PEUGEOT RIFTER

Peugeot Rifter

Peugeot Rifter kombinerer bunker af plads og fleksible transportløsninger med et højt komfort- og udstyrsniveau. Lige nu kan du få den topudstyrede Rifter Allure for kun 231.990 kr. I den store udstyrspakke finder du blandt andet: 8" touchskærm ● Apple CarPlay ● P-sensor, bag ● Sædevarme, for ● Fartpilot/-begrænser ● Aut. klimaanlæg ● To skydedøre ● Tågeforlygter ● Komfortsæder m. armlæn, foran ● Læderrat ● Regn- og lyssensor ● Vejbaneassistent ● Aut. nødbremsesystem ● Skiltegenkendelse

Priserne for Rifter starter ved 219.990 kr. for Active-udgaven. 

Se udstyrspakkerne på Active og Allure HER

Varianter

Den nye Peugeot Rifter kommer i flere spændende varianter - der er helt sikkert én, som passer til dine behov. 

Rifter længde 1

Peugeot Rifter - L1

Rifter er skabt med det formål at være praktisk, flot og ekstremt rummelig. Den kommer derfor i to varianter med forskellige dimensioner, så du kan finde den, som passer til dit behov. Længde L1 er 4,4 meter lang og bagagerummet rummer 775 liter, og hele 3.000 liter hvis de 3 bagerste sæder ligges ned.

Fra pris kr. 199.990,-

Peugeot Rifter - L2

Har du behov for mere plads til hverdagens gøremål, så kommer L2 med en længde på 4,75 meter og bagagerummet rummer 1050 liter, og hele 4.000 liter hvis de 3 bagerste sædder ligges ned. Det er muligt at tilkøbe en ekstra sæderække til begge udgaver, så du kan transportere hele 7 personer.

Fra pris kr. 274.990,-

Peugeot rifter L2

Design

Velskabt og klar til eventyr

Peugeot rifter

Peugeot Rifter

Rifter er designet til at være praktisk - der er højt til loftet, og er derfor den perfekte bil til lange komfortable ture. Helt optimale rammer til det ultimative roadtrip, skiferie eller en tur i den lokale Ikea. Den har plads til alle udfordringer i hverdagen for den store familie.

Rifter kombinerer på fornemmeste vis et robust look, men fremstår stadig elegant med sine slanke linjer. Du er ikke i tvivl om, at du sidder bag rattet i en meget velbygget bil, og du har et ekstremt godt udsyn i trafikken. På toppen af bilen finder du tagbøjler, som gør det muligt at fastspænde tagbokse og andre større genstande til taget af bilen.

Teknologi

Peugeot Rifter kommer med den nyeste teknologi og heriblandt en række sikkerhedsfeatures så du kan føle dig helt tryg i hverdagen.

Næste generation af Peugeot i-Cockpit

Der er mulighed for at udstyre din Peugeot Rifter med en lang række teknologiske features og køreassistentsystemer, bl.a. Adaptiv Cruise Control, skiltegenkendelse, aktiv vejbaneassistent, automatisk nødbremse, Trailer Stability Control, Visiopark 180 grader bakkamera, Blind Spot Assistent og meget mere. Vælges Allure-udstyrsvarianten kommer der en stor 8” touchskærm med Bluetooth og Mirror Screen, Apple Carplay og Android Auto, mens der er to USB indgange inden for førerens rækkevidde samt muligheder for trådløs opladning.

Peugeot rifter teknoligi 8" touch skærm

Sikkerhed

Peugeot har som altid haft fokus på køreglæde, og Rifter er ingen undtagelse, det er en sand fornøjelse at køre i den. 

peugeot rifter automatisk nødbremse

Nyeste sikkerhedsteknologi 

Sikkerheden har haft første prioritet i den nye Peugeot rifter. Du kan føle dig helt tryg i den kompakte minibus, som kommer med den nyeste teknologi inden for sikkerhed.

Bilen er udstyret med hele 6 airbags, 2 foran, 2 bagved og 2 "gardinairbags" langs siden. Den har også en effektiv automatisk nødbremse som inden sammenstød bremser for at reducere eller helt undgår skader.

Derudover kommer den også skiltegenkendelse og vejbane assistent, som aktivt hjælper dig med at blive indenfor vejbanen, hvis du skulle blive distraheret.

Højt til loftet

Kabinen er et rart og rummeligt sted at opholde sig, og du føler en kæmpe frihed grundet det høje loft - denne frihed kan ekspanderes, hvis du kombinerer bilen med et panoramaglastag, som lukker naturen og lys ind i bilen.

Udsynet fra Rifter er i en liga for sig - du kan se alt hvad der forgår i trafikken, og grundet bilens udformning er blinde vinkler begrænset til et minimum. 

Bygget på den velkendte EMP2 platform, der har opnået anerkendelse for sine dynamiske kvaliteter og fleksibilitet, hvilket er udnyttet til fulde i RIFTER, så "praktisk" betyder bestemt ikke kedelige køreegenskaber i netop denne bil. 

peugeot rifter panorama glastag

Motorer

Peugeot er førende inden for motorteknologi og producerer nogle af verdens bedste og mest miljøvenlige forbrændingsmotorer. De anerkendte PureTech og BlueHDi motorer kan kombineres med 6 trins manuel- eller den nye EAT8 automatgearkasse

Motorprogram

Benzin

- PureTech 110 hk, manuel gear - 14,1 km/l - Træk: Maks. 1150 kg.

Diesel

- BlueHDi 100 hk, manuel gear - 17,2 km/l - Træk maks. 1300 kg.
- BlueHDi 130 hk, manuel eller automatgear - 16,9 km/l - Træk maks. 1500 kg. (aut. 1300 kg.)

Finansiering

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige begreber, når man skal vælge finansiering i forbindelse med køb af ny bil.

Læs vores guide til at vælge den bedste bilfinansiering

ÅOP, kreditomkostninger, fast eller variabel rente?… Man kan hurtig blive forvirret over begreberne, når man undersøger, hvilken bilfinansiering man skal vælge. Derfor har vi lavet en komplet finansieringsguide, så du kan få styr på alle detaljerne. Så er du godt rustet til at finde det bedste og billigste billån for dig.

Peugeot Rifter anmeldelser

Rifter er familiens nye partner

"Fordi en stationcar er for upraktisk..."

Læs anmeldelsen
PEUGEOT PARTNER SKIFTER NAVN TIL RIFTER

"Der er tale om en praktisk og rummelig størrelse..."

Læs anmeldelsen
Test drive: Peugeot Rifter

"En bil, der burde blive rift om..."

Læs anmeldelsen

Udstyrsmodeller 

Den nye Peugeot Rifter kan fås i 3 forskellige udstyrsmodeller (Access, Active og Allure) med at hav af forskellige udstyrskombinationer, du kan tilpasse din nye Rifter lige som du ønsker.

Active

Peugeot Rifter fra kr. 219.990

Vigtigste udstyr:

 • Handskerum med køl
 • Kopholdere, for
 • Varme i forsæder
 • 6 Højttalere
 • Radio
 • Bluetooth
 • USB & AUX
 • Skiltegenkendelse
 • Vejbaneassistent
 • Automatisk nødbremsesystem

Allure

Peugeot Rifter fra kr. 231.990

Udstyr udover Active:

 • 16" stålfælge Tongariro
 • 8" Touchskærm
 • Parkeringssensor, bag
 • LED Kørelys
 • "Follow-me-home" lys
 • Tågeforlygter
 • El-ruder, for og bag
 • El-sidespejle
 • Multifunktionsrat, audio

Kontakt kundecenter
på hovednummer

+45 36 93 10 00

De oplysninger og priser, der fremgår af denne side, er alene vejledende. Nærværende priser er ikke tilbud. Andersen & Martini tager forbehold for fejl og mangler i oplysningerne. Der kan derfor ikke rejses krav mod Andersen & Martini A/S på grund af tab, som følge af dispositioner truffet på baggrund af oplysningerne eller beregningerne. De viste bilmodeller kan være vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i priserne.​

Dine prisalarmer hos Andersen og Martini

Dine prisalarmer hos Andersen & Martini