Privatleasing af Kia e-Soul - UDGÅET

KIA E-SOUL ER UDGÅET FRA SORTIMENTET I DANMARK.

Priser på Kia e-Soul privatleasing
Leasingmodel Udbetaling Mdl. ydelse
Aktuelle tilbud

3 skarpe leasingtilbud fra A&M

Leasingtilbud

Opel Mokka-e
4.245,-/md.

Leasingtilbud

Kia EV6
5.045,-/md.

Leasingtilbud

Peugeot e-2008
,-/md.

Hvad siger kunderne om Kia e-Soul?

4,7
(3 anmeldelser)
Vis
Kia e-Soul

Kia e-Soul

204HK (2021)

Bo Sommerlund 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-03-2022

Hvad er godt ved bilen?

Det er lækkert med en elbil - jeg har ellers aldrig været begejstret for automatgear, men elektrisk fremdrift er fantastisk. Jeg overvejede lidt at tage et lån i huset og købe en Tesla, men udformningen af (det ikke eksisterende) instrumentbræt synes jeg ikke om. Og så er den alt for lav. Som en god ven sagde til mig: "Du er en gammel mand - du skal have en bil du sætter dig ind i og ikke en du sætter dig ned i." Ja, og så kan jeg godt lide designet (jeg overvejede engang at anskaffe en Fiat Punto, som har lidt den samme udformning - men så prøvekørte jeg den, og opgav tanken).

Hvad kan forbedres?

1. Når CruiseControl er aktiv virker motorbremsen - altså omformning af bevægelsesenergi til elektrisk energi (opladning af batteri). Jeg bruger meget at tage farten af bilen ved at løfte håndtaget under rattet, men med aktiv cruise control sker der intet - og opbremsningen forsinkes; der opleves som om biler kører hurtigere. 2. Bagenden af bilen bliver meget, meget hurtig beskidt fordi der opstår undertryk bag bilen. Måske kunne man montere en spoiler øverst på bilen henne over bagenden, således at der blev ledt en luftstrøm ned bag bilen. Som det er nu nærmest suges skidtet fra vejbanen op på bagenden. Dette er særlig markant ved våd vejbane.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Advance 204HK (2019)

Rolf Johansson 

Fårevejle 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er en rigtig god bil med alt det udstyr som burde være standard i alle biler. Indstigningshøjden er god da man ikke skal op eller ned, men bare sætte sig lige ind. Kører op til km 529 pr. opladning (Sommer ca. 28g) Vi havde Soul EV, som blev trafikskadet i marts 19, uden at vi kom det mindste til, vi kørte ca. 85 km blev på kørt bagfra med ca. 135 km i timen, vi fik ikke en skramme. Har altid haft en trailer, men her lægger vi sæderne ned er der plads til 3 transport poser af ca. 277 liter.

Hvad kan forbedres?

Bilen er ikke beskyttet mod hakning, det havde vi regnet med, (da Hyundai el-biler er), håber det kommer som en service bulletin. Bagagerummet er ikke så stort, lægger man et sæde ned bliver der rigtig god plads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Advance 204HK (2020)

Bent Stanley Madsen 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den adaptive fartpilot kombineret med vejbaneassistenten giver en helt anden og fantastisk køreoplevelse, navnlig på længere ture. Sæder og kabinens rummelighed gør bilen meget komfortabel. Dette er vores første EL-bil og det har været en rigtig god oplevelse.

Hvad kan forbedres?

Batteriets reelle rækkevidde ligger lidt lavt ift EU norm tallet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Hvilken biltype?

Er du usikker på, hvilken biltype der passer dine behov? Se sammenligner her og meget mere

 Mere info

Bilvælgerguiden

Lad os hjælpe dig med at vælge den bil, der passer til netop dine behov

 Mere info

Forsikring af bilen

Hvordan får man den billigste forsikring til bilen? Læs artiklen her og spar mange tusinde kroner

 Mere info

 

Priser er angivet ud fra 15.000 km./år.

Privatlease den futuristiske Kia e-Soul fra 3.995 kr./md. og med en udbetaling på kun 4.995 kr. Bliv godt kørende og få maksimal komfort og seneste teknologi. Bilen har en rækkevidde på op til hele 452 kilometer på en opladning med 64 kWh-batteri og kan oplades til 80 procent på lige under en time med hurtiglader. Se tilbud her på siden og læs mere om Kia e-Soul HER.

Sammen med Kia Privatleasing opnår du sikkerhed i dit budget. Du kender altid de månedlige omkostninger til bilen i leasingperioden, og du skal ikke bekymre dig om værditabet. Når du leaser din Kia e-Soul igennem Andersen & Martini, så er førstegangsydelsen oftest lavere end udbetalingen ved traditionelle billån. Det betyder at du skal have færre penge op af lommen nu og får flere penge til rådighed. 

Du kan læse mere omkring køb kontra privatleasing, hvis du vil blive klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

Stil spørgsmålUdfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Kontakt osUdfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Book en prøvetur

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage til dig med en bekræftelse på din booking.

Dette er en forespørgsel og tidspunktet vil først gælde, når de er bekræftet af Andersen & Martini.