, det står for Mild Hybrid Electric Vehicle, og er en ny hybridvariant hos KIA. Den virker langt hen af vejen, som en helt almindeligt hybrid, så er der tale om to motorer, som hjælper hinanden under acceleration. Det resulterer i en hurtigere acceleration og en forbedret brændstofsøkonomi, forskellen ligger i størrelsen på batteriet og styrken af el-motoren.

Pris fra kr. 388.799

KIA Sportage MHEV mild hybrid variant

KIA i top på kvalitet

KIA for kvalitet

KIA står for kvalitet, og det har de flere år i træk bevist, ved at helt i toppen blandt alle bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti.

Derudover imponerede KIA også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en KIA Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - Den første bil i bladets historie.

KIA bedst på kvalitet

Design

Et råt og stærkt udseende, som skaber respekt på vejene. Med de skarpe kanter og muskuløse design, er KIA Sportage helt klart en af SUV klassens sværvægtere.  

Kia sportage interiør

Lad os skabe noget, man kan begære

Skarpe linjer der former og fremhæver karosseriets kant, kombineret med den rå udstråling, som kommer af de raffinerede kromlister og dristigt designet lygter, skaber tilsammen en øjefangende effekt omkring KIA Sportage.

Sætter man sig ind i kabinen bliver man straks inviteret til, at udforske de mange forskellige overraskelser og muligheder, som blot venter på at blive udnyttet.
Alle knapper og funktioner er blevet placeret perfekt, så man som chauffør og passager har let ved at finde og anvende de forskellige elementer i kabinen.

Teknologi

KIA Sportage er fyldt med innovativt udstyr og avancerede hjælpesystemer, som gør køreglæden og komforten til en fantastisk oplevelse.

KIA sportage speed limit reader vejskiltelæser

Speedlimit Infomation System - Undgå fartbøder

Nu kan man ikke længere give skylden på dårlig skiltning, når man får en fartbøde. 

Som standard i alle de nye KIA Sportage modeller, er der det smarte Speed Infomation System, som hjælper dig med at overholde hastighedsgrænserne. Ved hjælp af et kamera som registrerer skilte fremadrettet på vejen, får du en indikation i bilens instrumentenhed om hvilken hastighedsgrænse, der gør sig gældende på den vej, som du kører på. Derudover hjælper kameraet også til at holde din vognbane, hvis du skulle undvige uden at blinke og giver dig aktivt et varsel. Den sørger endda også for at rette bilen op, hvis det skulle blive nødvendigt.

KIA Connected - Gør køreturen lidt sjovere

Det nye KIA Connected services holder dig opdateret igennem hele køreturen. Med vigtige informationer såsom: vejens hastighedsgrænser, vejret og trafik meldinger, kan du let få et overskueligt overblik i bilens display for at skabe den bedste køreoplevelse.

Navigationssystemet sikrer, at du altid kan finde vej og kortet er designet på en brugervenlig og gennemskuelig måde, så man ikke skal bruge for lang tid på at se ruten på ens skærm.

Kia Sportage Connected System

Kia Sportage Parking Assist

Smart Parking Assist - Parkerering uden problemer

Det er de færreste, som kan kalde sig for 100-meter mester i at parallelparkere en stor bil som KIA Sportage ved tætparkerede sideveje.

Med det nye Smart Parking Assist system, har du nu muligheden for, at parkere en stor bil på selv de pladser, hvor du ikke vidste det var muligt.

Ved hjælp af de mange sensorer, som er placeret rundt om bilen sørger systemet selv for, at finde en parkeringsplads og efterfølgende, skal du blot skifte gear og træde på speederen.  

Parking Assist er kun muligt, som tilkøb til Sportage GT-Line m. automatgear.

Automatisk nødopbremsning - Undgå de små uheld

KIAs nødopbremsningssystem eller Autonomous Emergency Braking System (AEBS) er et af de bedste sikkerhedsmæssige og innovative assistentsystemer. Dog er det blot et assistentsystem og fritager derfor ikke chaufføren for at betjene bilen og tage ansvar i trafikken.

AEBS sørger for, at slå bremserne til ved lave hastigheder, typisk ved bykørsel og bremser automatisk i tilfælde af risiko for kollision.

AEBS er tilkøb til alle KIA Sportage modeller.

KIA Sportage AEB Emergency brake automatisk nødbremse

KIA Sportage Tailgate

Smart powertailgate - Automatisk bagklap

Aldrig mere skal du stå og forsøge at åbne dit bagagerum med et akavet forsøg, hvor man alligevel ender med at tabe sine varer på jorden.

Med KIAs innovative smartpower tailgate skal du blot have din bilnøgle i lommen og så afvente bilens registrering efter 3 sekunder stilstand ved bagklappen, hvorefter den åbner automatisk. Efterfølgende kan bagagerummet lukkes så let som ved tryk på en knap.

Smart Powertailgate er kun muligt, at tilkøbe til KIA Sportage GT-Line.

Køreglæde

Uanset hvor KIA Sportage skal tage dig hen på dit næste eventyr, så er en ting altid sikkert, og det er, at køreturen i hvert fald ikke bliver kedelig.

En SUV der er forberedt til det meste

Om du kører på eller uden for vejens forløb kan du nyde godt af den frihed og følelse af kontrol som fås i KIA Sportage uanset hvilket terræn, du befinder dig i.

De avancerede SUV-egenskaber overvåger hele tiden kørselsforholdene for at fastholde vejgrebet på ujævne, løse eller glatte overflader. Systemerne hjælper dig også med at forbedre siderføringskæfterne ved manøvrering i sving. I kabinen finder man hurtigt sig selv i komfortable og rolige omgivelser, hvor at sindet kan slappe af og nyde køreturen.

KIA Sportage anmeldelser

KIA Sportage up-grade

"...en af de bedst kørende SUV’er på markedet"

Læs anmeldelsen
NY KIA Sportage

"Den nye Sportage er et stærkt kortf or KIA"

Læs anmeldelsen
KIA Sportage scorer 7.2 point 

"Designet sidder lige i skabet"

Læs anmeldelsen

Motorer

Om du har brug for mange hestekræfter eller god brændstoføkonomi, så har KIA Sportage et bredt udvalg til alle behov.

Benzinmotorer:

 • 1.6 GDI, 132 hk, 12,3 km/l, 6-trins manuel gear - Træk 1.400 kg 
 • 1.6 T-GDI, 177 hk, 11,1-12,3 km/l*, 6-trins manuel gear - Træk 1.900 kg
 • 1.6 T-GDI, 177 hk, 13,2 km/l, 7-trins DCT-aut.gear - Træk 1.900 kg
 • 1.6 T-GDI, 177 hk, 11,5 km/l, All-Wheel Drive 7-trins DCT-aut.gear - Træk 1.900 kg

Dieselmotorer:

 • 1.6 CRDI, 115 hk, 16,5-17,7 km/l*, 6-trins manuel gear - Træk 1.400 kg
 • 1.6 CRDI, 136 hk, 15,2-16,4 km/l*, 6-trins manuel gear - Træk 2.200 kg
 • 1.6 CRDI, 136 hk, 15,4-16,7 km/l*, DCT aut. gear - Træk 1.900 kg

Mild Hybrid - MHEV:

 • 2.0 CRDI MEV, 4WD, 185 hk, 14,5-14,9 km/l*, 6-trins manuel gear - Træk 2.200 kg
 • 2.0 CRDI MEV, 4WD, 185 hk, 14,3-14,5 km/l*, 8-trins aut. gear - Træk 1.900 kg

*Afhængigt af udstyrsniveau (og evt. All-Wheele Drive)

KIA Sportage motor engine diesel

Forsikring

KIA har i samarbejde med Gjensidige Forsikring lavet et yderst fordelagtigt tilbud til dig, der køber en KIA Sportage.

KIA Bilforsikring fra 5.195,-

Du får:

          Ansvar

        Kasko

        Retshjælp

        Selvrisiko 5.000 kr.

        Redningshjælp i udlandet

Den årlige pris for KIA Bilforsikring er 5.495 kr. for personer over 30 år, 6.095 kr. for personer ml. 24 og 29 år, 10.495 kr. for personer mellem 21 og 23 år og 11.495 kr. for personer mellem 18 og 20 år. Selvrisiko: 5000 kr. (10.000 kr. for personer ml. 18 og 20 år). Forsikringen stiger ikke ved blot én skade inden for 3 år. Prisen er ikke afhængig af bopæl/post nr. og ej heller kilometerbegrænset. Forsikringen gælder lige så længe, du har din KIA eller til aftalen opsiges (ved 2 skader eller flere inden for de sidste 3 år kan prisen stige). *Hvis ruden ikke kan repareres, men skal udskiftes, så gælder normale vilkår, som du kan læse mere om på www.gjensidige.dk/kia

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 

kia sportage leasing
Læs meget mere om leasing af KIA Sportage, og alle modellerne der er til rådighed, samt mulige tilkøb til leasingpakken.

Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.

KIA Sportage på lager lige nu

Udstyrsmodeller 

Med de forskellige udstyrsmodeller og motorer, som kan kombineres i KIA Sportage, er der helt klart en sammensætning, som kan opfylde dine behov.

Se hele KIAs udstyrsordbog, hvis du er i tvivl om, hvordan de forskellige features fungerer.

Vision

KIA Sportage intro edition

KIA Sportage fra kr. 279.999

Vigtigste udstyr

 • 16" alufælge
 • El-justerbare og el-indklappelige sidespejle m.
 • varme og LED-blink
 • Aircondition
 • 7" navigation m. touchskærm
 • Apple CarPlay og TomTom Live Services
 • Bluetooth
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • Fartpilot m. speedlimiter
 • Vognbaneassistent

GT-Line

kia sportage 2018 gt-line

KIA Sportage fra kr. 377.199

Alt udstyr fra Vision og blandt andet...

 • 19" alufælge
 • El-justerbare og el-indklappelige sidespejle m. varme og
 • LED-blink
 • Klimaanlæg 2-zoner
 • 7" navigation m. touchskærm
 • Apple CarPlay og TomTom Live Services
 • Bluetooth
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • Fartpilot m. speedlimiter
 • Vejbaneassistent
 • Regnsensor
 • Varme i for- og bagsæder
 • Varme i rattet
 • Sportsrat D-shape
 • Alupedaler
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
 • Lædersæder
 • Smart Key m. start/stop knap

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini