Brugte Peugeot - 45 biler til salg lige nu

Lettere brugte Peugeot'er

Peugeot er et af de klassiske franske bilmærker (sammen med Citroën og Renault). Peugeot er ejet af bilfabrikanten Stellantis, der udover Peugeot også ejer Citroën og flere andre store brands. Når du køber en Peugeot, er du sikker på, at du får en bil med et skarpt design og masser af udstyr. De mest populære modeller er 208, 308, 2008 og 3008. I de senere år er Peugeot ligesom de fleste bilfabrikanter begyndt at producere elbiler. Det gælder i skrivende stund modellerne e-208 og e-2008. Desuden findes der populære hybridudgaver af modellerne 3008 og 508.

  • Masser af udstyr
  • Modigt design
  • Klassisk fransk charme

Peugeot på lager

En af Danmarks største forhandlere

Andersen & Martini er en af Danmarks største forhandlere af næsten nye biler. Fordi vi sælger så mange biler, har vores dedikerede salgskonsulenter kompetencerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den helt rigtige bil dig.

Vi sætter en ære i altid at have et meget stort udvalg af flere hundrede kvalitetsbiler - ofte med ganske få kilometer på tælleren. Vores biler gennemgår en særdeles grundig kontrol og vi sælger kun biler, vi kan stå 100 procent inde for. Det betyder, at du altid modtager en skinnende ny bil, der står skarpt både indvendigt og udvendigt.

Brugte biler

Det siger vores kunder om os

Tag ikke blot vores ord for gode varer. Derfor kan du herunder høre, hvad nogle af vores glade kunder siger om deres oplevelse af købsprocessen hos A&M.

"Rådgivningen i forhold til valget af elbil var rigtig god"
Christian Dam

"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen & Martini"
Hans Christian Hansen