Ny Peugeot 308 faceliftet

Pris fra: 199.990,-
Prisliste Brochure

PEUGEOT 308-TILBUD

Peugeot 308 Style

Få den ekstremt veludstyrede Peugeot 308 Style (BlueHDi 130 HK) for KUN 199.990 kr. Stationcar (SW) kun 15.000 kr. mere. 

Du får bunker af udstyr med. Se bare her: Aut. klimaanlæg ● Apple CarPlay® ● 9,7" touchskærm ● 16" alufælge ● Fartpilot/-begrænser ● Multifunktionslæderrat ● Tågeforlygter ● Regn- og lyssensor ● El-sammenklappelige sidespejle ● Aut. nødbremsesystem ● Skiltegenkendelse ● Vejbaneassistent ● Træthedsovervågning ● P-sensor, bag ● Frontkollision advarselssystem ● Aut. fjernlysassistent

Tilbudet gælder til 30. august, og så længe lager haves.Peugeot 308 Prestige

Nu kan du få den populære familiebil Peugeot 308 for en særdeles fordelagtig pris. Kampagne-moddelen Prestige har tonsvis af udstyr og fås fra kun 219.990 kr. for en 5-dørs hatchback og kun 234.990 for stationcarudgaven (SW) (BlueHDi 130 HK). Du får udstyr for 60.000 kr. uden merpris!*

Du får blandt andet: Panoramaglastag ● 3D-navigation ● Apple CarPlay® ● Aut. klimaanlæg ● 16” alufælge ● 9,7" touchskærm ● P-sensor, for og bag ● Aluminiumspedaler ● Krom rudelister ● Sportssæder, for ● Mørktonede ruder, bag ● El-sammenklappelige sidespejle ● Multifunktionslæderrat ● Fartpilot/-begrænser ● Regn- og lyssensor ● Aut. nødbremsesystem ● Tågeforlygter ● Frontkollision advarselssystem ● Skiltegenkendelsessystem ● Vejbaneassistent ● Aut. fjernlysassistent ● Træthedsovervågning

Tilbudet gælder, så længe lager haves.

*Værdi i forhold til udstyrsmodellen Active

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Varianter

Peugeot 308 er en utrolig fleksibel og alsidig bil, som kan anvendes til de fleste formål. Om man ønsker den i en smart og kvik hatchback udgave eller en rummelig og fleksibel stationcar version, skal være helt op til dig.

Ny peugeot 308 faceliftet hatchback 2017

Peugeot 308 5-dørs – Stilren og kvik

Man må sandelig sige, at Peugeot 308 er en bil, som kan levere lidt af hvert for at gøre ens hverdag lidt sjovere.

Eksteriøret har et utrolig lækkert og harmonisk-strømlinet design, som gør 308´eren til en af de hotteste hatchbacks på marledet. Og som om det ikke er nok, så fås den også til en attraktiv lav pris – Dét har i den grad har gjort Peugeot 308 blandt de mest populære biler i Danmark.

Pris fra kr. 199.990,-

Peugeot 308 SW – Plads til det hele

Med et bagagerum som måler hele 4585 mm i længden, 1471 mm i højden og en bagagerums-volumen på 660 liter, har Peugeot 308 SW den ideelle mængde plads til dem, som efterspørger en fed bil med plads til alt.

Til trods for, at det er en af klassens mest rummelige biler, så kører og reagerer Peugeot 308 SW, som en kvik og effektiv bil. Dens manøvrering aktiveres efter chaufførens mindste befaling – hvilket gør den til en perfekt rejsepartner på de lange køreture.

Pris fra kr. 199.990,-

Ny Peugeot 308 facelift SW 2017

Ny peugeot 308 GT facelift 2017

Peugeot 308 GT – Familiebil med attitude

Skal hverdagen være præget af en mere sporty og fartglad bil, er Peugeot 308 GT et særdeles godt alternativ, som giver garanti for en god køreoplevelse.

GT-udgaven er fyldt med luksus og udstyr, som skaber så perfekt og komfortabel en køreoplevelse, som overhovedet muligt.

Den kan købes, som både hatchback og stationcar-version, så der er både til de store og de små.   

Pris fra kr. 449.990,-

Peugeot 308 facelift GTi 270 hk

Design

Peugeot 308 har et strømlinet, overskueligt og enkelt design, både indvendigt og udvendigt. Køber man en hatchback, stationcar, GT eller GTI – Så er man garanteret en bil, der kan mere end blot køre.

Peugeot 308 facelift indvendig kabine interiør I-cockpit

Peugeot 308 fylder hverdagen med glæde

Uanset hvilken Peugeot 308 version, man kører i, kan man ikke andet end at blive glad. Eksteriøret har et strømlinet og moderne design, som udstråler enkelhed på en overlegen måde. 
Sætter man sig ind i bilen fornemmer man hurtigt, at interiørdesignerne har gjort alt i deres magt for at skabe så overskueligt og roligt et univers, som muligt. 
Kabinen føles let, kompakt og sikker. Man føler sig i den grad omgivet af kvalitet, når man sætter sig tilbage i sæderne, som nærmest omfavner én.

Teknologi

Peugeot 308 er et teknologisk vidunder. Se flere af de mange innovative design- og funktionsløsninger nedenfor

Peugeot 308 facelift Toucskærm

9,7” Touchskærm – Overskueligt og brugervenligt

Som standard i Active og Allure versionerne får man en 9,7” touchskærm, som er skabt til at give en fantastisk køreoplevelse. Med en enkel betjeningsknap, som er inspireret af det populære Hi-Fi univers, kan man let og enkelt justere og kontrollere samtlige af bilens funktioner - deriblandt aircondition, navigation, bluetooth.

Ved hjælp af et logisk og brugervenligt design får man et overblik som sørger for at minimere distraktionerne fra chaufførens fokus.

Full LED lygter – Et æstetisk og moderne lyssignatur

De smarte og moderne LED forlygter, som bryder med det traditionelle design, sørger for at fremhæve den nye Peugeot 308's elegante design og giver den lige den sidste detalje, som skaber mere kant til det strømlinede karrosseri. Også baglygterne og blinklysene indeholder LED teknologi, så bilen kan vedligeholde den smarte signatur fra forenden til bagenden.

Full LED er standard i GT og kan tilvælges i Allure udgaven. LED kørelys er standard i alle modeller.

Peugeot 308 facelift LED Forlygter

Open & Go system Peugeot 308 facelift

Open & Go system

For at gøre din kørsel lettere i hverdagen, har Peugeot udviklet det nye og smarte Open & Go system, som hjælper dig med, at åbne din bil uden at anvende din bilnøgle fysisk.

Nøglen har et elektronisk genkendelsessystem, som betyder, at du blot skal have nøglen i nærheden af bilen, og så kan du let og enkelt åbne bildørene.

Så snart du har sat dig ind med nøglen, kan du starte bilen ved blot at trykke på start knappen og trykke igen, når du vil slukke bilen – Det er da simpelt!

Driver Assistance Pack

Den nye Peugeot 308 kan anskaffes med et bredt sortiment af sikkerhedsudstyr.  Blandt andet Driver Assistance Pack, som indeholder både adaptiv fartpilot, kollisionsalarmssystem og nødbremsningssystem.

Den adaptive fartpilot kan regulere din fart alt afhængigt af den forankørende bil.

Såfremt at din hastighed bliver for stor i forhold til den afstand du har til den forankørende bil, vil kollisionsalarmsystemet opfordre dig til at bremse og reducere afstanden. Hvis uheldet lurer og man ikke kan nå at bremse selv, vil nødopbremsningssystemet slå til og bremse bilen, hvis ikke hastigheden overstiger 20 km/t.

Peugeot 308 facelift Driver Assistance Pack

Active Lane Departure Warning

Den nye faceliftede 308 er blevet opdateret med de bedste og seneste sikkerhedsfeatures. Den geniale teknologi advarer dig, hvis du opmærksomt krydser vejbanen, uden at give signal med blinklys. Hvis du ikke reagere på advarselssignalet, så retter bilen selv om og holder dig inden for vognbanen. Det er uundværligt i en travl hverdag med mange forstyrende elementer, som alle kæmper om din opmærksomhed når du kører bil. Med den nye 308 er din sikkerhed førsteprioritet.

308 kommer nu som standard med "Active lane departure warning" i alle udstyrsvarianter, på nær Acces.

EBA - Nødopbremsesystem

Den nye Peugeot faceliftede 308 kommer som standard med Peugeots avancerede nødbremsningssystem. Det aktive nødbremsesystem system er blandt markedets bedste, og kan aktivt bremse bilen ved hastigheder på helt op til 80 km/t, hvor bilen automatisk bremser for andre stillestående biler, og systemet reagerer også på fodgængere med op til 60 km/t. Er du uopmærksom et splitsekund kan bilen altså selv bremse ned og i mange tilfælde helt undgå kollision det kan spare dig fra alt til små ridser og biler til fatale færdselsuheld.

Køreglæde

Peugeot 308 har et chassis, der sikrer dig den mest optimale køretur, og en undervogn som gør, at du med det samme føler dig i ét med vejen.

En oplevelse udover det sædvanlige

Uanset hvilken version af Peugeot 308 du kører, så er det med samme resultat i sidste ende af køreturen, nemlig et stort, tilfreds smil.

Med den stramme undervogn, de fantastiske sæder og effektive motorer, har man de rette ingredienser kombineret til at skabe den bedste køreoplevelse.

Med dens innovative udstyrsmuligheder, kan man som chauffør få det bedste ud af sin bils potentiale.

Peugeot 308 facelift panoramaglastag køreglæde

Peugeot 308 facelift i-Cockpit

Peugeot i-Cockpit – Bliv omfavnet af Peugeots univers

Som standard fra Active versionen, får man nu endnu mere forkælelse i køreturen.

Som en identitetsskabende signatur for Peugeot 308, tager man plads i et prisvindende & eksklusivt cockpit, hvor man er omgivet af innovative løsninger.

Med det lille rat og stilrene design, er der blevet lagt stor vægt på, at det er føreren som skal blive forkælet af bilen og ikke omvendt.

Kabinen har et enkelt og overskueligt design, der skaber en sammensmeltning af bilens mange elementer og giver en rolig og isolerende atmosfære. 

Motorer

Peugeot 308 har et aldeles godt udvalg af effektive motorer. Se udvalget for peugeot 308 Hatchback og SW nedenfor.

Nye motorer

Benzinmotor:

- 1.2 e-THP, 130 hk, 6-trins manuel gear - 16,7-17,0 km/l* - Træk 1.300 kg
- 1.2 e-THP, 130 hk, 8-trins aut. gear EAT8 - 17,0 km/l - Træk 1.300 kg
- 1.6 e-THP, 225 hk, 8-trins aut. gear EAT8 - 13,7 km/l - Træk 1.400 kg

Dieselmotor:

- 1.6 BlueHDi, 130 hk, 6-trins manuel gear - 21,7 km/l - Træk 1.500 kg
- 1.6 BlueHDi, 130 hk, 8-trins aut. gear EAT8 - 21,3 km/l - Træk 1.400 kg

*Afhængigt af udstyrsvariant

Peugeot 308 motorer

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 

Peugeot 308

 
Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.

Peugeot 308 anmeldelser

10 ting du skal vide om den faceliftede Peugeot 308

"Ny diesel på 1,5 liter med 130 hk er en perle"

Læs anmeldelsen
Peugeot 308 tilbage på troen

"...en af de lækreste og mest velkørende biler til prisen i en hård klasse..."

Læs anmeldelsen
Peugeot 308 går til modangreb

"Den faceliftede 308 er endnu bedre..."

Læs anmeldelsen

Peugeot 308 på lager lige nu

Udstyrsmodeller 

Peugeot 308 er en utrolig alsidig bil, som kan tiltale alle samfundsklasser og behov. Det er derfor muligt, at få den i en bred vifte af udstyrsmodeller og størrelser.

Access

Peugeot 308 fra kr. 211.990
Peugeot 308 SW fra kr. 226.990

 • 15” stålfælge "Ambre"
 • Kølergrill m. vandrette kromdetaljer
 • LED kørelys og baglygter
 • Fjernbetjent centrallås
 • El-ruder, for
 • El-sidespejle m. varme
 • Højdejusterpart fører og passagersæde
 • Splitbagsæde
 • Varme i forsæder
 • Multijusterbart rat
 • Aircondition
 • Fartpilot m. fartbegrænser
 • Kørecomputer
 • Radio m. Bluetooth, USB/AUX indgang
 • ESP
 • ABS
 • Elektrisk bremsekraftfordeler
 • Nødopbremsningssystem
 • Elektrisk servostyring
 • Sikkerhedssele på alle pladser
 • Isofix
 • Højdejusterbare nakkestøtter
 • Dæk reperationskit
 • Dæktrykssensor
 • Kopholdere
 • 12V stik

Active

Peugeot 308 fra kr. 246.990
Peugeot 308 SW fra kr. 257.990

Udstyr udover Access:

 • 16” alufælge "Quartz"
 • 2-zoners automatisk klimaanlæg
 • Indfarvede dørhåndtag og sidespejle
 • Kromidetaljer, konsol v. touchskærm
 • El-ruder, bag m. børnesikring
 • Lændestøtte i førersæde
 • Multifunktionslæderrat, audio og telefoni
 • Peugeot i-Cockpit: Head-Up instrumentpanel 9,7” touchskærm.
 • Visipack (Regnsensor, elektrisk nedbl. Bakspejl)
 • ”Follow me home” lys
 • Træthedsovervågning
 • Automatisk fjernlys (highbeam assist)
 • Skiltegenkendelse
 • Vejbaneassistent (Lane assist)
 • Hill start assist

Allure

Peugeot 308 fra kr. 266.990
Peugeot 308 SW fra kr. 277.990

 • Udstyr udover Active
 • 16” alufælge "Zyrcon"
 • Kromrudelister
 • Tågeforlygter
 • Centerkonsol i aluminiumslook
 • El-sammenklappelige sidespejle
 • Elektrisk håndbremse
 • Opbevaringslommer i forsæderyg
 • Sportssæder, for

GT /GT Line

Peugeot 308 GT fra kr. 387.990
Peugeot 308 SW GT fra kr. 398.990

Udstyr udover Allure:

 • 18” alufælge ”Diamant”
 • GT Sænket undervogn
 • Rørhaler med sortlakeret diffuser
 • Indfarvet dørhundtag og sidespejle
 • Full LED Forlygter
 • Dynamisk LED Blinklys
 • Mørktonede ruder bag
 • Sort loftbeklædning
 • Aluminiumsdørpaneler + pedaler
 • Driver sport pack (sporty motorlyd,
 • gearskift, speeder respons og rød
 • instrumentbelysning)
 • P-sensor, for og bag
 • Midterarmlæn m. kopholdere, bag
 • 3D Navigation (inklusiv Mirrorscreen)
 • Sæder, Alcantara og kunstdellæder
 • Peugeot Connect SOS

GTi

Peugeot 308 fra kr. 484.990

Udstyr udover Allure:

 • 19" alufælge "Carbon"
 • GTI Sænket undervogn 11 mm
 • 380 mm. Bremser for, med røde
 • bremsekaliber
 • TORSEN spærrer differentiale
 • FULL LED forlygter
 • Dynamisk LED Blinklys
 • Sortlakeret sidespejle
 • Sort loftbeklædning
 • Kommer uden tågeforlygter
 • Open & Go, nøglefri betjening
 • Driver sport pack (sporty motorlyd,
 • gearskift, speeder respons og rød
 • instrumentbelysning)
 • P-sensor, for og bag
 • Midterarmlæn m. kopholdere, bag
 • GTi "Bucket seats" for
 • 3D Navigation (inklusiv Mirrorscreen)
 • Peugeot Connect SOS
 • Alcantara/kunstdellæder m/røde stikninger

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini