Webinar: Elbiler anno 2023

Bliv bedre klædt på til, om det er er den rigtige biltype for dig.

Få meget mere at vide om elbiler

OBS: Webinaret er afholdt - få besked om kommende webinarer her.

Udviklingen inden for elbiler er eksploderet de seneste år. Bilproducenterne præsenterer i øjeblikket stribevis af nye elbiler, og med voksende rækkevidder og bedre lademuligheder er det mere attraktivt at skifte over til el end nogensinde før. Men er elbilen for alle?

Onsdag den 1. marts 2023 kl. 20-21, afholder A&M et webinar for dig, der overvejer en elbil, og godt kan tænke dig at vide mere om de faktorer, der er forbundet med elbiler. Det kan også være du allerede har en elbil, men blot ønsker at vide endnu mere om opladning, rækkevidde etc.

Vi guider dig igennem de ting du skal være opmærksom på, og afklarer alle dine spørgsmål, i vores live-Q&A-session med vores elbil-eksperter.

I 2022 havde vi +1.600 deltagere på vores elbil-webinarer med en gns. tilfredshedsscore på 4,3/5, så det gentager vi selvfølgelig også i år!

Tilmeld dig

Agenda

 • Rækkevidde
  - Hvordan ser udviklingen ud?
  - Hvad påvirker rækkevidden?

 • Opladning
  - Hvilke muligheder har du?
  - Hvor lang tid tager det?
  - Hvad koster det?
  - Opladning på køreferien

 • Træk af trailer og campingvogn - hvordan er mulighederne?

 • Hvad koster det at køre i elbiler vs. konventionelle biler?

 • Hvilket kørselsbehov passer til en elbil?

 • Hvordan ser fremtiden ud for afgifter på elbiler?

 • Anbefalinger af elbiler i forskellige prisklasser og størrelser
Elbil
Elbil
 • Live Q&A
  Vi vil gennem webinaret løbende forsøge at besvare spørgsmål - men vi slutter samtidig af med en Q&A-session. Her har du mulighed for at stille vores eksperter spørgsmål, om alt det, du kunne tænke dig at vide om elbiler.

  Skriv gerne dine spørgsmål allerede i tilmeldingsformularen. Vi læser dem alle igennem og prøver at inkorporere dem i webinaret.
 • Tidspunkt
  Onsdag den 1. marts 2023 kl. 20-21.

Dine værter

Jonas Andersen

Jonas Andersen
Salgsdirektør

Jens Peter Hansen

Jens Peter Hansen
Elbilsekspert

Stil et spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker rådgivning omkring din bils vedligeholdelse

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.