KIA Niro Hybrid / Plug-in

Pris fra: 259.199,-
Prisliste Brochure

KIA NIRO PHEV 

Varianter

Bilen, der tager højde for miljøet og samtidigt rummer en ultimativ køreglæde. Læs om de 2 forskellige varianter af KIA Niro: hybrid (HEV) og Plug-in hybrid (PHEV)

KIA Niro (HEV) - hybrid crossover

Den nye KIA Niro er en banebrydende hybrid crossover, med en særdeles lav miljøpåvirkning. Det kan dog hverken ses eller høres. Ud ad til er denne hybridbil et rigtigt vilddyr med nogle sporty og frækkelinier. Niro'en er spækket med førsteklasses teknologi og danner rammerne for en ekseptionel god køreoplevelse. Aldrig har det været sjovere at være miljøbevidst.

Pris fra kr. 259.199,-

KIA Niro plug-in hybrid (PHEV)

Den attraktive KIA Niro kommer nu som plug-in hybrid, det gør den endnu mere til en elbil. Den kører hele 58 km. på rent el og med op til 120 km/t.

Den kommer her med et større batteri på hele 8,9 kWh batteri, som du kan oplade, når bilen holder stille. En fuld opladning tager kun 2 timer og 15 minutter ved AC 240v. 

Som plug-in hybrid kører KIA Niro imponerende 71,4 km på literen.

Pris fra kr. 262.488,-

KIA e-Niro - Snart som ren elbil

Under hjelmen på KIA e-Niro EV finder vi næste generation af KIAs elektriske motor, der benytter sig af nye produktionsteknologier og er udviklet specielt til fremtidige EV’er fra KIA. KIA Niro EV er udstyret med et enormt 64 kWh lithium batteri, der giver Niro EV en rækkevidde på 455 km - på en enkelt opladning. 

En kraftig motor på 204 hk giver et drejningsmoment på 395 Nm, som er tilgængelig fra start. KIA Niro EV kan derfor accelerere fra 0-100 km/t på kun 7,8 sek.

Denne skønne elbil kommer i handlen i April 2019.

Vil du vide mere om, priser, leveringsdato og tekniske detaljer. Klik her og læs mere.

KIA niro EV

Er hybrid det rigtige valg for mig?

Fordele og ulemper ved hybrid

Som ved de fleste komplekse køb, kræver det lidt forberedelse at vælge den rigtige motortype, så vi har her gjort det nemt og lavet arbejdet for dig.

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål, få styr på de kolde facts og derved slippe af med myter og fordomme - så du kan nemmere træffe det rigtige valg.

Så klik her og se alle fordele og ulemper ved de populære hybridbiler.

KIA #1 på kvalitet

KIA for kvalitet

KIA står for kvalitet, og det har de for andet år i træk bevist ved at slå alle andre bilmærker i USA i J.D. Powers omfattende kvalitetsundersøgelse. De står inde for kvaliteten på deres produkter, og tilbyder som intet andet bilmærke på markedet 7 års garanti.

Derudover imponerede KIA også de grundige bilanmeldere i Tyske AMS, hvor en KIA Sportage kørte 100.000 km uden én eneste fejl - Den første bil i bladets historie.

KIA bedst på kvalitet

Design

Den nye KIA Niro imponerer med sine aerodynamiske og friske linjer. 

KIA Niro Sporty linier

Stil, rummelighed og teknologi

Den nye KIA Niro får folk til at vende blikket i gaderne med sine stilede kurver og sporty design. Fronten er udstyret med KIAs genkendelige og lækre signaturkølergrill og nogle skarpe forlygter, der giver præcis det lys, du har brug for. Indeni KIA Niro'en finder du et helt univers af rummelighed, med en bagagerumskapacitet helt op til 1.425 l (med bagsæderne klappet fladt ned) og 427 l med bagsæderne slået op i opret position. 

Teknologi

Ved KIA Niro er der skabt en perfekt synergi mellem teknologi og miljø. Bilen er udstyret med fantastisk og innovativ teknologi, der samtidigt tager hensyn til miljøet. Hermed er du sikret en ultimativ køreglæde og en ren samvittighed.

Blind Spot Detection & Rear Cross-Traffic Alert

Med det smarte og innovative Blind Spot Detection (modelafhængigt udstyr) er blinde vinkler fortid. Med systemet bliver du advaret, hvis en bil kører ind i din blinde vinkel. Advarslen sker via en lampe i sidespejlet, der lyser op. Samtidig passer Rear Cross-Traffic Alert systemet (modelafhængigt udstyr) på dig, når du bakker. Med den nye Niro er du altså udstyret med masser af ekstra øjne, der holder øje med dine blinde vinkler. 

Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner

Glem alt om kabler til mobiltelefonen, når den skal oplades. Med den smarte trådløse oplader (modelafhængigt udstyr) skal du blot lægge din mobil på den, hvorefter opladningen starter med det samme. 

Parking Assist System control

Slut med frustatration, når du skal parkere. Ved hjælp af et enkelt klik får du nu din egen personlige parkeringsassistent (modelafhængigt udstyr). Parking Assist System hjælper dig med at parkere via ultralydssensorer, der er monteret på kofangeren foran og bagpå, der advarer dig om forhindringer.

Lane Keeping Assist System 

Nu hjælper det smarte Lane Keeping Assist System dig med at holde dig inde på din vognbane. Ved hjælp af et smart kamerasystem registrerer bilen, hvis du bevæger dig uden for din egen vognbane og hjælper dig automatisk med at styre bilen, så den bliver i den valgte vognbange.

KIA Niro adaptiv fartpilot

Smart Cruise Control

Smart Cruise Control er standard i KIA Niro. I alle varianter af KIA Niro får du adaptiv fartpilot med i købet. Det er en utrolig komfortabel og meget populær feature, som gør motorvejs- og køkørsel mindre stressende. Det fungerer som almindelig fartpilot, hvor KIA Niro holder en hastighed efter eget ønske og tilpasser selv afstanden og sætter farten ned i forhold til den øvrige trafik.

Køreglæde

Hybridbilen, der sætter rammerne for det ultimative køreoplevelse med en ren samvittighed. 

Komfortabel og miljøvenlig kørsel

KIAs ingenører har virkelig oppet sig og skabt et banebrydende køretøj, der er designet til at performe suværent både, hvad angår miljø, effektivitet og i særdeleshed også komfort. Bilen er skabt med aerodynamik under bilen, hvilket betyder minimal vindmodstand. Dækkene er konstrueret med lav rullemodstand, hvilket betyder, at du kører længere på literen og bruger mindre energi pr. hjulomdrejning. 

Med 5 Euro NCAP-stjerner er sikkerheden i top, og bilen kører op til 76,9 km/l.

KIA NIro køreglæde

KIA niro dtc automatgear dobbeltkobling gearkasse

Automatgear

KIA Niro kommer udelukkende med automatgear af typen DCT – Dual Clutch Transmission. For at kunne få el- og benzinmotoren til at arbejde perfekt sammen i en gnidningsfri symbiose, er det nødvendigt at KIA Niro er født med en automatgearkasse. Derfor er der med i prisen (selv på basismodellen) en lækker anmelderrost dobbeltkoblingsautomatgearkasse. Du får altså virkeligt meget luksus og ny teknologi med i den flotte KIA Niro.

KIA Niro anmeldelser

Bedre end den ser ud

"...filosofien er, at teknikken er avanceret"

Læs anmeldelsen
KIA Niro - Gennemført hybrid-krydsning

"Hybriddelen stemmer, komforten er imponerende og sikkerhedesudstyret omfattende"

Læs anmeldelsen
KIA Niro

"En hybrid crossover med 141 hestekræfter og spændende farvepallette"

Læs anmeldelsen

Motor

Motorsystemet er af nyeste generation og et af de mest banebrydende på markedet.

Motor

Den nye generation af motorer sikrer både reduceret brændstofforbrug og CO2-emission.


Dieselmotor:

- 1,6 GDI, 141 hk, DTC-automatgear, 20,8 km/l - Træk: 1.300 kg

KIA NIRO motor

Parallelt Hybridsystem

Det fantastiske parallelle hyrbridsystem gør, at bilen skifter mellem at køre på benzin, strøm eller begge dele. Dertil supplerer den permanente magnet-elmotor benzinmotoren i hybriddrift og oplader batteriet ved decelerationer. Til trods for det diskrete system reagerer det ekseptionelt hurtigt. Bilen kommer på en klar 1. plads, når det kommer til effektivitet. CO₂-emissionerne udgør kun 88g/km. 

Ekseptionel brændstoføkonomi

Guinness World Records har officelt tildelt KIA Niro (HEV) titlen for det laveste brændstofforbrug (for hybridbiler). Rekorden blev sat på en tur på tværs over USA - from coast to coast. Bilen præsterede at køre hele 32,6 km/l og brugte i alt 183,6 l brændstof på den 5.979,4 km lange køretur fra Los Angeles City Hall til New York City Hall. Det svarer til 4,1 tankfuld. Det må siges at være grøn kørsel, der er god ved tegnebogen.

KIA Niro Guinness World Record

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Forsikring

KIA har i samarbejde med Gjensidige Forsikring lavet et yderst fordelagtigt tilbud til dig, der køber en KIA Niro.

KIA Bilforsikring fra 4.895,-

Du får:

          Ansvar

        Kasko

        Retshjælp

        Selvrisiko 5.000 kr.

        Redningshjælp i udlandet

Kontakt A&M for tilbud på personer under 24 år. Forsikringen stiger ikke ved blot én skade inden for 3 år. Prisen er ikke afhængig af bopæl/post nr. og ej heller kilometerbegrænset. Forsikringen gælder lige så længe, du har din KIA eller til aftalen opsiges (ved 2 skader eller flere inden for de sidste 3 år kan prisen stige). Hvis ruden ikke kan repareres, men skal udskiftes, så gælder normale vilkår, som du kan læse mere om på www.gjensidige.dk/kia

Privatleasing

Find ud af hvilke modeller, der er til rådighed, prisen for førstegangsydelsen, og hvor meget den koster om måneden. 

KIA Niro leasing
Læs meget mere om leasing af KIA Niro, og alle modellerne der er til rådighed, samt mulige tilkøb til leasingpakken.

Priserne er alene vejledende og er beregnet ud fra 36 måneder med 15.000 km pr. år.

KIA Niro på lager lige nu

Udstyrsmodeller 

KIA Niro fås i flere udstyrsmodeller med masser af lækkert standardudstyr og et væld af ekstraudstyr.

Se hele KIAs udstyrsordbog, hvis du er i tvivl om, hvordan de forskellige features fungerer.

Vision DCT - PHEV

KIA Niro Plug-in Fra: 262.488 kr.
 • 5" touchskærm uden CD
 • 16" Alufælge m. kapsel
 • Bluetooth
 • USB/AUX & Ipod indgang
 • Ratbetjent audioanlæg
 • Læderrat & lædergearknop
 • Auto light Control
 • LED kørelys, for
 • LED baglygter
 • Tågelygter, for
 • Projektionsforlygter
 • Klimaanlæg fuldautomatisk 2-zoner
 • Armlæn i bag med kopholder
 • Armlæn mellem forsæder
 • SuperVision Cluster farve 4,2"
 • El ruder for & bag
 • Fjernbetjent centrallås
 • Sædevarme, forsæder
 • Højdejusterbart fører- & passagersæde
 • Justerbart rat, 4 vejs
 • Kortlampe
 • 12V udtag
 • 7 Airbags
 • ABS-bremser med EBD
 • BAS (Brake Assist System)
 • ESC (Electronic Stability Control)
 • ESS (Emergency Stop Signal)
 • HAC (Hill Assist Control)
 • IsoFix
 • TPMS dæktrykskontrol
 • VSM (Vehicle Stability Management)
 • LKAS (Lane Keep Assist System)
 • Advance Driving Assistance pack
 • AEB (City/Interurban/Pedestrian)
 • SCC (Smart Cruise Control)

Comfort DCT - PHEV

KIA Niro Plug-in Fra: 277.872 kr.
Ekstra udstyr udover Vision:
 • 7" Navigation m. touchskærm
 • Apple CarPlay
 • Eco driving funktioner i navigation
 • Forberedt til Android auto
 • TomTom live service
 • Varme i rattet
 • Regnsensor
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • Parkeringssensor bagved
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
 • Parkeri
 • Privacy glass
 • Tagræling
 • Sidespejle el-justerbare m. varme
 • Sidespejle m. blink & el-indklappelige
 • Hajfinneantenne

Advance DCT - PHEV

KIA Niro Plug-in Fra: 293.572 kr.
Ekstra udstyr udover Comfort:
 • Fuld LED forlygter
 • 7” Supervision i instrumentpanel
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • Trådløs telefonopladning (kompatibel m udvalgte telefoner)
 • Parkeringssensor foran
 • Krom dørhåndtag
 • Luftdyser i bag
 • Stof & kunstlæder sæder
 • Varme i bagsæder
 • Alu indstigningslister
 • Alu pedaler
 • Krom detaljer indvendigt
 • High glossy sorte detaljer indvendigt

Vision DCT - HEV

KIA Niro HEV Fra: 259.199 kr.
 • 5" touchskærm uden CD
 • 16" Alufælge m. kapsel
 • Bluetooth
 • USB/AUX & Ipod indgang
 • Ratbetjent audioanlæg
 • Læderrat & lædergearknop
 • Auto light Control
 • LED kørelys, for
 • LED baglygter
 • Tågelygter, for
 • Projektionsforlygter
 • Klimaanlæg fuldautomatisk 2-zoner
 • Armlæn i bag med kopholder
 • Armlæn mellem forsæder
 • SuperVision Cluster farve 4,2"
 • El ruder for & bag
 • Fjernbetjent centrallås
 • Sædevarme, forsæder
 • Højdejusterbart fører- & passagersæde
 • Justerbart rat, 4 vejs
 • Kortlampe
 • 12V udtag
 • 7 Airbags
 • ABS-bremser med EBD
 • BAS (Brake Assist System)
 • ESC (Electronic Stability Control)
 • ESS (Emergency Stop Signal)
 • HAC (Hill Assist Control)
 • IsoFix
 • TPMS dæktrykskontrol
 • VSM (Vehicle Stability Management)
 • LKAS (Lane Keep Assist System)
 • Advance Driving Assistance pack
 • AEB (City/Interurban/Pedestrian)
 • SCC (Smart Cruise Control)

Comfort DCT - HEV

KIA Niro HEV Fra: 274.199 kr.
Ekstra udstyr udover Vision:
 • Privacy Glass
 • Varme i rattet
 • Regnsensor
 • Bagagerumspakke
 • Parkeringssensor bagved
 • Aut. nedblændeligt bakspejl
 • Tagræling
 • Sidespejle el-justerbare m. varme
 • Sidespejle m. blink & el-indklappelige

Advance DCT - HEV

KIA Niro HEV Fra: 296.199 kr.
Ekstra udstyr udover Comfort:
 • Apple CarPlay
 • 7" Navigation m. touch skærm
 • Eco driving funktioner i navigation
 • Forberedt til Android Auto
 • TomTom live services
 • Trådløs telefon opladning (udvalgte telefoner)
 • Bakkamera m. dynamisk guide
 • Parkeringssensor foran
 • Krom dørhåndtag
 • Luftdyser bagved
 • Hajfinneantenne
 • BI Xenon
 • Stof & kunstlæder sæder
 • Varme i bagsæder
 • Alu indstigningslister
 • Alu pedaler
 • Krom detaljer indvendigt
 • High glossy sorte detaljer indvendigt

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini